Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

02.03.2011 FOTBAL

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu Roşia Montană Gold Corporation. Mureşan îi linişteşte

Clubul CFR a încheiat astăzi un contract de colaborare cu "Roşia Montană Gold Corporation"

     Foto 1

"Este un parteneriat foarte important pentru noi. Chiar dacă sînt anumite reţineri vizavi de această corporaţie, eu n-am avut nici o reţinere să implic această societate printre sponsorii importanţi ai echipei", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.
Miner
în copilărie

Oficialul campioanei a dezvăluit amănunte interesante din copilăria sa. "Provin dintr-o familie de mineri. Tatăl meu a fost miner inginer şi mă lua cu el în mină cînd eram copil. Am lucrat două luni în mină să fac bani. Luam probe de monoxid de carbon. Am cunoscut procesul de exploatare al minereului. Poate unii se gîndesc că e un proiect controversat, dar nu e nimic controversat. Eu m-aş bucura ca peste 2-3 ani compania să poată să exploateze aurul de la Roşia Montană, iar noi să putem pune sigla CFR-ului pe un lingou de aur. Noi tindem spre aur întotdeauna", a precizat Mureşan. "Roşia Montană Gold Corporation" va beneficia de publicitate în incinta stadionului urmînd ca pe viitor numele companiei să apară şi pe tricourile de joc ale feroviarilor.

"Sînt bani care nouă ne prind bine, dar mult mai bine ar prinde României acel aur care urmează să fie exploatat"
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

"Ne bucurăm că sîntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Ne dorim ca aurul de la Roşia Montană să rămînă în România pentru români. Ne dorim ca CFR-ul să continue performanţele din ultimii ani"
Dragoş Tănase
director general RMGC

Proiect controversat
Cei mai mulţi dintre suporterii CFR-ului nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni. Iuliu Mureşan a încercat să facă lumină. "Cianuri se găsesc în sîmburii de la toate fructele. În cafeaua pe care o bem se găseşte cianură, o doză de 6 miligrame. Substanţa periculoasă va fi deversată într-un loc special şi va fi o concentraţie mică. Aceste lucruri trebuie explicate. E o necunoaştere, iar dacă se explică în mod normal oamenii trebuie să înţeleagă", a spus Mureşan. Fanii formaţiei clujene au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Suporteri de la Roşia Montană pentru CFR
RMGC va pune la dispoziţie mai multe autocare şi va asigura intrarea la meciurile CFR-ului de la Cluj locuitorilor din Roşia Montană şi împrejurimi. Conform parteneriatului încheiat între cele două societăţi, gruparea feroviară va organiza mai multe turnee în localităţile miniere din Munţii Apuseni pentru copii şi juniori.


RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării cu cianură a unei zone foarte populate. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

COMENTARII (351)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
De inexistentus pe 01.03.2013 la 16:19
Si ne mai miram de ce la CFR sunt atatia straini. Vor sa ne reprezinte tara cu straini peste tot, manca-i-ar cainii. Credeam ca Paszkany e frate cu dracorporation, dar vad ca si Muresan e un tradator. Toti o apa si-un pamant. UNIVERSITATEA e echipa reprezentativa a judetului Cluj !!!
CITEAZA
De wauw pe 11.03.2011 la 16:00
pt. cine e pe facebook si inca iubeste natura : ATENTIE!! in caz ca nu stiti, pagina "Proiectul Rosia Montana" de pe facebook, apartine de gold corporation (rmgc), aceeasi care vor sa distruga Rosia Montana si imprejurimile...puteti sa dai "unlike" la aceasta pagina - jos in stanga... dati mai departe acest mesaj!!
CITEAZA
De dantesc pe 10.03.2011 la 14:42
O parere din RM :Comunitatea din Rosia Montana nu este ascultata in privinta deciziilor care sunt luate in legatura cu localitatea unde locuiesc. Deciziile pe ei ii afecteaza nu pe ong-uri sau politicieni. Oamenii vor sa munceasca nu sa fie zona UNESCO si poate sa ajunga o zona turistica,daca o sa investeasca cineva. Cetatenii nu mai conteaza? Comunitatea din Rosia Montana s-a saturat sa taca! Pe noi nimeni nu ne intreaba ce vrem cu adevarat! Minerit, turism, UNESCO, industrie, emigrare sau saracie? Ce vrea comunitatea din Rosia Montana? Noi, localnicii din Rosia Montana vrem minerit! Vrem sa muncim, sa ne fie respectata meseria, sa fim lasati in pace. Nu ne dorim ca localitatea noastra sa intre in patrimoniul UNESCO! Nu dorim ca localitatea sa moara cu o alta promisiune desarta. Nu mai vrem ca altii sa decida in locul nostru! Ne-am saturat sa acceptam decizii venite din Bucuresti, decizii care ne afecteaza pe noi si nu pe dumnealor. Inainte de a lua orice decizie trebuie sa veniti sa ne consultati, sa veniti sa vedeti cum arata zona si mai apoi sa luati o decizie. Nu puteti confisca o zona doar pentru ca anumite ONGuri au un interes din transformarea ei intr-o localitate din patrimoniul UNESCO. In ce vreti sa transformati Rosia Montana? In Sinaia, Monte Carlo sau Las Vegas? Rosia Montana nu a fost si nu va fi niciodata o zona turistica fara investitii substantiale! UNESCO nu garanteaza aceste investitii. Uitati-va ce se intampla in tara noastra cu Delta Dunarii, Vama Veche, Sighisoara si alte localitati "salvate". Rosia Montana este intr-adevar o localitate cu traditie. O localitate cu traditie milenara in minerit. Nu schimbati acest lucru! Nu impuneti decizii pe care noi nu le dorim. Inainte de a lua orice decizie veniti sa ne cereti parerea, veniti sa vedeti adevarata Rosie Montana. Comunitatea din Rosia Montana a decis ca a tacut destul! Vrem sa ne facem auzita parerea! Preluati acest mesaj si transmiteti-l pe cat mai multe canale! Sa auda toata lumea parerea Rosienilor! http://rosiamontananuvreau nesco.blogspot.com/
CITEAZA
De washingtondc pe 06.03.2011 la 22:19
Au jucat bine cu timisoara. De o mie de ori o echipa entuziasmata, decat una fara chef, cu aspect pseudobosorog. Intr o echipa in care sunt adusi atatia jucatori mediocri, nu e de mirareca ajungi sa ataci cu Batin si Bus. Dar e bine asa. Plecarea lui Traore ma linisteste. Saracu de Peralta - atat stie. Am speranta in De Zerbi si entuziasmul din Nicoara si Bastos. Edimar si Kivuvu - e totuna daca sunt pe teren, sau nu. Repet: e bine ca a aparut entuziasmul si ca a plecat parazitul de Traore. Iertati ma, dar nu lam agreeat deloc... Nici pe lenesul de Kone.
CITEAZA
De grosu.adi pe 06.03.2011 la 15:27
sa nu credeti tot ce zice paskani pe om il doare sufletul poatein sinea lui ii pare rau ca la lasat pe amoroso
CITEAZA
De tegean pe 06.03.2011 la 15:15
In ce priveste jucatorii: au jucat bine N.Claro, Cadu, Peralta,Nicoara; au jucat rau Maftei (golul 2 i-a apartinut), Kivu vuhh (a dat pase nenumarate la adversar in propria jumatate si la tras in spate pe Peralta care joaca mai in fata cand e si Muresan). In ce-l priveste pe Bud, acesta s-a remarcat la Medias, a venit la Cluj si a dat o multime de goluri-unele decisive, prestatia sa contribuind la luarea titlului dar traiectoriei ascendente si visului acestui tanar sportiv roman de a juca in liga campionilor i s-a opus conducerea CFR fapt care ar fi afectat decisiv si pe foarte multi alti oameni. Poate ca l-ar ajuta daca am spune-o raspicat ca i s-a facut o mare nedreptate dar si ca trebuie sa depaseasca acest moment din viata sa de sportiv si de om.
CITEAZA
De tegean pe 06.03.2011 la 14:47
Daca trambitezi ca nu te mai intereseaza ce loc vei ocupa in final in clasament si ca nu te mai afecteaza rezultatele echipei pt. ca aceasta nu mai poate sa ajunga pe un loc de Champions League atunci ce motive sunt ca OAMENII sa mai mearga la stadion, stiindu-se ca echipa -jucatorii+ceilalti- nu trebuie si nu au ca obiectiv cand intra pe teren sa traga cu dintii de fiecare meci si punct ramas de adjudecat/castigat ? De ce am mai preocupati de activitatea sportivilor de la CFR ?
CITEAZA
De rabin pe 06.03.2011 la 12:37
Cel mai bun jucator a fost Peralta si Nuno Claro dar nici Bastos nu a jucat rau. Dar Bud si Batin nu au ce cauta in echipa,parca ar fi niste atacanti din liga 3-a nu sau intilnit cu mingea,nu il inteleg Minteuan dece mai sant fortati
CITEAZA
De 19viorel70 pe 06.03.2011 la 12:08
Deci!Noi suporterii echipei trebuie sa fim linga echipa in aceste clipe grele pt echipa!DRACU sa va ia!De ce avem greutati?Fiindca ati vindut toata echipa,ati umplut buzunarele cu bani!Reconstructie?Abureli,cu jucatorii actuali o sa luptam pt evitarea retrogradarii!Oricum multumim pt acesti cativa ani extraordinari!
CITEAZA
De mir2010 pe 06.03.2011 la 12:04
pt, superman si ceilallti fani ,nu va mai obositi degeaba ca nu a intrat x ca y nu a jucat pe un anume post ,la CFR ,tot lotul x+y =o absolut ,nu are minteuan nici o vina ,oricare antrenor ar fi rezultatul era acelasi ,ma bucur totusi ca arpy a spus-o mai voalat dar cine vrea intelege ca cfr nu mai lupta pt .nimic .pt el europa lig e neimportanta si ca da posibilitate jucatorilor tineri sa joace mai mult(mocanu ,bus si mai sunt catva )eu spun ca degeaba vor juca acesti tineri daca n-au langa ei jucatori valorosi ,ce pot invata acei tineri de la edimar ,rada ,kivuvu, dica,bastos .ori hora ,asazisa reconstructie nu are o temelie serioasa si totul va fi ca in bal. mesterul manole.
CITEAZA
De nea_silica pe 06.03.2011 la 11:56
în sfârşit o declaraţie corectă din partea lui Mureşan (GSP): Campionatul e compromis" La fel ca şi finanţatorul Arpad Paszkany, şi Iuliu Mureşan declară că CFR nu mai are şanse la titlu: "Nu se mai pune problema de titlu, sîntem o echipă în reconstrucţie. Campionatul acesta este compromis, din păcate şi locul doi este departe. Vom juca însă fiecare meci la victorie". "Sper la vară după cîteva transferuri să reuşim din nou să luptăm pentru titlu" - Iuliu Mureşan. Iată că se poate!
CITEAZA
De tegean pe 06.03.2011 la 11:52
A P E L privind Cluj Arena, pt. a se promova din timp si aplica urmatoarea idee (eventual imbunatatita): a) "Numerotarea locurilor ( = confortul in vizionarea meciului + cost ) pe Cluj Arena sa fie compatibila (sa echivaleze/sa se suprapuna ) cu numerotarea de pe CFR Arena si invers astfel incat daca ai un bilet,abonament pt. un eveniment programat pe unul din cele 2 arene care ajunge, din varii motive, sa se desfasoare pe cealalta arena, biletul,abonamentul,locul inscris pe acestea sa fie utilizabile fara nici o alta formalitate suplimentara, inclusiv pt. galeriile echipelor oaspete"; b) intotdeauna, la cele 2 arene, se vor vinde cu prioritate locurile a caror numerotare ( si amplasament) e compatibila cu ambele stadioane ( in primul rand abonamentele) si abia apoi celelalte ( ce nu s-au putut echivala/compatibiliza sau sunt excedentare in cazul ClujArena). ARGUMENTE: cauze previzibile si imprevizibile pot sa duca la necesitatea de a se face lucrari la oricare din stadioane cum ar fi la structura de rezistenta, instalatia electrica de nocturna si alte utilitati, reparare/schimbare gazon! (unii o fac anual), implementari de noi norme impuse de forurile internationale, imbunatatirile ce se dovedesc in timp utile sau necesare etc.; la acestea se pot adauga probleme imprevizibile majore ce pot surveni in zone adiacente acestor stadioane; deoarece mai speram la intalniri oficiale internationale, poate sa existe posibilitatea crutarii suprafetelor de joc in functie de echipa clujeana aflata in competitie, vinderii unui numar mai mare de bilete in functie si de adversar-vezi Chelsea (renuntandu-se,eventual,si la pachete) si reprogramarii pe celalalt stadion in situatii nepravazute; mai devreme sau mai tarziu, la fel ca prin alte parti unde exista pe langa fotbal si arene acceptabile, o mare pondere a locurilor vandute o vor reprezenta abonamentele (orice club spera la acest lucru), si vei fi mai increzator (ca organizator si ca spectator/cumparator), ca orice ar interveni in anul ce urmeaza, meciurile se vor juca la Cluj si locul si confortul platit este asigurat.
CITEAZA
De superman1 pe 06.03.2011 la 11:21
meci frumos, CFR a fost la inaltime in conditiile in care am jucat fara atacanti si cu un lot nou. omul meciului a fost, de departe, Nuno Claro. asa interventii n-am vazut de mult. nota 10. de remarcat si determinarea lui Cadu, daca toti ar fi fost "furiosi" ca si el am fi castigat cu 3-0. kivuvu a jucat bine, mult bine decat Muresan in partida cu branestiul. maftei insa scartaie puternic, doua erori majore la care am scapa fara gol doar datorita lui nuno. nicoara foarte bun (n-am inteles schimbarea lui), hora ca de obicei dispare din joc dupa minutul 60. bud e fara speranta. de reprosat lui minteuan ii pot reprosa faptul ca imediat dupa eliminarea lui bastos nu l-a inlocuit pe bud cu e.kone. era 1-1, CFR in inferioritate numerica si era evident ca timisorenii vor face pasul inainte, prilej sa-i prindem pe contra-atac. iar cu bud n-ai ce contra-atacuri sa faci, e lent si neinspirat. e.kone a mai jucat varf si e foarte rapid. a doua greseala a lui minteuan a fost inlocuirea lui nicoara cu edimar. nu inteleg de ce a facut schimbarea aia.
CITEAZA
De sergiu.popa pe 06.03.2011 la 10:59
Domnilor din conducere, atata timp cat tolerati ca Bastos si Bud să-şi bată joc de ocaziile clujenilor şi să dea cu 5-10 m peste poartă fără jenă, nu veţi fi nici in primele 7 echipe clasate. Faceti legea: dacă un jucător nu marca fara să paseze la unul care este intro poziţie mai bună săă fie amendat cu 3000 de Euro. Primul ar fi după meciul de ieri Bastos, care in prima repriza a tras in cer fara să paseze in dreapta lui care era liber. Vai, caţi fani aţi pierdut ieri domnilor Mureşan şi Paszkany...
CITEAZA
De dinozaurul pe 06.03.2011 la 10:22
Campioana va fi Otelul ,singuri care joaca fara al 12-lea jucator ;'ARBITRUL'!
CITEAZA
De rabin pe 06.03.2011 la 09:21
Daca ne gandim Timisoara de cati ani se lupta ca sa obtina un titlu,
CITEAZA
De tifos_cfr pe 06.03.2011 la 01:15
Ma bucur nespus sa citesc comentariile voastre de dupa meci. Fiecare vede meciul in felul sau, de-aici si parerile impartite. Pentru ca am fost si eu la meci, permiteti-mi sa fac niste mici comentarii. Rezultatul de azi nu trebuie sa ne supere, este rezultatul firesc al stadiului la care se afla cele doua echipe in momentul de fata. Timisoara venea de pe locul 2, neinvinsa, cu un lot matur si inchegat si cu un Zicu care pur si simplu a stralucit pe teren. Noi ne aflam pe un loc 8 pe deplin meritat, de ani de zile nu jucam nimic. Ne aflam in plin proces de reformare a echipei, prin vanzarea jucatorilor de baza si aducerea de tineri noi in verderea comertului peste 2-3 ani. Ceea ce comentati voi aici este, dupa parerea mea si va rog sa nu va suparati pe mine, insignifiant. De ce a dat la acea faza 11 metri, de ce a dat galben acolo, dar nu si dincolo, de ce a anulat diverse goluri valide sau nu, si asa mai departe. Lucrurile trebuie vazute mult mai in ansamblu. Dupa parerea mea, nu conteaza daca acest rezultat de azi este just sau nu, in schimb conteaza sa avem o atitudine potrivita atat noi suporterii, cat si jucatorii si conducerea. CFR nu are o a doua echipa, nu am avut niciodata un antrenor adevarat (cel mai mult s-au apropiat Bergodi, Mandorlini, eventual Uhrin), noi nu avem o conducere profesionista ( doar cocalari precum Zamfir) si parca nici Arpi nu mai e ce a fost. Iata adevaratele probleme care zic eu ca ar merita dezbatute. Indemnul meu este sa ramaneti alaturi de echipa, sa mergeti la stadion meci de meci, si acolo sa va purtati civilizat !
CITEAZA
De tegean pe 06.03.2011 la 00:53
E reconfortant sa observi cum la unii comentatori iese in evidenta interesul pt. fenomenul pur fotbalistic, interesul fata de jucatori si atasamentul fata de clubul CFR. E sigur ca si cei carora le inspira si alte ganduri ceea ce se petrece sunt sustinatori ai Clujului si f.probabil ai CFR-ului, dar e mai bine sa ajungi sa recunosti ca te-ai inselat decat sa te autoamagesti si sa vezi numai rozul. Avem exemple destule de echipe care si-au zis:,, acum nu dar la anul... ,, - echipele bucurestene, craiova ca sa nu vorbim de soarta urziceniului, echipe la care s-a instalat si cronicizat un spirit mediu (mediocru) de competitie (performanta) sportiva chiar daca, lipsiti de simtul ridicolului, la mare distanta de locul 1 afirma de ani de zile la un egal ,,ca au jucat titlul,,. In fiecare sezon trebuie sa obti pozitia maxima in clasament care sa reflecte valoarea jucatorilor, a echipei, a conducerii tehnice. Numai asa exista sport competitional, sportivi de performanta si sustinatori/iubitori ai acestora. Numai competitia-intrecerea fara compromisuri (pauze) naste pasiuni in sufletul generatiilor de privitori-chibiti si nu exercitiile de intretinere corporala ori nesfarsita batere in piua la televizor. Cand vrei sa sa te-apuci de ceea susti ca ti-ai propus e bine sa nu amani pt. ca la toamna sa nu constati ca esti tot la-nceput si, normal,ca nu ai rezultate.
CITEAZA
De deaduralex pe 06.03.2011 la 00:04

wa1907 a spus pe 05.03.2011 23:47 Atunci de ce am pierdut? Nu suntem in stare sa dam un gol din actiune? Nu are rost sa comentam aceasta partida. A fost frumos ce a fost pana acum. Sunt curios pt. cine o sa mai stam capra campionatul asta.

wa, ce n-ai înțeles? Hai să-ți fac un rezumat al meciului, legat de arbitraj: arbitrul a dat penalti pentru Timișoara la o simulare evidentă (totuși, cu parfum de credibilitate fără reluări): 0-1. După 2 minute, arbitrul i-a dat lui CFR, în compensație, un penalti inventat, dar de data asta îngrozitor de forțat - 1-1. Până aici, compensație totală, ținând seama de faptul că ambele penaltiuri au avut același rezultat. Mai departe, în schimb, a fost prăpăd. Probabil fiindcă nulității de Avram i s-a spus că a acordat prea ușor penalti pentru Cluj. Au urmat câteva faze periculoase ale lui Nicoară, în care Helder l-a faultat sau a simulat și Helder a primit lovitură liberă. La un moment dat, Bastos a primit un galben din motive necunoscute (comentatorul se întreba dacă nu cumva făcuse henț, că altceva nu putea fi nicicum). Și, la un alt moment dat, Bastos a fost faultat clar în careu. CLAR!, înțelegi? Absolut clar. Decizia căcatului de Avram? Nici vorbă de penalti, ci cartonaș galben lui Bastos, adică al doilea - evident, eliminare. Din acel moment meciul a fost rupt. Dar ai noștri au continuat să lupte - cinste lor! Într-o altă fază, bănățenii au înscris și golul a fost anulat - habar n-am de ce, e posibil să fi fost o greșeală în favoarea noastră. Dar după câteva minute, Timișoara a înscris dintr-un ofsaid clar (și ciudat cum toate reluările au avut grijă să nu se vadă poziția timișoreanului canadian care a înscris).
CITEAZA
De wa1907 pe 05.03.2011 la 23:47
Atunci de ce am pierdut? Nu suntem in stare sa dam un gol din actiune? Nu are rost sa comentam aceasta partida. A fost frumos ce a fost pana acum. Sunt curios pt. cine o sa mai stam capra campionatul asta.
CITEAZA
De rabin pe 05.03.2011 la 23:40
Un arbitraj mizerabil,Avram cel mai penibil arbitru,din pacate daca vrei sa faci ceva in tara asta te mananca sacali ,in tara asta daca nu esti hot asa se pare nu poti ajunge nicaieri .Prostia si tembelizmul ajunge cote maxime. Penibil ce se intimpla.Doamne fereste .
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 05.03.2011 la 23:37
Dupa un meci in care Nuno Claro a fost cu o clasa peste Pantilimon, nu se poate vorbi de vanzarea meciului. Acest meci devenea si mai acerb si mai corect daca echipele se intelegeau sa joace fara arbitru de centru. Asa poate aflam si noi rezultatul corect. PS - In sfarsit, primul meci bun al lui Hora (in principal reusite individuale; mai are de lucrat la capitolul colaborare cu ceilalti).
CITEAZA
De deaduralex pe 05.03.2011 la 23:33

wa1907 a spus pe 05.03.2011 23:21 De ce am intrebat? Pt. ca n-am fost la meci, si in al doilea rand mi se pare dubios rezultatul. Jabba nu da nici o declaratzie. Parca suntem Gloria Bistrita din anii "90.

wa, nici eu n-am fost la meci, l-am văzut pe internet. Și a fost pentru prima dată, după pauza din meciul de supercupă, când mi-a plăcut ce văd. Acuma, dacă n-ai văzut meciul de loc, nu știu de ce ți s-ar părea dubios. Prin prisma rezultatelor din acest sezon, ar fi un rezultat previzibil. Ce a fost „dubios”, dacă pot spune așa (pentru că nu vreau să insinuez nimic referitor la meciurile de până acum), este jocul nesperat de bun făcut de noi. Sau, mai important: nesperat de cu voință, cu atitudine, cu disponibilitate la efort și chiar cu talent. Având în vedere jocul nostru de azi, în dezacord total cu cel din restul sezonului, rezultatul poate părea dubios, dar pentru asta vinovat este arbitrul. Băieții noștri și-au făcut treaba, nu am NIMIC să le reproșez astăzi. Cinste lor! PS. Jabba a dat declarații, cum să nu?
CITEAZA
De wa1907 pe 05.03.2011 la 23:21
De ce am intrebat? Pt. ca n-am fost la meci, si in al doilea rand mi se pare dubios rezultatul. Jabba nu da nici o declaratzie. Parca suntem Gloria Bistrita din anii "90.
CITEAZA
De deaduralex pe 05.03.2011 la 23:14

wa1907 a spus pe 05.03.2011 20:55 Stimatzi Suporteri! Am dat meciul la Timisoara sau nu? Sincer.

Scuză-mă, dar cum poți să întrebi așa ceva? Fix acum, după singurul meci cu adevărat bun făcut de CFR în acest sezon? După lupta adevărată din teren, după fazele de spectacol veritabil date de Bastos, Nicoară și Hora, după alergătura cât în restul campionatului la un loc? După greșelile uluitoare de arbitraj care au decis rezultatul? Tu poți crede că CFR s-a lăsat bătută? Nu e păcat să planeze astfel de suspiciuni la adresa jucătorilor după un astfel de meci?
CITEAZA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
1   1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 11 12 13
3 14 15 16 17 18 19 20
4 21 22 23 24 25 26 27
5 28 29 30 31      

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart