Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

02.03.2011 FOTBAL

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu Roşia Montană Gold Corporation. Mureşan îi linişteşte

Clubul CFR a încheiat astăzi un contract de colaborare cu "Roşia Montană Gold Corporation"

     Foto 1

"Este un parteneriat foarte important pentru noi. Chiar dacă sînt anumite reţineri vizavi de această corporaţie, eu n-am avut nici o reţinere să implic această societate printre sponsorii importanţi ai echipei", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.
Miner
în copilărie

Oficialul campioanei a dezvăluit amănunte interesante din copilăria sa. "Provin dintr-o familie de mineri. Tatăl meu a fost miner inginer şi mă lua cu el în mină cînd eram copil. Am lucrat două luni în mină să fac bani. Luam probe de monoxid de carbon. Am cunoscut procesul de exploatare al minereului. Poate unii se gîndesc că e un proiect controversat, dar nu e nimic controversat. Eu m-aş bucura ca peste 2-3 ani compania să poată să exploateze aurul de la Roşia Montană, iar noi să putem pune sigla CFR-ului pe un lingou de aur. Noi tindem spre aur întotdeauna", a precizat Mureşan. "Roşia Montană Gold Corporation" va beneficia de publicitate în incinta stadionului urmînd ca pe viitor numele companiei să apară şi pe tricourile de joc ale feroviarilor.

"Sînt bani care nouă ne prind bine, dar mult mai bine ar prinde României acel aur care urmează să fie exploatat"
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

"Ne bucurăm că sîntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Ne dorim ca aurul de la Roşia Montană să rămînă în România pentru români. Ne dorim ca CFR-ul să continue performanţele din ultimii ani"
Dragoş Tănase
director general RMGC

Proiect controversat
Cei mai mulţi dintre suporterii CFR-ului nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni. Iuliu Mureşan a încercat să facă lumină. "Cianuri se găsesc în sîmburii de la toate fructele. În cafeaua pe care o bem se găseşte cianură, o doză de 6 miligrame. Substanţa periculoasă va fi deversată într-un loc special şi va fi o concentraţie mică. Aceste lucruri trebuie explicate. E o necunoaştere, iar dacă se explică în mod normal oamenii trebuie să înţeleagă", a spus Mureşan. Fanii formaţiei clujene au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Suporteri de la Roşia Montană pentru CFR
RMGC va pune la dispoziţie mai multe autocare şi va asigura intrarea la meciurile CFR-ului de la Cluj locuitorilor din Roşia Montană şi împrejurimi. Conform parteneriatului încheiat între cele două societăţi, gruparea feroviară va organiza mai multe turnee în localităţile miniere din Munţii Apuseni pentru copii şi juniori.


RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării cu cianură a unei zone foarte populate. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

COMENTARII (351)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
De retardila pe 04.03.2011 la 12:25

daniaania a spus pe 04.03.2011 12:17 ma uit si ctesc, cum unii dintre voi va certati si va jigniti{de parca le-ar pasa la Arpi si Muri}..fiti maturi, si judecati cu mintea, nu intrati intre voi in polemici, nu fiti fanatici ci realisti, va agatati de ceva care nu este stabil, mai bine ati fii fani inraiti la iubite, neveste ,amante...ca de acolo primiti, ceva...iar de la un club de smecheri cu fata de miei, ce..? sau santeti frustrati si nu aveti cu cine comunica..?

la amante s-ar putea sa mearga...
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 12:17
Cica supperman a priceput cum sta treaba cu "economia de piata". Vindem bilete/abonamente la kilogram, ca doar avem stadion de 70.000 de locuri si gata, ne batem cu orice zmeu. Sau aducem un sponsor mare si tare (dar cu o imagine de natura sa-i goneasca pe toti ceilalti, ba chiar si vreo 25% dintre suporteri), care va ramane cu noi cel mult 3-4 ani (deocamdata contractul e semnat pe un an). Pe urma? Dintr-o "curva" (fie ea si de lux) devii o doamna respectabila? Poate doar invers e usor! Ideea de imagine, de onoare, de apreciere pentru supperman nu inseamna absolut nimic. Sa fie vorba de "chip si asemanare"?
CITEAZA
De daniaania pe 04.03.2011 la 12:17
ma uit si ctesc, cum unii dintre voi va certati si va jigniti{de parca le-ar pasa la Arpi si Muri}..fiti maturi, si judecati cu mintea, nu intrati intre voi in polemici, nu fiti fanatici ci realisti, va agatati de ceva care nu este stabil, mai bine ati fii fani inraiti la iubite, neveste ,amante...ca de acolo primiti, ceva...iar de la un club de smecheri cu fata de miei, ce..? sau santeti frustrati si nu aveti cu cine comunica..?
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 12:04

superman1 a spus pe 04.03.2011 11:55 retardila, imotrivirea contra acestei sponsorizari poate sa o faca orice suporter CFR-ist. din pacate petitia e semnata de zeci care n-au fost in viata lor pe stadion sa sustina CFR-ul, de activisti care vaneaza firma canadiana sau de simpli prieteni invitati pe facebook. iar demersul in sine trebuia facut de suporteri care sustin real echipa, care au abonament sau macar merg pe stadion macar la meciurile de acasa. dar albu n-are abonament, merge la 3 meciuri pe sezon in Gruia si in rest se uita la TV si umple forumurile si blogurile de comentarii. daca nu mergi la meciurile de champions league (inteleg, sunt scumpe biletele) poti sa faci macar efortul de a cumpara un abonament la peluza sau de a da macar 15 lei pe un bilet la peluza. dar albu nu vine pe stadion, nu da 15 lei nici la peluza dar isi permite sa alunge sponsorii. stadionul asta pe care se joaca meciuri de Champions League s-a construit cu bani nu cu comentarii pe forumuri si petitii contra sponsorilor semnate de prietenii de pe facebook si cine mai doreste.

Spm1: Arpi si-a scos investitia...ca doar nu s-a bazat pe cateva mii de abonamente....hai, incearca sa fi obiectiv macar acum: cat a scos Arpi din investitie? Ca stadionul - ca mijloc fix - i-a ramas....Un business ,ca, -vrem-nu vrem - CFR e un business pentru Arpi si ceilalti actionari - se poate derula SI dupa niste principii morale (crede-ma, stiu asta), nu este neaparat nevoie, ma rog peste un anumit nivel, de niste contracte atacabile, fie prin presa, fie financiar, fie uman.....Dar nu te impotrivi niciodata unor pareri care nu-ti convin, ele sunt pareri. Si nu intotdeauna gresite, cum crezi tu in acest moment.
CITEAZA
De koppandiz pe 04.03.2011 la 12:00

superman1 a spus pe 04.03.2011 11:19 koppandiz, aici nu e vorba despre moralitatea proiectului. ca proiectul ca proiectul - orice faci 85% in populatia tarii va fi contra lui. e vorba despre lipsa de caracter a unora. adica abonament nu-si fac, la meciurile de acasa merg de 3 ori pe sezon, la champions league nu merg ca-s scumpe biletele dar critica tot ce e legat de echipa si vor sa alunge si sponsorii. adica nu sustin echipa nici prin prezenta la stadion, nici financiar, dar isi permit sa alunge sponsorii. suporteri de tastatura dar cu gura mare.

Oameni gen Albusibiu, Chefere, CJ-07-CFR, etc., cu paginile lor fac un beneficiu mare pt. echipă. Au făcut acest lucru nu pentru beneficii băneşti, ci din dragostea lor pt. echipă (cum dealtfel eşti devotat şi tu clubului). Toţi vrem binele echipei, toţi sperăm "la mai bine", dar sunt nişte limite morale peste care nu putem trece aşa uşor. Rămânem suporteri, încurajăm echipa, dar totodată ne exprimăm dezacordul în unele situaţii. Şi eu locuiesc la 300 km de Cluj, dar crede-mă că cele 3-5 meciuri la care pot să mă duc sunt nişte eforturi financiare mari, dar meritate. Mai cumpărăm un tricou pt. copil, mai mergem la o deplasare la Târgu-Jiu/ Mediaş, etc., şi prin postările noastre suntem legaţi sufleteşte de plătitorii de abonamente...
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 11:55
retardila, imotrivirea contra acestei sponsorizari poate sa o faca orice suporter CFR-ist. din pacate petitia e semnata de zeci care n-au fost in viata lor pe stadion sa sustina CFR-ul, de activisti care vaneaza firma canadiana sau de simpli prieteni invitati pe facebook. iar demersul in sine trebuia facut de suporteri care sustin real echipa, care au abonament sau macar merg pe stadion macar la meciurile de acasa. dar albu n-are abonament, merge la 3 meciuri pe sezon in Gruia si in rest se uita la TV si umple forumurile si blogurile de comentarii. daca nu mergi la meciurile de champions league (inteleg, sunt scumpe biletele) poti sa faci macar efortul de a cumpara un abonament la peluza sau de a da macar 15 lei pe un bilet la peluza. dar albu nu vine pe stadion, nu da 15 lei nici la peluza dar isi permite sa alunge sponsorii. stadionul asta pe care se joaca meciuri de Champions League s-a construit cu bani nu cu comentarii pe forumuri si petitii contra sponsorilor semnate de prietenii de pe facebook si cine mai doreste.
CITEAZA
De albusibiu pe 04.03.2011 la 11:54
@Supperman, apropo de distanta Sibiu-Cluj si de necesitatea venitului la stadion pentru a putea sa ai o parere despre ce se intampla cu echipa. Te gandesti cum se simte Dani, de la Constanta la astfel de vorbe, sau cei raspanditi pretutindeni in lume? Cine esti tu sa judeci, sa insulti iar atunci cand iti sunt cerute argumente sa spui ca de fapt "nu-ti pasa"? Ce-ar fi, de pilda, sa-ti imprumut suruburile mele din genunchi sa vezi daca ai putea o vreme sa mai fii asa viteaz, sa vad daca ar mai putea sa te intereseze de cand, cum si cat isi face editorialele (care sunt DOAR comentarii) Albu? Apropo, la Iasi ai fost in vara, asa cum mare parte dintre noi am facut-o? Cat despre chestiunea RM prefer doar sa cred ca e o alta "scama" Nuno Claro a viziunii tale... Mai da cu peria!
CITEAZA
De mir2010 pe 04.03.2011 la 11:40
pe mine unu nu ma deranjeaza cu nimic ce reclame isi pun pe tricou ,sort,sau la stadion ,din pmdv sa faca reclama si la curve si la banci si la orice ,nici o firma nu s-a imbogatit pe munca cinstita ci calcand pe cadavre,ce e pacat la rosia montana e ca statul roman ar trebui sa exploateze acest zacamant pt. noi toti romanii ,nu sa vina alticeva sa se imbogateasca
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 11:27

superman1 a spus pe 04.03.2011 11:19 koppandiz, aici nu e vorba despre moralitatea proiectului. ca proiectul ca proiectul - orice faci 85% in populatia tarii va fi contra lui. e vorba despre lipsa de caracter a unora. adica abonament nu-si fac, la meciurile de acasa merg de 3 ori pe sezon, la champions league nu merg ca-s scumpe biletele dar critica tot ce e legat de echipa si vor sa alunge si sponsorii. adica nu sustin echipa nici prin prezenta la stadion, nici financiar, dar isi permit sa alunge sponsorii. suporteri de tastatura dar cu gura mare.

Scuza-ma, Maria Ta, ca intervin din nou neintrebat: lasa-l in pace pe albu, ca la el te referi, prin postarile de bun gust pe care le-a ffacut (ma rog, site-ul il urmaresc doare de vreo 10-11 luni) ajuta mai mult echipei si SC/SA decat lansatorii de rachete din peluza......Sper ca intelegi: imaginea unei echipe se formeaza pe foarte multe cai, una din acestea este forumul echipei (chiar daca e gsp) si aici albu are meritele lui....Iar in privinta RM eu mi-am exprimat opiniile ca un relativ cunoscator al tehnologiei "comuniste", ca, din intamplare (nefericire!!) am fost nevoit sa lucrez in anii '80 la RM si Brad.
CITEAZA
De superman1 pe 04.03.2011 la 11:19
koppandiz, aici nu e vorba despre moralitatea proiectului. ca proiectul ca proiectul - orice faci 85% in populatia tarii va fi contra lui. e vorba despre lipsa de caracter a unora. adica abonament nu-si fac, la meciurile de acasa merg de 3 ori pe sezon, la champions league nu merg ca-s scumpe biletele dar critica tot ce e legat de echipa si vor sa alunge si sponsorii. adica nu sustin echipa nici prin prezenta la stadion, nici financiar, dar isi permit sa alunge sponsorii. suporteri de tastatura dar cu gura mare.
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 11:16

retardila a spus pe 04.03.2011 11:14 Doar acum imi dau seama de ce s-a semnat parteneriatul cu RMGC....vai, retardat is: doara ca cand incepe aia iesploatarea aurului poa' sa faca la medalii de aur ca "ponzorizare cacalau...

si de argint, ca ie si din ala cacalau, mai mult decat aur, dar si de cupru....depinde de ce tinteste Clubul cu "c" mare. Dar in conditiile aiestea le poate tinti pa tate tri...
CITEAZA
De retardila pe 04.03.2011 la 11:14

koppandiz a spus pe 04.03.2011 10:24 Pe bază de proiect şi CFR-l era de mai mul ttimp câştigător UCL. Dar a rămas numai pe hârtie...

Doar acum imi dau seama de ce s-a semnat parteneriatul cu RMGC....vai, retardat is: doara ca cand incepe aia iesploatarea aurului poa' sa faca la medalii de aur ca "ponzorizare cacalau...
CITEAZA
De oliboli pe 04.03.2011 la 11:09
E chaos in echipa... e chaos intre suporteri si ce va fii sambata dupa umilinta cu poli... Ce nebunie Arpi a bagat atatia bani a facut o echipa din nimic, acum el insusi baga in mormant echipa...
CITEAZA
De oliboli pe 04.03.2011 la 11:09
E chaos in echipa... e chaos intre suporteri si ce va fii sambata dupa umilinta cu poli... Ce nebunie Arpi a bagat atatia bani a facut o echipa din nimic, acum el insusi baga in mormant echipa...
CITEAZA
De koppandiz pe 04.03.2011 la 10:24

superman1 a spus pe 03.03.2011 17:08 cheferistule, te-ai obosit macar sa cauti o poza cum va arata localitatea cand incepe proiectul? tu te referi la casele risipite la margine de sat si la constructiile provizorii de lemn (vandute la pret de constructii permanente), proprietatea rmgc.

Pe bază de proiect şi CFR-l era de mai mul ttimp câştigător UCL. Dar a rămas numai pe hârtie...
CITEAZA
De gorgeousroadkill pe 04.03.2011 la 10:12
Apropos de petitii - pe acelasi site am semnat o petitie contra monopolului erdeesh, care este in discutii sa preia upc rro. E o chestiune cu un mult mai larg public tinta (in fond toata lumea are cablu, iar 70 si ceva la suta chiar la cele doua companii), iar eu am fost al zecelea semnatar. FFAN, poti sa fii linistit si tu, am vazut ca sunt vreo 4-5 care macar pretind ca locuiesc in Rosia Montana. There you go! :)
CITEAZA
De gorgeousroadkill pe 04.03.2011 la 09:58
Mda, vad ca "lingaii nu doarme", ma refer aici la superman, care ar fi trebuit sa stie mai bine decat sa ma irite. Daca teribilul masator de ochiuri maro n-ar fi fost prea ocupat sa-si admire propriul ego (intr-o splendida demonstratie virtuala de onanism intelectual), ar fi observat ca e destul de dificil sa postezi documente, chiar si in Word, nemaivorbind de pdf-uri si alte minuni, pe cfrmania, aici unde nici macar o amarata de separare pe paragrafe nu poti insera. Tot bravul nostru gica-contra-c-asa-vrea-muschii -lu-mine ar fi trebuit sa inteleaga ca in niciun caz nu era musai ca eu, halbu, silica or ceilalti sa ne scremem sa cautam pe google niste documente care sunt deja cunoscute de ani buni in agora virtuala si nu numai. Daca la imb.ecilitatile lui, de genul, citez din memorie, mi-e greata sa ma mai uit peste dej.ectiile imprastiate: rmgc vrea sa aiba grija de 3000 de suflete (of, sufletzele alea, n.m.), sa curete sterilul, sa refaca zona turistica, siturile arheologice si, banuiesc eu o mica scapare din partea deosebit de informatului antementionat, sa refaca si libidoul broscutelor de pamant, sa eradicheze foametea-n Africa si sa aduca pacea-n lume, toate astea neintrerupandu-le actele de binefacere si sponsorizarile, mai ales cea catre CFR, venite doar din sufletul lor bun, revin, daca la imb.ecilitatile astea trebuie sa aduc contraargumente, no, cum sa va spun, ca atare, deci, io zic pas. Presupunerea de bun-simt (care s-a dovedit corecta) este ca mai toti care posteaza pe aici stiu metodele prin care rmgc a lucrat DEJA la "propasirea sufletzelelor" din Rosia Montana (banuiesc, supercow, ca habar nu ai de numeroasele, unele reusite, tentative de expropriere fortata, adicatelea, mai pe intelesul tau, o vrut sa mi ti-i iubeasca si sa le faca bine cu forta la pr.os.talaii aia), inteleg ca tot valul asta de iubire corporatista nu are cum sa fie gratuit si traiesc si in rromania reala, acolo unde obtinerea unui astfel de ditai ciolanu' de ros nu se poate face fara "sponsorizari" strategice acolo unde "trebuie". "UNDE" trebuie? Am cautat pe goagal, ca sa fiu bine informat (sic!) si-am vazut ca pdl-ul este cel mai dedicat sustinator al neprihanitilor de la rmgc. Banuiesc ca si supermutt este unul dintre cei care repeta papagaliceste ce aude pe la posturi/ziare gen b1tv, adica tati aia de nu zice ca dom' basescu e a lu' voiculescu si e moguli, numa' noi avem dreptate. Si felceru', biensur. Asta o scriu mai mult pentru SCIPPIO, cel care admite ca nu este informat de ce se intampla la Rosia Montana, dar observa ca "argumentele" unei parti sunt "isterice", iar ale celeilalte "ireprosabile". O, draga scippio, mai scuteste-ma! Multzam fain. FFAN ne ofera o minunata "monstra" de scris pe cafea nebauta si observa perspicac ca cei din Rosia nu au semnat petitia CFR-ului o_O Aha! Deci, asadar si prin urmare, daca niste oameni ramasi cam fara slujbe, preocupati sa nu fie dati afara din casele lor, uitati (macar aici supercow are dreptate) de opinia publica din rro (nu si de cea internationala si nu chiar de toti romanii) si cu un viitor incert, daca oamenii astia NU s-au obosit macar sa semneze o petitie de pe un obscur site referitoare la o echipa de fotbal, ntzzz... O, da, ffan si ceilalti, vreti vesti bune? Marit Bjoergen a castigat a 4-a medalie de aur la mondialele de ski nordic de la Oslo Holmenkollen (cu stafeta de 4x5 km, alaturi de Vibeke Skofterud, Theresa Johaug si Kristin Stoermer Steira), iar Ole Einar Bjoerndalen (cu stafeta mixta de 2x6 + 2x7.5 km - Tora Berger, Ann Kristin Flatland si Tarje Boe) a castigat aurul la mondialele de biatlon de la Khanty Mansyysk, a 35-a medalie mondiala sau olimpica. T r e i z e c i s i c i n c i de medalii, am scris mai rar sa se-nteleaga. Super vesti!
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 23:21

fotbalfan a spus pe 03.03.2011 23:13 albule, 1 la mana: aici suntem toti bozzggori deci nu se pune faz acu lb romana si 2 la mana: te umple modestia pe zi ce trece, din cate vad, hegemonicule! :)

Cred ca trebuia sa pun "...." Inainte de "stirile" ca sa fie mai clar ce-am vrut sa sugerez. La modul cum ai spus-o tu, modestia m-a tras de maneca...scurta pe care o port acum. :)
CITEAZA
De fotbalfan pe 03.03.2011 la 23:18

albusibiu a spus pe 03.03.2011 23:09 Pentru asta ne-am agitat atata? Nu putea sa zica de la inceput ca nu-i pasa?

lol. as mai adauga, dupa ce am citit titlul, ca numai linistiti nu putem fi avand in vedere precedentele lui muresan.
CITEAZA
De fotbalfan pe 03.03.2011 la 23:13

albusibiu a spus pe 03.03.2011 23:06 FF, vezi ca ai pus gresit "sau"-ul, e ca si cum ai face o comparatie intre noi. Corect era "majoritatea suporterilor intra sa te citeasca pe tine, albu sau stirile"?

albule, 1 la mana: aici suntem toti bozzggori deci nu se pune faz acu lb romana si 2 la mana: te umple modestia pe zi ce trece, din cate vad, hegemonicule! :)
CITEAZA
De retardila pe 03.03.2011 la 23:13

albusibiu a spus pe 03.03.2011 23:09 Pentru asta ne-am agitat atata? Nu putea sa zica de la inceput ca nu-i pasa?

Hola, pueblo! Buenos noches!
CITEAZA
De fotbalfan pe 03.03.2011 la 23:11

superman1 a spus pe 03.03.2011 23:03 fotbalfan, pentru ca 1. sunt cam direct de felul meu si nu prea port manusi. stiu ca-s nesimtit de multe ori i de asta imi si cer scuze des 2. pentru ca nu suport absolutismele. Nimic nu e alb sau negru, orice are si parti albe si parti negre. Si ma enervez cand cineva vede totul doar in doua culori si nu-si ponderaza pozitia ci o absolutizeaza.

sunt de acord cu ce scrii tu aici referitor la absolutisme(doar bunul Dumezeu e alb, restul sunt de la gri spre negru) insa, ca un injinier care cica sunt, trebuie sa spun ca nu mi-ai raspuns al intrebari. :)
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 23:09
Pentru asta ne-am agitat atata? Nu putea sa zica de la inceput ca nu-i pasa?
CITEAZA
De retardila pe 03.03.2011 la 23:09

superman1 a spus pe 03.03.2011 23:06 bine baieti, dati-mi voie sa ma bag la un seinfeld ca deja l-am amanat de o ora ca sa scriu tampenii alaturi de voi. ne mai certam si maine

Ai perfecta dreptate, langa noi scrii numai tampenii! Du-te la Seinfeld, e de nivelul tau.
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 23:08
@retardila: pai nu vorbeam cu tine @fotbalfan: pai nu. dar mie nu-mi pasa. papapa
CITEAZA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48           1 2
49 3 4 5 6 7 8 9
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
1 31            

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart