Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

02.03.2011 FOTBAL

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu Roşia Montană Gold Corporation. Mureşan îi linişteşte

Clubul CFR a încheiat astăzi un contract de colaborare cu "Roşia Montană Gold Corporation"

     Foto 1

"Este un parteneriat foarte important pentru noi. Chiar dacă sînt anumite reţineri vizavi de această corporaţie, eu n-am avut nici o reţinere să implic această societate printre sponsorii importanţi ai echipei", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.
Miner
în copilărie

Oficialul campioanei a dezvăluit amănunte interesante din copilăria sa. "Provin dintr-o familie de mineri. Tatăl meu a fost miner inginer şi mă lua cu el în mină cînd eram copil. Am lucrat două luni în mină să fac bani. Luam probe de monoxid de carbon. Am cunoscut procesul de exploatare al minereului. Poate unii se gîndesc că e un proiect controversat, dar nu e nimic controversat. Eu m-aş bucura ca peste 2-3 ani compania să poată să exploateze aurul de la Roşia Montană, iar noi să putem pune sigla CFR-ului pe un lingou de aur. Noi tindem spre aur întotdeauna", a precizat Mureşan. "Roşia Montană Gold Corporation" va beneficia de publicitate în incinta stadionului urmînd ca pe viitor numele companiei să apară şi pe tricourile de joc ale feroviarilor.

"Sînt bani care nouă ne prind bine, dar mult mai bine ar prinde României acel aur care urmează să fie exploatat"
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

"Ne bucurăm că sîntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Ne dorim ca aurul de la Roşia Montană să rămînă în România pentru români. Ne dorim ca CFR-ul să continue performanţele din ultimii ani"
Dragoş Tănase
director general RMGC

Proiect controversat
Cei mai mulţi dintre suporterii CFR-ului nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni. Iuliu Mureşan a încercat să facă lumină. "Cianuri se găsesc în sîmburii de la toate fructele. În cafeaua pe care o bem se găseşte cianură, o doză de 6 miligrame. Substanţa periculoasă va fi deversată într-un loc special şi va fi o concentraţie mică. Aceste lucruri trebuie explicate. E o necunoaştere, iar dacă se explică în mod normal oamenii trebuie să înţeleagă", a spus Mureşan. Fanii formaţiei clujene au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Suporteri de la Roşia Montană pentru CFR
RMGC va pune la dispoziţie mai multe autocare şi va asigura intrarea la meciurile CFR-ului de la Cluj locuitorilor din Roşia Montană şi împrejurimi. Conform parteneriatului încheiat între cele două societăţi, gruparea feroviară va organiza mai multe turnee în localităţile miniere din Munţii Apuseni pentru copii şi juniori.


RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării cu cianură a unei zone foarte populate. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

COMENTARII (351)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
De retardila pe 04.03.2011 la 16:16

cj.07.cfr a spus pe 04.03.2011 15:37 Warum ist die banana krumm? retardila, oare or fi si suporteri cu abonament care au protestat la poleiala cu gold? Si, aia care nu sunt de acord, musai sa posteze pe cfrmania? Te intreb (retoric) pe tine, ca erai mai aproape; nu te obosi sa-mi raspunzi... :) Da' parinti ecologisti care si-au dus copilul sa joace la CFR pitici or fi existand? Sau numai din aia care vor sa-si vada copilul Traore, indiferent ce poarta pe piept?...

dargul meu, amesteci mazarea cu fasolea...sper ca-ti dai seama..
CITEAZA
De dantesc pe 04.03.2011 la 16:14

saliceanu a spus pe 04.03.2011 16:09 ..."No daca da ( virgula) bine ai facut , ( punct, si se incepe cu litera mare ) cu siguranta tara noastra va fi mai curata,mai frumoasa,mai morala ! Sper ca nu te superi. Cu maxima prietenie incerc sa fac un bine tarii. Daca nu oameni morali, macar sa stie scrie.

Ni tu la el ! :) Saliceanu samariteanul ,ti-ai schimbat filozofia de viata ? Oricum multam ,mare domn,mare caracter
CITEAZA
De dantesc pe 04.03.2011 la 16:12

retardila a spus pe 04.03.2011 16:08 stai, ma! Noi am da, dar profitul cine-l ia.....E o intrebare serioasa: sponsorizarea se reduce din baza de impozitare, echipa face in 2 ani x milioane euro....care intra in vistieria SC si iese ca dividende.....Hai sa dam cu totii, ca actionarii - care au vandut de j-milioane jucatori - sa-si mai scoata si dividende din ce dam noi......Oameni buni, este o afacere, daca ni se cere sa participam atunci sa ni se dea dividende, nu numai sa ni se ceara sa "cotizam" pt. cheltuieli si din profit EI sa-si scoata ORICE suma....Suna cam a proletarism, dar daca analizati o tzara va dati seama ca io am dreptate...

Vorbeste cu Arpi :) cu siguranta te face actionar ...da' minoritar ,asta e ...:)
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 16:12

dantesc a spus pe 04.03.2011 16:02 Daca esti asa de curios de ce nu le cauti singur? Iti satisfaci curiozitatea si ne lamuresti si pe noi unde sunt banii

stii bancul cu mary?
CITEAZA
De saliceanu pe 04.03.2011 la 16:09

dantesc a spus pe 04.03.2011 16:04 Tu ai semnat petitia ? :) No daca da bine ai facut ,cu siguranta tara noastra va fi mai curata,mai frumoasa,mai morala !

..."No daca da ( virgula) bine ai facut , ( punct, si se incepe cu litera mare ) cu siguranta tara noastra va fi mai curata,mai frumoasa,mai morala ! Sper ca nu te superi. Cu maxima prietenie incerc sa fac un bine tarii. Daca nu oameni morali, macar sa stie scrie.
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 16:08

saliceanu a spus pe 04.03.2011 15:56 *neputandu-se.......

stai, ma! Noi am da, dar profitul cine-l ia.....E o intrebare serioasa: sponsorizarea se reduce din baza de impozitare, echipa face in 2 ani x milioane euro....care intra in vistieria SC si iese ca dividende.....Hai sa dam cu totii, ca actionarii - care au vandut de j-milioane jucatori - sa-si mai scoata si dividende din ce dam noi......Oameni buni, este o afacere, daca ni se cere sa participam atunci sa ni se dea dividende, nu numai sa ni se ceara sa "cotizam" pt. cheltuieli si din profit EI sa-si scoata ORICE suma....Suna cam a proletarism, dar daca analizati o tzara va dati seama ca io am dreptate...
CITEAZA
De dantesc pe 04.03.2011 la 16:04

airalin a spus pe 04.03.2011 16:00 link 2: (o continuare a primului link) http:// www. ziare . com/rosia-montana/poluare/dezb atere -ziare-com-rosia-montana-ii-o- bomba -ecologica-1031515 cine cauta, gaseste!

Tu ai semnat petitia ? :) No daca da bine ai facut ,cu siguranta tara noastra va fi mai curata,mai frumoasa,mai morala !
CITEAZA
De dantesc pe 04.03.2011 la 16:02

retardila a spus pe 04.03.2011 15:57 Ah, am uitat...fiind societate comerciala datele financiare trebuiesc puse la dispozitie publica....Uite ca asta n-ai mai stiut-o!

Daca esti asa de curios de ce nu le cauti singur? Iti satisfaci curiozitatea si ne lamuresti si pe noi unde sunt banii
CITEAZA
De airalin pe 04.03.2011 la 16:00
link 2: (o continuare a primului link) http:// www. ziare . com/rosia-montana/poluare/dezb atere -ziare-com-rosia-montana-ii-o- bomba -ecologica-1031515 cine cauta, gaseste!
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:57

retardila a spus pe 04.03.2011 15:48 scuza-ma si tu: in ce calitate ma intrebi?

Ah, am uitat...fiind societate comerciala datele financiare trebuiesc puse la dispozitie publica....Uite ca asta n-ai mai stiut-o!
CITEAZA
De saliceanu pe 04.03.2011 la 15:56

dantesc a spus pe 04.03.2011 15:48 Superman ,stai linistit ca Albu e un caz fericit ca sa zic asa,macar isi roade destele si isi omoara neuronii facand ceva pentru CFR. Sunt altii si mai rai care desi sunt concitadini cu mine nu au mai calcat in Gruia de ani de zile in viziunea lor ne putandu-se amesteca cu gloata/Arpi/Muresan . Si din pacate astia sunt si cei mai aprigi contestatari ca sa zic asa ,vor totul dar cand e de dat se fac ca ploua sau se pun pe injurat

*neputandu-se.......
CITEAZA
De dantesc pe 04.03.2011 la 15:48

superman1 a spus pe 04.03.2011 15:18 scippio, poate ca albu nu ti se pare tinta potrivita pentru chestiunea cumpararii de bilete, dar totusi este - in conditiile in care el nu sustine echipa pe stadion si nu vine la meciuri dar face valuri cu petitii contra sponsorilor CFR-ului. adica problema veniturilor acestei echipe nu e treaba lui, sa aduca Arpi bani de unde vrea, ca pe Albu nu-l intereseaza, dar de respins sponsorii adusi cu greu de actionar - e treaba lui. ca e suporter de tasatura e dreptul lui, dar dupa ce ca nu da 3 lei pentru echipa sa se mai si impotriveasca venirii banilor de la sponsori e comportament comunist. adica sa ai impresia ca-ti permiti orice critica fata de echipa dar sa te eschivezi de la orice obligatie in afara de a clampani la tastatura - e tragic. am un amic in Dortmund care are abonament la VfB si nu merge la meciuri pentru ca in WE lucreaza la o firma de interventii in wiese. asta e suporter. eu care stau in bucuresti si am abonament in Gruia sunt suporter. cei care cumpara materiale promotionale si le fac cadou prietenilor sunt suporteri (ko-ko). restul sunt suporteri de tastatura si de povesti la colt de strada "da, si eu tin cu CFR-ul dar nu merg pe stadion pentru ca..."

Superman ,stai linistit ca Albu e un caz fericit ca sa zic asa,macar isi roade destele si isi omoara neuronii facand ceva pentru CFR. Sunt altii si mai rai care desi sunt concitadini cu mine nu au mai calcat in Gruia de ani de zile in viziunea lor ne putandu-se amesteca cu gloata/Arpi/Muresan . Si din pacate astia sunt si cei mai aprigi contestatari ca sa zic asa ,vor totul dar cand e de dat se fac ca ploua sau se pun pe injurat
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:48

scippio a spus pe 04.03.2011 15:45 @retardila, scuza-ma ca te intreb, dar nu inteleg..in ce calitate ceri tu socoteala pentru veniturile echipei?

scuza-ma si tu: in ce calitate ma intrebi?
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:45

albusibiu a spus pe 04.03.2011 15:33 @supperman, nu meriti sa raspund la scarbosenia asta. Voi spune doar scurt ca las pe cei care judeca din afara sa se gandeasca ce inseamna uneori chiar si 4-5 ore castigate/pierdute ca "suporter de tastatura", mai ales in ore tarzii din noapte. Probabil ca ar trebui acum sa-ti replic si eu ca un suporter al CFR-ului ADEVARAT nu ar putea lasa niciodata moralitatea si onoarea deoparte indiferent cu ce ar fi momit. Altfel, ar putea fi linistit suporter al oricarei alte echipe din Romania.

Ma tem ca se ajunge la un punct din care nu va mai exista intoarcere....Nu e bine de loc, intre suporterii ceferisti trebuie (ar trebui doar?) sa aiba loc si instariti, si "burgheji" si supravietuitori zi-de-zi. Dar asta ar insemna ca si noi "carcotasii", dar si ei "pragmaticii financiari" sa ne lasam loc unul altuia....Se pare ca "ei" nu ne lasa loc. Daca asa trebuie asa va fi, dar NIMENI, NICIODATA nu ne va putea lua spiritul CFR de acum 2 ani.....Pacat, Clujul nu prin asta se defineste. Dar unde este acel Cluj pe care, noi, astia mai inaintati in varsta l-am cunsocut si l-am iubit?
CITEAZA
De scippio pe 04.03.2011 la 15:45
@retardila, scuza-ma ca te intreb, dar nu inteleg..in ce calitate ceri tu socoteala pentru veniturile echipei?
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 15:43

airalin a spus pe 04.03.2011 15:37 un alt argument anti -rmgc http:// www. ziare. com/ rosia-montana/poluare /dezbatere-ziare-com-rosia-mon tana-bomboana- otravita-1031292 P.S. sunt mai multe articole scrise acolo

Foarte bun link-ul, mai ales ca aduce cu sine si celelalte argumentatii.
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 04.03.2011 la 15:37

retardila a spus pe 04.03.2011 15:27 Ma, un gand fresh: daca se vand 3000 aboname nte pe Gruia se acopera salarul lui DeZerbi? Fii serios, ce echipa din lume traieste si se dezvolta din bilete/abonamente....Daca RMGC nu ar avea atatea probleme "de imagine", sa nu spun mai dur, nimeni nu ar avea niciun fel de probleme cu sponsorizarea lor...Dar tu o dai inainte si inainte si inainte....haber nicht de ce.

Warum ist die banana krumm? retardila, oare or fi si suporteri cu abonament care au protestat la poleiala cu gold? Si, aia care nu sunt de acord, musai sa posteze pe cfrmania? Te intreb (retoric) pe tine, ca erai mai aproape; nu te obosi sa-mi raspunzi... :) Da' parinti ecologisti care si-au dus copilul sa joace la CFR pitici or fi existand? Sau numai din aia care vor sa-si vada copilul Traore, indiferent ce poarta pe piept?...
CITEAZA
De airalin pe 04.03.2011 la 15:37
un alt argument anti -rmgc http:// www. ziare. com/ rosia-montana/poluare /dezbatere-ziare-com-rosia-mon tana-bomboana- otravita-1031292 P.S. sunt mai multe articole scrise acolo
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 15:33
@supperman, nu meriti sa raspund la scarbosenia asta. Voi spune doar scurt ca las pe cei care judeca din afara sa se gandeasca ce inseamna uneori chiar si 4-5 ore castigate/pierdute ca "suporter de tastatura", mai ales in ore tarzii din noapte. Probabil ca ar trebui acum sa-ti replic si eu ca un suporter al CFR-ului ADEVARAT nu ar putea lasa niciodata moralitatea si onoarea deoparte indiferent cu ce ar fi momit. Altfel, ar putea fi linistit suporter al oricarei alte echipe din Romania.
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:27

retardila a spus pe 04.03.2011 15:23 ma, ma enervezi acuma: fa un + si un - la veniturile echipei in ultimii 2 ani (daca vrei pe ultimul an) si apuca-te sa ne explici unde-s banii....Hai, ma, esti mai inteligent decat te afisezi...

Ma, un gand fresh: daca se vand 3000 aboname nte pe Gruia se acopera salarul lui DeZerbi? Fii serios, ce echipa din lume traieste si se dezvolta din bilete/abonamente....Daca RMGC nu ar avea atatea probleme "de imagine", sa nu spun mai dur, nimeni nu ar avea niciun fel de probleme cu sponsorizarea lor...Dar tu o dai inainte si inainte si inainte....haber nicht de ce.
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:23

superman1 a spus pe 04.03.2011 15:18 scippio, poate ca albu nu ti se pare tinta potrivita pentru chestiunea cumpararii de bilete, dar totusi este - in conditiile in care el nu sustine echipa pe stadion si nu vine la meciuri dar face valuri cu petitii contra sponsorilor CFR-ului. adica problema veniturilor acestei echipe nu e treaba lui, sa aduca Arpi bani de unde vrea, ca pe Albu nu-l intereseaza, dar de respins sponsorii adusi cu greu de actionar - e treaba lui. ca e suporter de tasatura e dreptul lui, dar dupa ce ca nu da 3 lei pentru echipa sa se mai si impotriveasca venirii banilor de la sponsori e comportament comunist. adica sa ai impresia ca-ti permiti orice critica fata de echipa dar sa te eschivezi de la orice obligatie in afara de a clampani la tastatura - e tragic. am un amic in Dortmund care are abonament la VfB si nu merge la meciuri pentru ca in WE lucreaza la o firma de interventii in wiese. asta e suporter. eu care stau in bucuresti si am abonament in Gruia sunt suporter. cei care cumpara materiale promotionale si le fac cadou prietenilor sunt suporteri (ko-ko). restul sunt suporteri de tastatura si de povesti la colt de strada "da, si eu tin cu CFR-ul dar nu merg pe stadion pentru ca..."

ma, ma enervezi acuma: fa un + si un - la veniturile echipei in ultimii 2 ani (daca vrei pe ultimul an) si apuca-te sa ne explici unde-s banii....Hai, ma, esti mai inteligent decat te afisezi...
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:20

retardila a spus pe 04.03.2011 15:17 Eu nu sunt, finca "ailalta" parte ne neaga dreptul de a avea o pozitie mai mult morala decat pragmatica (adeca de scos bani "din rulment") Dar eu stimez pe toti care au venit cu argumente si nu cu bita.....Forumul asta poate fi un exemplu pt. toate forumurile din Romanica

Dar interdictia autoimpusa de 2 ani ramane in vigoare...(Nu-i mare pierdere finaciara...)
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 15:18
scippio, poate ca albu nu ti se pare tinta potrivita pentru chestiunea cumpararii de bilete, dar totusi este - in conditiile in care el nu sustine echipa pe stadion si nu vine la meciuri dar face valuri cu petitii contra sponsorilor CFR-ului. adica problema veniturilor acestei echipe nu e treaba lui, sa aduca Arpi bani de unde vrea, ca pe Albu nu-l intereseaza, dar de respins sponsorii adusi cu greu de actionar - e treaba lui. ca e suporter de tasatura e dreptul lui, dar dupa ce ca nu da 3 lei pentru echipa sa se mai si impotriveasca venirii banilor de la sponsori e comportament comunist. adica sa ai impresia ca-ti permiti orice critica fata de echipa dar sa te eschivezi de la orice obligatie in afara de a clampani la tastatura - e tragic. am un amic in Dortmund care are abonament la VfB si nu merge la meciuri pentru ca in WE lucreaza la o firma de interventii in wiese. asta e suporter. eu care stau in bucuresti si am abonament in Gruia sunt suporter. cei care cumpara materiale promotionale si le fac cadou prietenilor sunt suporteri (ko-ko). restul sunt suporteri de tastatura si de povesti la colt de strada "da, si eu tin cu CFR-ul dar nu merg pe stadion pentru ca..."
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 15:17

saliceanu a spus pe 04.03.2011 15:06 Supermanule, imagineaza'ti ca mai sunt si oameni care inca gandesc moral, nu politically correct, conform " normelor Europene " Esti suficient de mare incat sa faci distinctie intre ele ? Cred ca s'a comentat suficient pe marginea subiectului. S'a inteles destul de clar cine in care gasca este. S'o lasam balta. D'acord ? Toti.

Eu nu sunt, finca "ailalta" parte ne neaga dreptul de a avea o pozitie mai mult morala decat pragmatica (adeca de scos bani "din rulment") Dar eu stimez pe toti care au venit cu argumente si nu cu bita.....Forumul asta poate fi un exemplu pt. toate forumurile din Romanica
CITEAZA
De saliceanu pe 04.03.2011 la 15:06

superman1 a spus pe 04.03.2011 13:02 retardila, nu ma intereseaza controversa proiectului atata timp cat respecta normele europene care sunt mai drastice decat cele din SUA sau Canada. spre exemplu, norma UE pentru a incepe o exploatare aurifera este mult mai drastica decat norma actuala care trebuie respectata de companiile care au proiecte de exploatare in Europa (ex.Spania). Limita maxima la descarcarea sterilului in iaz, conform normelor UE este de 10 ppm (parti pe milion). Concentratia de cianuri conform proiectului Rosia Montana va fi 5-7 ppm la iesierea din uzina si dupa descompunerea naturala de 2-3 ppm. Prin comparatie, o ceasca de cafea are o concentratie de cianura de 6 ppm. Deci eu n-am nici o grija legat de povestea asta. Cianura suna rau dar de fapt e prezenta si intr-o gramada de alimente pe care le consumam si habar n-avem ca au cianuri. Controversa legata de cine va fi beneficiarul banilor e alta, si aia e singura reala, din punctul meu de vedere. Dar pentru asta n-am sa ma opun unei sponsorizari care ajuta CFR-ul. Si asta e tot.

Supermanule, imagineaza'ti ca mai sunt si oameni care inca gandesc moral, nu politically correct, conform " normelor Europene " Esti suficient de mare incat sa faci distinctie intre ele ? Cred ca s'a comentat suficient pe marginea subiectului. S'a inteles destul de clar cine in care gasca este. S'o lasam balta. D'acord ? Toti.
CITEAZA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48           1 2
49 3 4 5 6 7 8 9
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
1 31            

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart