Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

02.03.2011 FOTBAL

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu Roşia Montană Gold Corporation. Mureşan îi linişteşte

Clubul CFR a încheiat astăzi un contract de colaborare cu "Roşia Montană Gold Corporation"

     Foto 1

"Este un parteneriat foarte important pentru noi. Chiar dacă sînt anumite reţineri vizavi de această corporaţie, eu n-am avut nici o reţinere să implic această societate printre sponsorii importanţi ai echipei", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.
Miner
în copilărie

Oficialul campioanei a dezvăluit amănunte interesante din copilăria sa. "Provin dintr-o familie de mineri. Tatăl meu a fost miner inginer şi mă lua cu el în mină cînd eram copil. Am lucrat două luni în mină să fac bani. Luam probe de monoxid de carbon. Am cunoscut procesul de exploatare al minereului. Poate unii se gîndesc că e un proiect controversat, dar nu e nimic controversat. Eu m-aş bucura ca peste 2-3 ani compania să poată să exploateze aurul de la Roşia Montană, iar noi să putem pune sigla CFR-ului pe un lingou de aur. Noi tindem spre aur întotdeauna", a precizat Mureşan. "Roşia Montană Gold Corporation" va beneficia de publicitate în incinta stadionului urmînd ca pe viitor numele companiei să apară şi pe tricourile de joc ale feroviarilor.

"Sînt bani care nouă ne prind bine, dar mult mai bine ar prinde României acel aur care urmează să fie exploatat"
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

"Ne bucurăm că sîntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Ne dorim ca aurul de la Roşia Montană să rămînă în România pentru români. Ne dorim ca CFR-ul să continue performanţele din ultimii ani"
Dragoş Tănase
director general RMGC

Proiect controversat
Cei mai mulţi dintre suporterii CFR-ului nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni. Iuliu Mureşan a încercat să facă lumină. "Cianuri se găsesc în sîmburii de la toate fructele. În cafeaua pe care o bem se găseşte cianură, o doză de 6 miligrame. Substanţa periculoasă va fi deversată într-un loc special şi va fi o concentraţie mică. Aceste lucruri trebuie explicate. E o necunoaştere, iar dacă se explică în mod normal oamenii trebuie să înţeleagă", a spus Mureşan. Fanii formaţiei clujene au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Suporteri de la Roşia Montană pentru CFR
RMGC va pune la dispoziţie mai multe autocare şi va asigura intrarea la meciurile CFR-ului de la Cluj locuitorilor din Roşia Montană şi împrejurimi. Conform parteneriatului încheiat între cele două societăţi, gruparea feroviară va organiza mai multe turnee în localităţile miniere din Munţii Apuseni pentru copii şi juniori.


RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării cu cianură a unei zone foarte populate. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

COMENTARII (351)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
De saliceanu pe 04.03.2011 la 14:54

albusibiu a spus pe 04.03.2011 14:51 @Dantesc, nici nu credeam ca e personal. Te-as completa totusi vis-a-vis de unicul suporter CFR-ist eu as mai adauga si punctul 4: mediteaza general la felul in care comunica toti ceilalti.

Albule, tu vezi cu cine vorbesti ?
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 14:53

cj.07.cfr a spus pe 04.03.2011 14:47 Daca esti rasist, n-am cum sa te iert, cu parere de rau. Daca a fost numai o formulare nefericita (cum mai am si eu), normal ca te iert. Desi, cine sunt eu sa iert? Vreun supraom?... PS - sa stii ca n-am trecut peste faza cu seful de galerie din anii '70. Pentru aste, tot respectul!

Omule, nu-s rasist...am lucrat vreo 12 ani pe "santierele tarii", iti dai seama ca personalul nu era chiar arian....Mai am scapari din astea "rasiste" (fii sincer: nu intotdeauna nejustificate), dar eu apreciez omul (de regula....dar asta e de fapt REGULA) dupa ce face nu dupa cum arata. Dar, asa in gluma, un banc din state: "eu urasc 2 lucruri in lumea asta: rasismul si negrii".....hehehe sau :((
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 14:51
@Dantesc, nici nu credeam ca e personal. Te-as completa totusi vis-a-vis de unicul suporter CFR-ist eu as mai adauga si punctul 4: mediteaza general la felul in care comunica toti ceilalti.
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 04.03.2011 la 14:47

retardila a spus pe 04.03.2011 14:36 d"a m-ai iertat de-atunci, asa-i?

Daca esti rasist, n-am cum sa te iert, cu parere de rau. Daca a fost numai o formulare nefericita (cum mai am si eu), normal ca te iert. Desi, cine sunt eu sa iert? Vreun supraom?... PS - sa stii ca n-am trecut peste faza cu seful de galerie din anii '70. Pentru aste, tot respectul!
CITEAZA
De dantesc pe 04.03.2011 la 14:38
Intrebare :1. Ce face un suporter CFR-ist cand nu are ce face ? R: Se cearta cu suporterii altor echipe .2.Ce face suporterul CFR-ist cand nu mai sunt alt fel de suporteri cu care sa se certe ? R : Se cearta cu alt suporter CFR-ist 3. Ce face unicul suporter CFR-ist ramas pe CFRmania cand toti ceilalti suporteri CFR-isti renunta ? R.: Se cearta pe el insusi Concluzie : De ce face toate astea ? Degeaba,totusi dar de ce degeaba ? Ca sa isi demonstreze HEGEMONIA ! (Albule,nimic personal) :)
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 14:36

cj.07.cfr a spus pe 04.03.2011 13:37 s1, nu ti-a placut, asa-i? Si a fost doar o parodie. Am folosit chiar si cateva dintre expresiile tale. Rar de tot scap atacuri la persoana. Prefer ironia. PS - Sa nu ai impresia ca suntem un grup sudat, noi astia care alungam investitorii strategici. Nu demult, il expediam pe retardila in alta parte, pentru o remarca rasista care m-a deranjat. Pe acest subiect, se intampla sa fim in aceeasi barca. Asta e bine; inseamna ca nu suntem roboti.

d"a m-ai iertat de-atunci, asa-i?
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 14:34
@Cj007, eu nu faceam paralela intre subiecte ci doar in implicarea celor ce urmaresc temele, faptul ca nu ne putem preface ca nu exista nicio revolta autentica. Evident, ai perfecta dreptate intre faptul ca foarte putini s-ar fi dezis de CFR daca mai ramanea Cartu dupa acel moment, dar acum acest pericol e real, nu e nicio urma de patetism in ceea ce striga acum unii la adresa CFR-ului. Estimez pierderea de suporteri la vreo 10% (si asta cu precadere din partea celor care nu erau convinsi - e grav si asta!) dar asta se va produce doar in conditiile in care banii primiti se vor vedea rapid in rezultate, altfel sigla asta RMGC va capata greutate de piatra de moara pe tricouri.
CITEAZA
De scippio pe 04.03.2011 la 14:32
@Gorgeous - Amne Referitor la partea de comentariu ce mi se adreseaza vezi ca rugasem frumos sa nu veniti cu argumente de genul 'ciuma portocalie" si "dictatorul Basescu e de vina" pentru simplul fapt ca sunt infantile si astept mai mult de la cheferisti. Ori daca tu bagi placa cu "tanti de la B1 tv" exact in zona asta te incadrezi si sincer astept mult mai mult de la tine (atunci cand nu esti in faza de delir). Eu am spus clar si pe fata ca nu ma consider informat ca doar am vazut cate ceva la tv si am citit cate ceva in diverse locuri (deja sunt mai multe asta inseamna ca nu sunt genul care se uita tamp la o singura tanti de la un singur post tv) iar asta nu o consider a fi informare temeinica. Si am mai spus ca, atunci cand am privit ca simplu observator mi s-a parut ca cei care erau "anti" foloseau mai mult zona emotionala in timp ce cei care erau "pro" pareau mai aplicati, mai tehnici. Si am mai precizat ca nu exclud posibilitatea ca aceasta impresie sa fie doar o aparenta inselatoare. Ideea este ca eu unul am o problema majora cu argumentatia excesiv emotionala. Macar pentru simplul fapt ca in ultimii 20 de ani am invatat sa nu-i mai cred pe cei ce se tavalesc pe jos tipand si suferind intens de dragul tarisoarei mult iubite. Si de teama conspiratiei mondiale capitalisto-iudeo-masonice FMI-UE-SUA-Israel contra tarisoarei noastre dragi. Asa ca, my gorgeous, eu te-as ruga fain sa produci ceva argumente concrete, faptice daca poti pentru ca suflatori in balon sunt in exces. Uite ca Albu de ex care a produs link-ul catre pdf-ul ASE-ist. Pe care chiar am sa-l citesc chiar daca este kilometric. (Merci Alex) @Superman1 iti inteleg frustrarea dar sincer Albu nu mi se pare tinta potrivita pentru chestiunea cumpararii de bilete
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 14:32

gorgeousroadkill a spus pe 04.03.2011 13:48 Normal ca nu le citesti, doar de aia te referi la ele in mai toate postarile. Penibil SI ipocrit...

bravo gorgeous. :) prima data cand te semnezi
CITEAZA
De gorgeousroadkill pe 04.03.2011 la 13:48

superman1 a spus pe 04.03.2011 13:45 gorgeous, spre sanatatea ta, eu chiar nu citesc mesajele tale. deloc. :) vad ca ma citezi si de asta iti precizez astea. :)

Normal ca nu le citesti, doar de aia te referi la ele in mai toate postarile. Penibil SI ipocrit...
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 13:45
gorgeous, spre sanatatea ta, eu chiar nu citesc mesajele tale. deloc. :) vad ca ma citezi si de asta iti precizez astea. :)
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 04.03.2011 la 13:37

superman1 a spus pe 04.03.2011 13:12 cj.07.cfr: urat din partea ta. iar da, prietenul e prieten iar eu ii respect optiunea.

s1, nu ti-a placut, asa-i? Si a fost doar o parodie. Am folosit chiar si cateva dintre expresiile tale. Rar de tot scap atacuri la persoana. Prefer ironia. PS - Sa nu ai impresia ca suntem un grup sudat, noi astia care alungam investitorii strategici. Nu demult, il expediam pe retardila in alta parte, pentru o remarca rasista care m-a deranjat. Pe acest subiect, se intampla sa fim in aceeasi barca. Asta e bine; inseamna ca nu suntem roboti.
CITEAZA
De gorgeousroadkill pe 04.03.2011 la 13:35

superman1 a spus pe 04.03.2011 11:19 koppandiz, aici nu e vorba despre moralitatea proiectului. ca proiectul ca proiectul - orice faci 85% in populatia tarii va fi contra lui. e vorba despre lipsa de caracter a unora. adica abonament nu-si fac, la meciurile de acasa merg de 3 ori pe sezon, la champions league nu merg ca-s scumpe biletele dar critica tot ce e legat de echipa si vor sa alunge si sponsorii. adica nu sustin echipa nici prin prezenta la stadion, nici financiar, dar isi permit sa alunge sponsorii. suporteri de tastatura dar cu gura mare.

Da' tu de unde stii care ce abonamente, bilete, briz-brizuri cu CFR cumparam? Aha, pentru ca te crezi cel mai informat dintre franari si cel mai CFR-ist dintre informatori, aaa, asta, informati? De unde lupa lacului stii tu, ma, care ce-o facut pentru CFR? Stii tu exact ce am facut eu? Sau Halbu? Sau oricare din cei care scriu pe net? Si de cand tre' sa ne justificam, bai, nulitate, in fata ta ca sa ne putem scrie o parere pe un forum? Dupa cum ii mai scriam si lui Dantesc, tot ce conteaza aici, in lumea virtuala, ii ceea ce scrii, cum scrii si argumentele pe care le aduci. Ca de dat din keyboard despre cate o facut fiecare in "real" life pentru CFR... Esti ridicol dincolo de limitele acceptabilului. Si daca tu n-ai coloana vertebrala/creier sa intelegi ca asocierea cu un grup ce e EVIDENT si LOGIC ca actioneaza ilegal (obtinerea contractului, doar atat spun) si care, mai mult, este PERCEPUT ca fiind ilegal de catre, cum scrii chiar tu, 85% din populatie, daca nu intelegi ca asta dauneaza imaginii clubului si, implicit, clubului (ca vad ca trebuie sa explic si lucrurile implicite unei eminente gri-sobolan cum esti tu), asta nu inseamna ca toti tre' sa acceptam terfelirea clubului in functie de toanele unui felcer sau ale unui Arpi, pentru un pumn de arjinti. N-au decat sa bea felceru' si chelu' la cianura pana arata ca martienii, da' nu sa se asocieze cu o asemenea monstruozitate IN NUMELE MEU! Ca suporter al CFR, virtual ori ba. Dar am impresia ca exista o mica posibilitate sa ma fi taiat de pe lista celor carora le vei da cadouri de iepuras. Asa ca am sa-ti demonstrez, fara putinta de tagada, ca n-am nimic personal cu tine, lasandu-te sa alegi intre trei variante, oportunitate pe care observ ca nu prea ti-au mai oferit si altii. De obicei cand vad pe cineva atat de inversunat sa sustina ca albul (no offense, halbule) e negru, facandu-se de ras si iritand pe toata lumea, ma gandesc care-ar putea fi mecanismul interior ce-l face sa ticaie. Si aici iti dau de ales, no, esti: a) cu.rva; b) prost; c) beat (aici te-as intelege); d) toate variantele de mai sus?
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 04.03.2011 la 13:23
@albusibiu - Nu e aceeasi situatie ca in cazul petitiei "Cartu vs. plexiglas fara aparare cu sigla CFR pe el". Atunci nu s-a pus problema ca suporterii sa se dezica de CFR, sa renunte la sustinere. Acum, insa, au fost reactii foarte puternice, iar unii s-au indepartat brusc de CFR fara sa mai stea sa semneze vreo petitie, atat de tare a fost repulsia. Accept ideea de sustinere a CFR-ului cu orice conditie, dar a CFR-ului original, nu a CFR-ului Paszkany! Aici e marea buba. Cei care vorbesc doar in termeni de sponsorizare binevenita, trofee, cei care sorb declaratiile conducerii din mass-media, cei care aplauda politica de transferari si evolutia lui Dica sau Edimar, cei carora nu le pasa de onoare, se socotesc mai ceferisti decat cei care indraznesc sa critice sau protesteaza cand se simt inselati. Copil (foarte sarac) fiind, nu mi-am permis de prea multe ori sa cotizez cand mergeam la meciuri. Incercam sa-mi gasesc un "tata", nu nene binevoitor care sa ma ia sub aripa lui si sa ma bage pe stadion. Generatia "puf" nu stie ce e in inima unui copil care ramane pe dinafara, "asculta" meciul peste tribuna si asteapta ultimul sfert de ora, sa se deschida portile. Asa ca demagogia lui superman1 nici macar nu ma mai dezamageste, ci ma scarbeste.
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 13:12
cj.07.cfr: urat din partea ta. iar da, prietenul e prieten iar eu ii respect optiunea.
CITEAZA
De cj.07.cfr pe 04.03.2011 la 13:05

superman1 a spus pe 04.03.2011 12:30 am un amic suporter steaua. locuieste in cluj. an de an el sustine clubul din ghencea cumparandu-si abonament la tribuna in ghencea. nu apuca sa mearga decat la 2 meciuri pe an, uneori nici macar la atatea, dar el cumpara an de an abonament pentru ca daca nu poate sa fie pe stadion macar asa sa sustina echipa. mai mult, ma roaga pe mine sa-i cumpar materiale dela magazinul stelei, ca locuiesc aproape. asta e suporter adevarat.

"amic suporter steaua"? "ma roaga pe mine sa-i cumpar materiale de la magazinul stelei, ca locuiesc aproape"? Ai si pupat cumva steagul Stelei sau numai te-ai manjit punand degetele pe el? Pactizezi cu dusmanul? Daca e asa, o sa-ti rup picioarele cand mai apari prin Grigorescu! Eu i-am legat pe stelistii din casa mea de omul de zapada in iarna asta si tu te tragi cu stelisti de bracinari? "asta e suporter (CFR) adevarat"? PS - Nu ma intereseaza raspunsul tau; papapa... [Vezi ce simplu e sa ataci la persoana? Mai scoate numai elucubratii despre albusibiu. In loc sa apreciezi ca cineva care NU ESTE DIN CLUJ poate tine atat de puternic la CFR, incerci sa te dai superior, numai pentru ca ai avut norocul sa te nasti in municipiu. Ce jenent!]
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 13:05
@Supperman, sa incerc sa vorbesc cu Bercea Mondial sa sponsorizeze clubul? Ca tot asa de curati ar fi banii, doar ca, e drept, mult mai putini.
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 13:02
retardila, nu ma intereseaza controversa proiectului atata timp cat respecta normele europene care sunt mai drastice decat cele din SUA sau Canada. spre exemplu, norma UE pentru a incepe o exploatare aurifera este mult mai drastica decat norma actuala care trebuie respectata de companiile care au proiecte de exploatare in Europa (ex.Spania). Limita maxima la descarcarea sterilului in iaz, conform normelor UE este de 10 ppm (parti pe milion). Concentratia de cianuri conform proiectului Rosia Montana va fi 5-7 ppm la iesierea din uzina si dupa descompunerea naturala de 2-3 ppm. Prin comparatie, o ceasca de cafea are o concentratie de cianura de 6 ppm. Deci eu n-am nici o grija legat de povestea asta. Cianura suna rau dar de fapt e prezenta si intr-o gramada de alimente pe care le consumam si habar n-avem ca au cianuri. Controversa legata de cine va fi beneficiarul banilor e alta, si aia e singura reala, din punctul meu de vedere. Dar pentru asta n-am sa ma opun unei sponsorizari care ajuta CFR-ul. Si asta e tot.
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 12:54
@Apropo, supperman, cand a venit Becali la Cluj la meciul Romania-Lituania, amicul tau a fost intre cei 20% de pe stadion care s-au ridicat sa-l aclame in picioare? Ti-a cerut cumva si autograf de la Becali? Ca sa vezi in ce derizoriu a ajuns discutia de la o tema absolut grava.
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 12:38

superman1 a spus pe 04.03.2011 12:30 am un amic suporter steaua. locuieste in cluj. an de an el sustine clubul din ghencea cumparandu-si abonament la tribuna in ghencea. nu apuca sa mearga decat la 2 meciuri pe an, uneori nici macar la atatea, dar el cumpara an de an abonament pentru ca daca nu poate sa fie pe stadion macar asa sa sustina echipa. mai mult, ma roaga pe mine sa-i cumpar materiale dela magazinul stelei, ca locuiesc aproape. asta e suporter adevarat.

Nu pentru asta s-au facut fan-cluburi langa echipe in toata lumea? Hai sa luam Barcelon, daca tot e slabiciunea lui Paszkany....1 membru cotizant = (aprox) 1 membru asociat,, cu 1 vot......Dar luam Barca numai cand ne convine ca exemplu (Presedintele de la Barca face munca ABSOLUT voluntara si se simte extrem de onorat de acest lucru...)
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 12:33

superman1 a spus pe 04.03.2011 12:25 bravo koppandiz, eu merg pentru meci fix 465 de kilometri. conduc 6 ore spre cluj si 6 ore inapoi a doua zi. si am sa merg in fiecare weekend la Cluj cand sunt meciuri.

Stai la poarta si intreaba cine e cu sau impotriva parteneriatului cu RMCG.....Alege tu cine poate intra sau nu la meci, dar pe mine nu conta...
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 12:30
am un amic suporter steaua. locuieste in cluj. an de an el sustine clubul din ghencea cumparandu-si abonament la tribuna in ghencea. nu apuca sa mearga decat la 2 meciuri pe an, uneori nici macar la atatea, dar el cumpara an de an abonament pentru ca daca nu poate sa fie pe stadion macar asa sa sustina echipa. mai mult, ma roaga pe mine sa-i cumpar materiale dela magazinul stelei, ca locuiesc aproape. asta e suporter adevarat.
CITEAZA
De koppandiz pe 04.03.2011 la 12:29

superman1 a spus pe 04.03.2011 12:25 bravo koppandiz, eu merg pentru meci fix 465 de kilometri. conduc 6 ore spre cluj si 6 ore inapoi a doua zi. si am sa merg in fiecare weekend la Cluj cand sunt meciuri.

Toată stima!
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 12:28
Atotcunoscator, de aia e supper; mai e si chestiunea "Cine a semnat petitia", unde se jigneste la gramada. Daca ar fi fost "efectul facebook" (insemnand prieteni-activisti) oare n-ar fi trebuit, in ceea ce ma priveste, sa mai apara macar o semnatura "de Sibiu"? Logica suporta insa orice cianura, nu? Sau tine mai mult de "nu gandeste ca mine, trebuie denigrat"? Repet, judecand doar dupa numarul de semnaturi dar si de locatia si varsta celor ce au afisat acolo cred ca avem iarasi o problema de dimensiunile "spargerii bancii de la Basel". Si atunci si acum mediatizarea a fost egala si atunci si acum au semnat si altii care aparent nu aveau nimic de-a face cu CFR-ul (vezi oameni din Timisoara, Vaslui, la prima semnatura) si atunci si acum media de varsta a fost destul de ridicata si, la fel si atunci au fost unii care spunea "Cartu sa ramana, ce conteaza ca si-a pierdut putin cumpatul?". A minimaliza problema si procentul celor care protesteaza, a-i defaima pe cei care semneaza (si in aceiasi masura pe cei care nu semneaza dar impartasesc ideea) este o greseala teribila ale carei efecte se vor vedea, cred, pe finalul acestui sezon (daca noile sigle RMGC vor aparea, cred eu, in 1-2 saptamani pe tricouri).
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 12:25
bravo koppandiz, eu merg pentru meci fix 465 de kilometri. conduc 6 ore spre cluj si 6 ore inapoi a doua zi. si am sa merg in fiecare weekend la Cluj cand sunt meciuri.
CITEAZA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48           1 2
49 3 4 5 6 7 8 9
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
1 31            

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart