Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
08.01.2011 VIDEO

Video » Culio a debutat cu o pasă de gol în amicalul cu Hannover 96 3-0

Culio nu i-a înşelat aşteptările lui Gică Hagi. Argentinianul a fost introdus în minutul 65 în teren, reuşind să-i cucerească pe fanii Galatei cu o pasă de gol

FOTO » millyet.com.tr

     Foto 1

COMENTARII (14)

De albusibiu pe 10.01.2011 la 13:11
@koko, cred ca se cuvine o privire mai larga inainte de a face consideratii. CFR a avut o generatie, in care s-a investit mult, comparativ cu ceea ce se face acum: Culio, Dubarbier si ceilalti (cu exceptia numita Deac) n-au fost adusi chiar pe gratis. Cand pui ceva bani ii poti inmulti. Dar oare 0 (ca pentru cei adusi gratis) cu cat trebuie inmultit ca sa dea ceva? Dupa doar o experienta nu putem decreta ca "CFR se pricepe sa creasca jucatori". Hai sa vedem asta peste vreo 3-4 ani de-acum incolo. La fel si despre partea cu UEFA. "Din cand in cand"-ul despre care vorbesti s-a intamplat doar o data, beneficiind de un moment prielnic al sinusoidei punctelor UEFA. Ca sa poti decreta ceva trebuie ca acel fapt sa se intample macar de 2 (sau chiar 3) ori.
CITEAZA
De ko-ko pe 10.01.2011 la 11:46
* panta si nu pata. Ooooff, vorba voastra...unde-i functia de editor? Ce bine-ar prinde.
CITEAZA
De ko-ko pe 10.01.2011 la 11:45

ko-ko a spus pe 10.01.2011 11:44 La nivel teoretic, bazat pe niste calcule simple, sau daca vrei pe ratiune ai dreptate.Cam in aceasta urna valorica ne-am incadra.Dar uite ca din cand in cand sarim din schema si ajungem in urna echipelor englezesti, italienesti, nemtesti sau frantuzesti.Apoi, mai este ceva ce trece neobservat(si cred ca e mare pacat)...CFR e capabila sa creasca jucatori pe care-i transfera la echipe de top.In aceste conditii scouterii au un mare atuu cand vor sa convinga jucatori pentru a semna cu CFR.Vii aici, joci bine 1-2 ani si poti prinde un contract la echipe de varf cu salarii de la 1mil.Euro +.La CFR s-a muncit bine si foarte bine in acesti 10 ani.Mai mult, la CFR este loc sa mai crestem si sa ne apropiem prin ivestitii decente de valoarea unui Sahtior.Consider ca inca ne aflam pe panta descendenta, iar varful de forma il vom atinge in 6-7 ani de acum inainte.CFR va reusi sa treaca si de grupele Ch.League la un moment dat si cred ca are potenta unui mic Ajax Amsterdam al estului.Sa fim optimisti, desi cifrele ultimelor 5 luni par sa spuna altceva.

*pata ascendenta, Doamne-fereste sa fie descendenta. hahaa
CITEAZA
De ko-ko pe 10.01.2011 la 11:44

albusibiu a spus pe 10.01.2011 02:09 @koko, locul nostru, adica locul fotbalului romanesc. Nu interpreta totul doar relativ la CFR dar, vezi tu, o formatie din Turcia (nu Italia, Anglia, Spania), tara aflata aproximativ tot pe acolo pe unde ne-am cocotat noi in clasamentul UEFA isi permite sa ne ia extrem de lejer un jucator esential (noua, campionilor Romaniei) si, culmea, practic "in orb" aceasta isi da drumul la ei inca de la primele minute. De ce? Valoarea de ansamblu a jucatorilor, nimic mai mult. Noi sondam dupa Nicoara sau dupa fotbalisti de serie B ei iau direct spuma. Nu puteam fenta la nesfarsit realitatea economica. Da, nu ne putem compara cu fotbalul, ca afacere, in Turcia, nu ne putem compara nici cu afaceristii rusi si ucrainieni, croatii ne-au scos 2 echipe anul asta din Europa, grecii au la un singur meci spectatori cat am avut noi in 3 (ba chiar si mai mult), inspre Apus nu prea cutezam sa privim si atunci, fiindca toate astea conteaza, care este locul nostru? Laolalta cu bulgarii, polonezii, austriecii. suedezii si alte natiuni care ar vrea mai mult...dar nu pot. Adica Europa League.

La nivel teoretic, bazat pe niste calcule simple, sau daca vrei pe ratiune ai dreptate.Cam in aceasta urna valorica ne-am incadra.Dar uite ca din cand in cand sarim din schema si ajungem in urna echipelor englezesti, italienesti, nemtesti sau frantuzesti.Apoi, mai este ceva ce trece neobservat(si cred ca e mare pacat)...CFR e capabila sa creasca jucatori pe care-i transfera la echipe de top.In aceste conditii scouterii au un mare atuu cand vor sa convinga jucatori pentru a semna cu CFR.Vii aici, joci bine 1-2 ani si poti prinde un contract la echipe de varf cu salarii de la 1mil.Euro +.La CFR s-a muncit bine si foarte bine in acesti 10 ani.Mai mult, la CFR este loc sa mai crestem si sa ne apropiem prin ivestitii decente de valoarea unui Sahtior.Consider ca inca ne aflam pe panta descendenta, iar varful de forma il vom atinge in 6-7 ani de acum inainte.CFR va reusi sa treaca si de grupele Ch.League la un moment dat si cred ca are potenta unui mic Ajax Amsterdam al estului.Sa fim optimisti, desi cifrele ultimelor 5 luni par sa spuna altceva.
CITEAZA
De albusibiu pe 10.01.2011 la 02:09
@koko, locul nostru, adica locul fotbalului romanesc. Nu interpreta totul doar relativ la CFR dar, vezi tu, o formatie din Turcia (nu Italia, Anglia, Spania), tara aflata aproximativ tot pe acolo pe unde ne-am cocotat noi in clasamentul UEFA isi permite sa ne ia extrem de lejer un jucator esential (noua, campionilor Romaniei) si, culmea, practic "in orb" aceasta isi da drumul la ei inca de la primele minute. De ce? Valoarea de ansamblu a jucatorilor, nimic mai mult. Noi sondam dupa Nicoara sau dupa fotbalisti de serie B ei iau direct spuma. Nu puteam fenta la nesfarsit realitatea economica. Da, nu ne putem compara cu fotbalul, ca afacere, in Turcia, nu ne putem compara nici cu afaceristii rusi si ucrainieni, croatii ne-au scos 2 echipe anul asta din Europa, grecii au la un singur meci spectatori cat am avut noi in 3 (ba chiar si mai mult), inspre Apus nu prea cutezam sa privim si atunci, fiindca toate astea conteaza, care este locul nostru? Laolalta cu bulgarii, polonezii, austriecii. suedezii si alte natiuni care ar vrea mai mult...dar nu pot. Adica Europa League.
CITEAZA
De ko-ko pe 10.01.2011 la 01:26

albusibiu a spus pe 09.01.2011 23:29 E interesant cum de ieri lui Culio i-au iesit 2 din 2 pase filtrante. Sa nu fi vrut sa faca asta si la CFR? Ba da, dar n-a avut cu cine! Diferenta este pur si simplu in calitatea jucatorilor. Daca nu ma insel ieri il lansa pe Insua. La CFR, pe cine? Pe Edimar, pe Veloso? Totul tine de valoare. Valorea se plateste, se cumpara cu bani. Atata vreme cat Galatasaray, echipa neparticipanta in CL isi permite sa cumpere de la noi, oferind totodata salariu de 4 ori mai mare decat ne lasa pe noi buzunarul e clar ca nu trebuie sa avem nerusinarea de a ne compara cu fotbalul din Turcia. Asta ca sa raspundem si campaniei aceea infantile a gsp-ului cum ca noi le stricam punctajul de tara, pardon, punctajul de oras... A mers fentata matematica, vreo cativa ani, atata vreme cat am atins si noi niste praguri psihologice: transferuri de 1-2 milioane euro si salarii chiar si de 300.000 euro/an. Cand insa revenim financiar in criza din care ne-am nascut e clar ca nu ne e locul acolo ci mai degraba alaturi de Sheriff Tiraspol. O echipa de grupele Europa League/sezon e suficient pentru noi...

Au jucatori valorosi, chiar ma surprinde ca merg asa slab in campionat.Insa, pe de alta parte nu-s de acord cu acesta conceptie, de genul "locul nostru nu e in Ch.League ci in Europa League".Nu sunt deloc de acord.Locul nostru este acolo unde suntem.Acum 11 ani locul nostru era in C si acum locul nostru e pe 8 in Liga 1 si afara din competitiile internationale.Locul nostru a fost si in Intertotto si a fost si in Ch.League.Sa nu ne stigmatizam si sa acceptam realitatea ca atare, fara a incerca sa inventam o alta mai potrivita pentru conditia noastra, asa cum o percepem la un nivel subiectiv si deloc obiectiv.Sigur, tehnic vorbind exista diferente mari intre noi si Galatasary, incepand de la infrastructura, suporteri si pana la posibilitatile financiare pe care le au la dispozitie.Insa, uite ca la Cluj, la clubul CFR 1907 Cluj s-au gasit niste domni suficient de abili, care cu ajutorul mintii au reusit sa gaseasca o formula ingenioasa de fotbal bun pe bani putini.Iar aceasta formula functioneaza si in prezent.Deocamdata s-au strans multe deziluzii in cateva luni dupa parcursul slab din turul ligii 1, din Ch.League, cupa Romaniei, si acum prin vanzarea unor jucatori simbol, pe care-i doream netransferabili.Degeaba, fotbalul e o afacere astazi, daca incerci sa-l consideri altceva nu aduci performanta si spectacol, doar turca, voie buna si soare voios in dupa-amieze de sambata.Alternativa pe care Arpi a oferit-o cel putin mie, ca microbist ce stateam din greseala la 3 minute de stadion este absolut senzationala.Nu ma asteptam intr-o mie de ani la acest proiect.A fost ca si picat de pe Marte dp meu de vedere.Ce sa zic...pareri si pareri.Asta este a mea.
CITEAZA
De albusibiu pe 09.01.2011 la 23:29
E interesant cum de ieri lui Culio i-au iesit 2 din 2 pase filtrante. Sa nu fi vrut sa faca asta si la CFR? Ba da, dar n-a avut cu cine! Diferenta este pur si simplu in calitatea jucatorilor. Daca nu ma insel ieri il lansa pe Insua. La CFR, pe cine? Pe Edimar, pe Veloso? Totul tine de valoare. Valorea se plateste, se cumpara cu bani. Atata vreme cat Galatasaray, echipa neparticipanta in CL isi permite sa cumpere de la noi, oferind totodata salariu de 4 ori mai mare decat ne lasa pe noi buzunarul e clar ca nu trebuie sa avem nerusinarea de a ne compara cu fotbalul din Turcia. Asta ca sa raspundem si campaniei aceea infantile a gsp-ului cum ca noi le stricam punctajul de tara, pardon, punctajul de oras... A mers fentata matematica, vreo cativa ani, atata vreme cat am atins si noi niste praguri psihologice: transferuri de 1-2 milioane euro si salarii chiar si de 300.000 euro/an. Cand insa revenim financiar in criza din care ne-am nascut e clar ca nu ne e locul acolo ci mai degraba alaturi de Sheriff Tiraspol. O echipa de grupele Europa League/sezon e suficient pentru noi...
CITEAZA
De rememberme pe 09.01.2011 la 17:44
adio pase filtrante!adio 1-2 in viteza!traiasca defensiva de fier!felicitari culio!meritai mai mult!sa speram ca trambulina nu a fost cfr ci este galatasaray!sa ne faci fanul unui club si mai mare asa cum am devenit acum fan galata si nu pt hagi!bafta!
CITEAZA
De alyen pe 09.01.2011 la 15:48
Aici s-a pierdut si ultima speranta la podium. Bafta Culio, ai fost magnific la Cluj. Te iubim, poate odata te vei intoarce aici...
CITEAZA
De ivest pe 09.01.2011 la 14:10
youtube-->search---> Sajk22---> videos: filmulet despre Culio. Merita vazut!
CITEAZA
De rori pe 09.01.2011 la 11:47
Am avut o strangere de inima vazandu-l pe Culio, dar ar fi regresat daca ramanea sa joace cu ce a mai ramas din echipa campioanei. Unul cate unul pleaca toti cei care au adus renume CFR-ului.
CITEAZA
De radasca3 pe 09.01.2011 la 07:58
OF CE PACAT CA A PECAT !ORICU M VEI FI UNUL DIN CEI MAI BUNI JUCATORI AI GALATEI SUCCES SI FELICITERI PENTRU PASA SUPERBA DATA !!
CITEAZA
De ko-ko pe 08.01.2011 la 22:41
Of, imi vine sa plang de dorul lui.Nici nu stiu cum vom arata fara el in teren.Felicitari, Juan! Ai jucat aproape perfect.In mod sigur vei deveni un idol al turcilor.Al CFR-ului esti si vei ramane pentru totdeauna.
CITEAZA
De cacoveanu pe 08.01.2011 la 22:34
bravo!
CITEAZA

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN VIDEO

Tony: "Mi-am dorit să...

Tony a fost prezentat oficial la Guimaraes

VIDEO » Instrucţie...

În primul joc de verificare al stagiului din Antalya, CFR Cluj a învins-o aseară pe FC Horst, care ocupă ultimul...

VIDEO » Gigi Becali...

Sorin Cîrţu i-a recomandat lui Gigi Becali să-l cumpere pe Sixto Peralta de la CFR

VIDEO » Mureşan:...

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a vorbit despre performanţele şi eşecurile clujenilor din 2010, dar şi...

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Ferguson din Gruia

Doctorul Rădulescu, al cărui nume îl poartă arena pe care joacă liderul, a făcut istorie la CFR şi datorită metodelor sale inedite

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
44       1 2 3 4
45 5 6 7 8 9 10 11
46 12 13 14 15 16 17 18
47 19 20 21 22 23 24 25
48 26 27 28 29 30    

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart