Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

02.03.2011 FOTBAL

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu Roşia Montană Gold Corporation. Mureşan îi linişteşte

Clubul CFR a încheiat astăzi un contract de colaborare cu "Roşia Montană Gold Corporation"

     Foto 1

"Este un parteneriat foarte important pentru noi. Chiar dacă sînt anumite reţineri vizavi de această corporaţie, eu n-am avut nici o reţinere să implic această societate printre sponsorii importanţi ai echipei", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.
Miner
în copilărie

Oficialul campioanei a dezvăluit amănunte interesante din copilăria sa. "Provin dintr-o familie de mineri. Tatăl meu a fost miner inginer şi mă lua cu el în mină cînd eram copil. Am lucrat două luni în mină să fac bani. Luam probe de monoxid de carbon. Am cunoscut procesul de exploatare al minereului. Poate unii se gîndesc că e un proiect controversat, dar nu e nimic controversat. Eu m-aş bucura ca peste 2-3 ani compania să poată să exploateze aurul de la Roşia Montană, iar noi să putem pune sigla CFR-ului pe un lingou de aur. Noi tindem spre aur întotdeauna", a precizat Mureşan. "Roşia Montană Gold Corporation" va beneficia de publicitate în incinta stadionului urmînd ca pe viitor numele companiei să apară şi pe tricourile de joc ale feroviarilor.

"Sînt bani care nouă ne prind bine, dar mult mai bine ar prinde României acel aur care urmează să fie exploatat"
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

"Ne bucurăm că sîntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Ne dorim ca aurul de la Roşia Montană să rămînă în România pentru români. Ne dorim ca CFR-ul să continue performanţele din ultimii ani"
Dragoş Tănase
director general RMGC

Proiect controversat
Cei mai mulţi dintre suporterii CFR-ului nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni. Iuliu Mureşan a încercat să facă lumină. "Cianuri se găsesc în sîmburii de la toate fructele. În cafeaua pe care o bem se găseşte cianură, o doză de 6 miligrame. Substanţa periculoasă va fi deversată într-un loc special şi va fi o concentraţie mică. Aceste lucruri trebuie explicate. E o necunoaştere, iar dacă se explică în mod normal oamenii trebuie să înţeleagă", a spus Mureşan. Fanii formaţiei clujene au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Suporteri de la Roşia Montană pentru CFR
RMGC va pune la dispoziţie mai multe autocare şi va asigura intrarea la meciurile CFR-ului de la Cluj locuitorilor din Roşia Montană şi împrejurimi. Conform parteneriatului încheiat între cele două societăţi, gruparea feroviară va organiza mai multe turnee în localităţile miniere din Munţii Apuseni pentru copii şi juniori.


RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării cu cianură a unei zone foarte populate. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

COMENTARII (351)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
De cheferistul pe 03.03.2011 la 21:26
ai ajuns foarte penibil daca incepi sa imi bolborosesti despre poze si ce va fi cand vom povesti povesti cu pesti si basme de copii sau esti chiar naiv si destul de crud!!asta ca sa fiu elegant!!!
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 21:12

superman1 a spus pe 03.03.2011 20:59 Sa-ti fie tie rusine ca faci pe moralistul legat de moralitatea sponsorilor. Iar "dovezile" de care vorbesti nu exista decat in exaltarea ta ca sa speli dupa ce te-ai rahatit in mijlocul incaperii. Rahateste-te in alta parte nu pe stadionul CFR-ului, ca pana una alta e vorba de fotbal si nu te-ai gasit tu sa faci morala lui Paszkany ca de ce a divortat, sau sponsorilor ca nu stiu ce nu-ti convine la ei si cu atat mai putin sa acuzi si apoi cauti "dovezi". N-ai minte saracul de tine, dar te afirmi cu petitii si apoi cauti dovezi doua zile justificari la ce-ai facut. Si in lipsa de ceva concret te complaci in argumentatie de tip "pe cuvantul meu": stii din surse proprii of-the-record. Dar sursele au aparut azi, ieri nu-ti aminteai de ele. :) Esti pripit si dornic de afirmare ca un oltean.

supremman, cu fiecare mesaj al tau confirmi materialul din care esti facut. Panza, paie...si o chestie cleioasa si dezgustatoare de legatura intre ele (acolo ar fi trebuit sa fie sufletul, apropo). Cum mi-a trecut oare prin cap sa fac apel la onoare, din partea ta? SCUZE! Acum de ce te superi ca am facut un pic de munca de investigatie? Ai cerut ceva documente, ma asteptam sa ai decenta si macar sa ii injuri pe cei care au semnat asemenea materiale. Apropo, tu poti aduce argumente in favoarea ta, altele decat declamari triumfaliste GC in stilul propovaduit ieri si de maestru Tanase? De ce vii tot cu aceleasi sintagme de spargator de seminte cand eu tocmai ti-am livrat ceva material de rumegat? Eu sau tu te-ai blocat pe o idee? Cat despre surse, daca iti aduci aminte, eu am specificat ceva despre faptul ca stiam mai demult despre asta, dar, la fel ca si precedenta ta afirmatie falsa la adresa mea, nici pe asta nu o vei retracta. Biet claxon....
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 20:59
Sa-ti fie tie rusine ca faci pe moralistul legat de moralitatea sponsorilor. Iar "dovezile" de care vorbesti nu exista decat in exaltarea ta ca sa speli dupa ce te-ai rahatit in mijlocul incaperii. Rahateste-te in alta parte nu pe stadionul CFR-ului, ca pana una alta e vorba de fotbal si nu te-ai gasit tu sa faci morala lui Paszkany ca de ce a divortat, sau sponsorilor ca nu stiu ce nu-ti convine la ei si cu atat mai putin sa acuzi si apoi cauti "dovezi". N-ai minte saracul de tine, dar te afirmi cu petitii si apoi cauti dovezi doua zile justificari la ce-ai facut. Si in lipsa de ceva concret te complaci in argumentatie de tip "pe cuvantul meu": stii din surse proprii of-the-record. Dar sursele au aparut azi, ieri nu-ti aminteai de ele. :) Esti pripit si dornic de afirmare ca un oltean.
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 20:38
Superman, usurel-usurel cu etichetarile. Se aduna prea multe si apoi, daca iti raspund in acelasi mod vor zice oamenii ca facem circ. Asadar te las doar pe tine sa ne arati dresajul.... Unde am zis eu faptul ca nu era ok fiindca nu erau romanI? Nicaieri! Nu era ok fiindca romanii (ca stat, ca cetateni) nu primeau decat firmituri din asta, dar asta e ceva ce tu nu vrei sa accepti ca o justificare. Faptul ca dau spagi vrei sa fie dovedit? Il pot dovedi foarte usor prin precedentele altor cazuri (dovedite), prin faptul ca interesele aici sunt inzecite, prin scandalurile care au aparut si imediat au fost trecute sub tacere si, IN PRIMUL RAND, prin modul total inconvenabil pentru statul roman in care s-a parafat intelegerea. Sigur, tu te bucuri de faptul ca ne-au fraierit canadienii, nu? Sa stii ca documentele astea se gasesc greu pe internet. A trebuit sa trec prin 5 documente succesive ca sa ajung la acest raport. L-ai citit? Nicio vorba despre el? Foarte pacat. Te agiti degeaba. Iar acum, dupa toate etichetarile la adresa mea si dupa ceea ce sustii cu atata vehementa, spolierea uneia dintre resursele cheie nationale, am sa-ti zic si eu: SA-TI FIE RUSINE!
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 03.03.2011 la 20:36
@superman1 - Daca taceam toti ca morcovii, te asigur ca CFR Cluj se facea si mai de rahat in Romania. Peste 200 de semnatari ai petitiei. Nu-i numai albusibiu pe lista.
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 20:26
albule, faci tampenii pe negandite si apoi cauti doua zile dovezi ca sa-ti justifici tampenia. pe viitor judeca inainte, cauta doua zile pe google si actioneaza dupa. fa pe moralistul nu pe spatele echipei ca mie mi se rupe de ca maine te legi de copacii din rosia sau ca te plimbi cu barca pe platoul continental ca sa nu extraga Sterling petrol. in prima faza ti-ai justificat pozitia pentru ca proiectul era controversat. apoi dupa ce ai mai dat google n-a mai fost proiectul, a fost faptul ca nu-s romani. azi ai gasit altceva: dau spagi. esti credibil ca si gigi becali care spune ca nu se va mai baga la echipa niciodata. ete ca esti ridicol? ce dovada mai buna decat istoricul filosofiei tale care zilnic are alta justificare vrei? din pacate comportamentul tau pripit are efecte negative asupra echipei. asta e tragic, nu ca actionezi pripit in dorinta de a te afirma.
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 20:21

cobhc a spus pe 03.03.2011 20:17 Trebuie sa ne gasim alta echipa. Treptat treptat, tot ce e bun se duce pe apa sambetei ...

Nu ceda. Mai bine asteapta o minune. Mai jos, cj007 enunta partial o mica ipoteza de lucru/salvare cu "o doamna". Cine stie, s-ar putea chiar sa se intample.
CITEAZA
De cobhc pe 03.03.2011 la 20:17
Trebuie sa ne gasim alta echipa. Treptat treptat, tot ce e bun se duce pe apa sambetei ...
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 03.03.2011 la 20:05
@scippio - Probabil pe subiectul acesta gresim ca ne contram intre noi. Nu suporterii CFR au hotarat ca proiectul RMGC este controversat, dubios; este doar o realitate. Nu eu, suporter CFR, sunt cel dator sa aduc probe pro sau contra. Exista prezumtia de nevinovatie, chiar si in Romania, dar nu e OK sa-ti asociezi imaginea cu cineva care nu e 100% cosher, pana nu se emite o judecata legala care-i da dreptate. Ce am facut noi prin petitie e de fapt exact ce ar fi trebuit sa faca de la inceput clubul CFR, daca nu alegea sa semneze - cu lasitate - parteneriatul. Era atat de greu sa declanseze un sondaj de opinie printre suporteri (daca le pasa de ei; de ceva vreme ma indoiesc)? Constatau ca numai vreo 20-25% nu sunt de acord si mergeau mai departe. Nu. Au preferat s-o faca intr-un mod meschin, nu cumva sa alunge canadianul cu bani. Fara sa se declare macar o secunda ca sunt greutati financiare la club (iarasi respectul fata de suporteri), se semneaza o asociere care lui Muresan nu i se pare deloc anormala. CFR nu inseamna numai Muresan! Sau, in mod normal, n-ar trebui sa insemne. Daca banii n-au miros pentru majoritatea ceferistilor, se pare ca nu suntem cu nimic mai buni decat altii. Inchei cu statul roman care n-are bani si metode de exploatare. daca tot spui ca aurul e doar virtual, de ce sa nu-l lasam acolo deocamdata? Cercetatorii romani nu sunt cei mai tampiti din lume (am dat un link pe undeva), in 10-20 ani pot descoperi/adapta o metoda adecvata de exploatare. 4 miliarde primite de la canadieni pot fi topite rapid de orice guvernare. Decat un mic procent acum, nu mai bine asteptam pana cand Romania poate lua 100% din zacamant? Poate Romania aia o sa aibe inteligenta sa bage 10% din castig tocmai in cercetare. Exista o vorba la romani: pamantul il vinzi numai o data! PS - Poate suntem stupizi, astia emo cu petitia, dar e mai stupid sa inceapa suporteri CFR sa faca propaga pentru RMGC.
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 19:48
Totodata am gasit in sfarsit ceea ce am cautat toata ziua. Un studiu facut de ASE-ul din Bucuresti in 14 iunie 2010. Noroc cu astia, atata vreme cat presa NU ARE VOIE sa vorbeasca. Studiul poarta numele" Adevărul despre proiectul Roşia Montană - Raportul comisiei Grupului pentru Salvarea Roşiei Montane din Academia de Studii Economice". O sa zici ca sunt subiectivi, din insasi titulara aleasa dar vezi link-ul asta: http://luptapentrurosiamon tana.files.wordpress.com/2011/ 02/raportrosia-ase-2010.pdf
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 19:42
Gresit scippio, la Rosia Montana inca figureaza cel mai mare zacamant de aur si argint din Europa. In plus, din documentarea facuta de mine am gasit ca pe langa tinta oficiala s-ar parea ca acolo se gasesc si importante resurse de uraniu si wolfram. Informatiile oficiale vin greu, totul este un dubios secret de stat. La fel de dubioas este si servilismul ministrilor care s-au succedat in rastimpul asta in diverse cabinete pentru a inlesni proiectul Gold Corporation, ministri ai Mediului si ai Culturii depasindu-si deseori atributiunile, iar ultimul din serie fiind celebrul Videanu. Asadar, statul roman nu poate sau NU VREA sa extraga? E o imensa diferenta intre subcontractare si cedare, asta e chestiunea cea mai grava. Dintre multele scandaluri legate de situatia acordului intre Stat si Gabriel Resources iti voi da un articol de studiat: "Exclusiv: Statul, ajutat cu bani de acţionarul majoritar în afacerea 'Roşia Montană'. (site-ul nu admite link-uri dar cred ca il vei gasi usor prin google). Asta ca sa vezi cum "negociaza" partea romana toata tarasenia asta... Iti pot spune ca ar mai fi existat si altele, alte articole, doar ca Gold Corporation a avut grija sa cotizeze in absolut toate partile. Sa-ti dau un exemplu de ce sunt in ultima vreme pauze de informare? Anul trecut, de pilda, au "santajat" media printr-un imens contract de publicitate uniform distribuit. Cine ar mai fi avut intentia sa scrie impotriva lor? Am avut acces la informatii din mediul jurnalistic off the record si iti pot spune cu certitudine ca inca din 2002-2003 subiectul in cauza reprezenta miza principala. In vremea asta, pe zi ce trece, statul va castiga tot mai putin din extractia pe care pana la urma tot doar Gold Corporation o va face.
CITEAZA
De scippio pe 03.03.2011 la 19:10
Dragi cheferisti, vad ca iar v-ati incins. Desi nu-mi place ca iarasi s-a ajuns la lovituri sub centura - se pare ca e inevitabil - mie polemica pe o astfel de tema mi se pare de apreciat. Adica, sincer, nu-mi inchipui o disputa pe o tema de genul asta pe site-ul suporterilor stelemisti de exemplu. Ca sa nu mai vorbim ca cele mai murdare atacuri ale voastre sunt ca un discurs la Academie pe langa injuraturile obisnuite pe alte site-uri. Despre subiectul Rosia Montana sincer nu sunt foarte informat. N-am fost acolo, n-am studiat problema la modul serios, doar ce am vazut si eu pe la televizor si am mai citit pe ici pe colo dar asta nu o consider informare - desi unii par a considera ca informatia de prin mass-media e suficienta ca sa-i faca experti absoluti in subiect. In orice subiect. Ce-am constatat eu, ca simplu privitor, este ca multi din tabara anti-RMGC folosesc cam in exces argumentele pur emotionale cu note isterice uneori. Chiar unii par a fi adeptii unui soi de neo-samanatorism socialisto-ecologic. Sa fie din cauza ca majoritatea provin mai degraba din aria stiintelor umane si prea putini au pregatire tehnica, inginereasca si de business?). Sincer, oameni buni, majoritatea combatantilor pe care i-am vazut jucand in trupa pro RMGC mi s-au parut mult mai aplicati, mai concreti, mai articulati, mai la subiect.Dar sigur, poate sunt doar aparente care de multe ori inseala. Sunt cateva intrebari care vin in minte: de ex partida "anti" sustine ca zona Rosia Montana este un fel de mic paradis ce urmeaza a fi distrus. Totusi, daca e asa paradis, de ce nu roiesc turistii? De ce nu l-a valorificat nimeni pana acum? De ce oamenii de acolo nu fac bani din turism ca cei de pe Valea Prahovei sau ca cei din Maramures?(Si va rog nu veniti cu argumente infantile de genul "ciuma portocalie" si "dictatorul Basescu"). Apoi tot partida "anti" sustine ca tehnologia ce urmeaza a fi aplicata este foarte poluanta. Partida "pro" sustine ca este de ultima ora si este folosita in tarile cele mai dezvoltate si mai stricte gen Suedia, etc. Totusi care este adevarul? A verificat cineva? Apoi, tot partida "anti" sustine ca RMGC va fura aurul Romaniei. Eu din cate inteleg, acolo , in momentul de fata nu este niciun aur. Nu este vorba de filoane de aur unde te duci si dai cu tarnacopul si desprinzi bucati pe care le torni sub forma de lingouri. Pentru ca daca era asa probabil ca se continua mineritul in zona. Eu inteleg ca sunt de fapt niste munti de pamant, deseuri ale exploatarii anterioare cu tehnologii traditionale, care erau considerati inutili din punct de vedere economic. Si pe care RMGC o sa-i ia la mestecat fir cu fir printr-o anumita tehnologie, care presupune investitii extrem de mari, prin care vor stoarce din ei niste cantitati de aur care in momentul de fata se gaseste in stare de praf amestecat cu pamant in niste concentratii infime. Asa ca eu ma vad obligat sa intreb: care aur se fura? Ala deocamdata e doar un aur virtual. E clar ca nici statul roman si nici vreo firma romaneasca nu detine nici tehnologia si nici resursele necesare pentru a o aplica. Pentru ca daca le aveau ar fi exploatat ei "zacamantul" Si atunci ce e mai bine? Sa ai 100% din nimic sau un procent din ceva?
CITEAZA
De gazsi pe 03.03.2011 la 18:35

superman1 a spus pe 03.03.2011 17:08 cheferistule, te-ai obosit macar sa cauti o poza cum va arata localitatea cand incepe proiectul? tu te referi la casele risipite la margine de sat si la constructiile provizorii de lemn (vandute la pret de constructii permanente), proprietatea rmgc.

Din comentariile tale reiese ca nu ai fost niciodata in Rosia Montana, nici in galeriile romane, deci vorbesti fara cunostinta de cauza.
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 17:46
done, koppandiz, de vreo 10 ori.
CITEAZA
De koppandiz pe 03.03.2011 la 17:27

superman1 a spus pe 03.03.2011 17:08 cheferistule, te-ai obosit macar sa cauti o poza cum va arata localitatea cand incepe proiectul? tu te referi la casele risipite la margine de sat si la constructiile provizorii de lemn (vandute la pret de constructii permanente), proprietatea rmgc.

Greşit! Vizitează centrul (unde sunt bisericile) şi mai vorbim. Toată stima!
CITEAZA
De daniaania pe 03.03.2011 la 17:21
un club care se asociaza cu asa ceva, este de condamnat...iar parerea mea este foarte proasta, indiferent de ce au realizat pana acum. Sant dezamagita, iar interesul pt. acest club scade, chiar daca vor mai obtine ceva trofee..."lupii cu fete de miei"...RUSINE!!!
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 17:08
cheferistule, te-ai obosit macar sa cauti o poza cum va arata localitatea cand incepe proiectul? tu te referi la casele risipite la margine de sat si la constructiile provizorii de lemn (vandute la pret de constructii permanente), proprietatea rmgc.
CITEAZA
De koppandiz pe 03.03.2011 la 17:03

dantesc a spus pe 03.03.2011 16:40 Albule stii cum s-ar traduce asta ? ...timp pierdut degeaba si fara rost parerea mea in folosul nimanui ,Unii cu merele,altii cu perele ,dulceata de acolo nu poate iesi.Grav e ca nu ne respectam ,grav e ca am demonstrat inca odata cat suntem noi,romanii de uniti dar ma rog va doresc succes in demersul vostru inutil

Mă repet: este o modalitate civilizată de protest! Sunt sigur, că domnii conducători citesc ziarele, poate şi numele şi vărsta semnatarilor. Pt. Superman1: dacă se "conservă" (parcă o insulă fără viaţă în mijlocul oceanului) de ce trebuie cumpărat şi demolat (în cele mai multe cazuri)? Noroc, că majoritatea sunt monumente istorice. Ai fost pe acolo? Pe o casă scrie "monument istoric", pe celalalt "cumparat de catre r.m.g.c.". Nu vrem o rezervatie! Nu vrem moarte, ci viaţă în munţii Apuseni! De altfel accept toate părerile, dar refuz atacurile la persoană şi limbajul neadecvat. Credem că "civilizatia CFR-ui" există şi persistă şi între suporteri. De multe ori am simţit contariul, dar totuşi mai cred!
CITEAZA
De dantesc pe 03.03.2011 la 16:55

albusibiu a spus pe 03.03.2011 16:43 @dantesc, citind si aceasta luare de pozitie a ta iti pot recomanda sa nu-ti scoti degetele din urechi in timp ce vorbesti fiindca exista pericolul sa mai auzi si altceva.

Ce iti spuneam :) Ba ! Numa eu am dreptate ! Voi ce nu intelegeti?
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 16:49

dantesc a spus pe 03.03.2011 16:41 bine "ceferistule" ca esti tu toate alea acasa...primesti cu sorcova? :)

eu nu prea!!dar stiu un loc unde se poate sa primesca?!urci str.Victor Babes si vei ajunge la o intersectzie mare,nu o iei nici in stanga nici in dreapta ci mergi inainte si intri pe poarta,acolo la pavilionul numaru 4 s-ar putea sa primesca!!eu zic ca merita sa incerci!!
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 16:43
@dantesc, citind si aceasta luare de pozitie a ta iti pot recomanda sa nu-ti scoti degetele din urechi in timp ce vorbesti fiindca exista pericolul sa mai auzi si altceva.
CITEAZA
De dantesc pe 03.03.2011 la 16:41

cheferistul a spus pe 03.03.2011 16:39 ma tu chiar esti plecat cu sorcova!!!

bine "ceferistule" ca esti tu toate alea acasa...primesti cu sorcova? :)
CITEAZA
De dantesc pe 03.03.2011 la 16:40

albusibiu a spus pe 03.03.2011 16:33 Cat despre feed-back, fiindca vad ca intr-adevar te preocupa demersul nostru (desi nu inteleg de ce?!). Cum sa-ti explic? Facem o comparatie cu petitia din vremea Cartu? Daca bine-mi aduc aminte atunci s-au strans cam 120 de semnaturi in 2 zile, acum sunt 130 in aproximativ 29 de ore. Sa fie asta un indicator a cat de acuta e situatia? Mediatizarea a fost la fel si atunci si acum. 130 sunt doar cei care s-au obosit sa scrie, sa semnezi o petitie inseamna pe lang faptul de a afla de ea, niste pasi: text, identifare, confirmare. Nu multi fac asta. Cat despre petitie, cj007 s-a obosit ieri in zadar sa explice faptul ca, intr-adevar, el a avut buna idee, eu doar am pus-o in practica, asa cum m-am priceput. Evident, partea aia nu te-a interesat, fiindca nu era cu scandal, nu?

Albule stii cum s-ar traduce asta ? ...timp pierdut degeaba si fara rost parerea mea in folosul nimanui ,Unii cu merele,altii cu perele ,dulceata de acolo nu poate iesi.Grav e ca nu ne respectam ,grav e ca am demonstrat inca odata cat suntem noi,romanii de uniti dar ma rog va doresc succes in demersul vostru inutil
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 16:39

dantesc a spus pe 03.03.2011 16:20 Sa ajuns prea departe cu toata porcaria asta si daca are cineva ceva de spus trebuie sa o faca argumentat asa cum a facut-o superman 1 Iar acum in lipsa de argumente taberele adverse au trecut incet incetisor la atacuri directe la persoana,gretos,de-a dreptul... Albule parerea mea e ca ar trebui incet sa inveti ca sunt oameni care nu au aceeiasi parere ca si tine si cel mai bun exemplu e petitia a carui initiator ai fost caci feed-backul a fost sub orice asteptari . Da si tu si ceilalti aveti dreptul de a avea o parere nimeni nu poate interzice asta dar tu te enervezi si incerci sa fi subtil jignind chiar daca nu la un mod foarte direct. Superman 1si-a expus pozitia si parerea iar atitudinea sa mie cel putin mi sa parut a fi una foarte echilibrata pana cand...pana cand ai incercat sa fi subtil si de aici a degenerat totul

ma tu chiar esti plecat cu sorcova!!!
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 16:33
Cat despre feed-back, fiindca vad ca intr-adevar te preocupa demersul nostru (desi nu inteleg de ce?!). Cum sa-ti explic? Facem o comparatie cu petitia din vremea Cartu? Daca bine-mi aduc aminte atunci s-au strans cam 120 de semnaturi in 2 zile, acum sunt 130 in aproximativ 29 de ore. Sa fie asta un indicator a cat de acuta e situatia? Mediatizarea a fost la fel si atunci si acum. 130 sunt doar cei care s-au obosit sa scrie, sa semnezi o petitie inseamna pe lang faptul de a afla de ea, niste pasi: text, identifare, confirmare. Nu multi fac asta. Cat despre petitie, cj007 s-a obosit ieri in zadar sa explice faptul ca, intr-adevar, el a avut buna idee, eu doar am pus-o in practica, asa cum m-am priceput. Evident, partea aia nu te-a interesat, fiindca nu era cu scandal, nu?
CITEAZA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48           1 2
49 3 4 5 6 7 8 9
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
1 31            

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart