Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

02.03.2011 FOTBAL

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu Roşia Montană Gold Corporation. Mureşan îi linişteşte

Clubul CFR a încheiat astăzi un contract de colaborare cu "Roşia Montană Gold Corporation"

     Foto 1

"Este un parteneriat foarte important pentru noi. Chiar dacă sînt anumite reţineri vizavi de această corporaţie, eu n-am avut nici o reţinere să implic această societate printre sponsorii importanţi ai echipei", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.
Miner
în copilărie

Oficialul campioanei a dezvăluit amănunte interesante din copilăria sa. "Provin dintr-o familie de mineri. Tatăl meu a fost miner inginer şi mă lua cu el în mină cînd eram copil. Am lucrat două luni în mină să fac bani. Luam probe de monoxid de carbon. Am cunoscut procesul de exploatare al minereului. Poate unii se gîndesc că e un proiect controversat, dar nu e nimic controversat. Eu m-aş bucura ca peste 2-3 ani compania să poată să exploateze aurul de la Roşia Montană, iar noi să putem pune sigla CFR-ului pe un lingou de aur. Noi tindem spre aur întotdeauna", a precizat Mureşan. "Roşia Montană Gold Corporation" va beneficia de publicitate în incinta stadionului urmînd ca pe viitor numele companiei să apară şi pe tricourile de joc ale feroviarilor.

"Sînt bani care nouă ne prind bine, dar mult mai bine ar prinde României acel aur care urmează să fie exploatat"
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

"Ne bucurăm că sîntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Ne dorim ca aurul de la Roşia Montană să rămînă în România pentru români. Ne dorim ca CFR-ul să continue performanţele din ultimii ani"
Dragoş Tănase
director general RMGC

Proiect controversat
Cei mai mulţi dintre suporterii CFR-ului nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni. Iuliu Mureşan a încercat să facă lumină. "Cianuri se găsesc în sîmburii de la toate fructele. În cafeaua pe care o bem se găseşte cianură, o doză de 6 miligrame. Substanţa periculoasă va fi deversată într-un loc special şi va fi o concentraţie mică. Aceste lucruri trebuie explicate. E o necunoaştere, iar dacă se explică în mod normal oamenii trebuie să înţeleagă", a spus Mureşan. Fanii formaţiei clujene au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Suporteri de la Roşia Montană pentru CFR
RMGC va pune la dispoziţie mai multe autocare şi va asigura intrarea la meciurile CFR-ului de la Cluj locuitorilor din Roşia Montană şi împrejurimi. Conform parteneriatului încheiat între cele două societăţi, gruparea feroviară va organiza mai multe turnee în localităţile miniere din Munţii Apuseni pentru copii şi juniori.


RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării cu cianură a unei zone foarte populate. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

COMENTARII (351)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
De albusibiu pe 03.03.2011 la 22:31
Daca citeai mai atent vedeai ca cei de acolo se pronunta mai ales asupra aspectelor economice ale proiectului iar nu din minerit. Grija deci cu cianura pe scari! La fel, daca ai fi citit mai jos ai fi gasit o cercetare economica despre cum partea statului in aceasta afacere e din ce in ce mai mica, cu cat se umfla mai tare piepturile celor de la RMGC, cu cat arunca mai vartos cu bani. Nu stiu daca totul e de vanzare in lumea asta, dar e cert ca tu poti sa fii cumparat, supperman.
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 22:30
nu mai cheferistule, n-ai taiat nimic. poate sa-ti tai tu putin din avant. de galeriile romane n-am mai zis de ele ptr ca de ele am vorbit ieri si sunt prea cunoscute si nu de ele era vorba la descarcarea arheologica. unde sunt galeriile e un lapidariu si intrarile in galerii. era vorba de descarcarea arheologica in restul ariei, ca de galeriile romane nu poate fi vorba de descarcare arheologica pentru ca acolo descarcarea arheologica e deja facuta de zeci de ani. :)
CITEAZA
De retardila pe 03.03.2011 la 22:30

fotbalfan a spus pe 03.03.2011 22:25 domnule draga, nu trebuie sa pui la inima ce zice persoana respectiva. desi, dupa un timp ajungi sa te intrebi de ce tii cu cfr si daca cfr a ramas clubul care merita nervii,banii si timpul nostru.......

Niciodata nu m-am intrebat de ce tin cu CFR......Nici cand incercam: poate devin fotbaliator pe la U juniori.....Dar nu vreau sa ma (mai) amestec cu taratza atotstiutoare, ma complac in ignoranta mea. Decat intre 2 supermeni mai bine intre 2 doze de skol, aia-s mai destepti
CITEAZA
De airalin pe 03.03.2011 la 22:29

superman1 a spus pe 03.03.2011 22:26 nu albule, n-ai inteles rationamentul. ai gasit un pdf in care profesori de ISE fac consideratii despre minerit si imi ceri sa argumentez contra acelui document, acum si aici! daca nu o fac si nu demontez cele 85% imbecilisme din acel document, n-am argumente! ti-am spus: tu esti prostul care arunca piatra (uite pdf-ul) iar eu trebuie sa fiu inteleptul care sa scoata piatra din lac (sa argumentez - una la mana, acum - doi la maina, aici - trei la mana). ei, te las pe tine sa fii prostul si doar atat iti spun: nu doar profesorii de la ISE sunt impotriva, ci 85% din populatia acestei tari e impotriva nu pentru ca e NEinformata ci pentru ca e DEZinformata legat de proiect.

1. nu e ISE ci ASE 2. documnteaza-te cu privire la cei care au redactat documentul respectiv, nu fii superficial acuzand asa repede 3. ofera informatiile pe care noi nu le stim
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 22:29
$upperman, bine ca $unt "in$tiintati" cei din conducerea $tatului. :))
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 22:26
nu albule, n-ai inteles rationamentul. ai gasit un pdf in care profesori de ISE fac consideratii despre minerit si imi ceri sa argumentez contra acelui document, acum si aici! daca nu o fac si nu demontez cele 85% imbecilisme din acel document, n-am argumente! ti-am spus: tu esti prostul care arunca piatra (uite pdf-ul) iar eu trebuie sa fiu inteleptul care sa scoata piatra din lac (sa argumentez - una la mana, acum - doi la maina, aici - trei la mana). ei, te las pe tine sa fii prostul si doar atat iti spun: nu doar profesorii de la ISE sunt impotriva, ci 85% din populatia acestei tari e impotriva nu pentru ca e NEinformata ci pentru ca e DEZinformata legat de proiect.
CITEAZA
De fotbalfan pe 03.03.2011 la 22:25

retardila a spus pe 03.03.2011 21:44 L-ai "exilat" pe albusibiu cu intreaga ta inteligenta si toleranta, de parca cineva ti-ar fi permis sau cerut parerea.......Dubios,dar poate esti un foarte apropiat de CFR1907 SA, caz in care banii scosi (din latrina inclusiv) intra si in jebul tau. Uite, pe mine m-ai convins: am fost seful galeriei in anii 70 (si sunt extrem de mandru pt. asta!), dar iti promit ca cel putin in urmatorii 2 ani NU MAI CALC PE STADION! Maine imi cumpar un tv mare de tot si ma uit - cu cateva beri pe masa - linistit la cum se vor cheltui banii onorabili de la GC. Poti jubila, ai mai reusit cu inca unul.....Dpdv. economic nu conteaza...

domnule draga, nu trebuie sa pui la inima ce zice persoana respectiva. desi, dupa un timp ajungi sa te intrebi de ce tii cu cfr si daca cfr a ramas clubul care merita nervii,banii si timpul nostru.......
CITEAZA
De fotbalfan pe 03.03.2011 la 22:22

superman1 a spus pe 03.03.2011 21:27 Daca erai consecvent aveai de la inceput un singur punct de vedere. Punct. Dar alaltaieri ziceai ceva, ieri ai gasit altceva si azi, bingo, ai mai gasit un pdf de la ... ASE. Ca sa fii moralist trebui mai intai sa ai caracter, iar modul cum ai actionat tu arata lipsa de caracter. Si nici nu contau astea daca nu le faceai subit. Ai fost mucles o viata legat de proiect, de doua zile esti militant. Trist e ca in fiecare zi ti-ai schimbat justificarea. Asta inseamna om de paie, unul care se aprinde usor si apoi incerca trei zile sa justifice focul. Fain ar fi daca ai arde la distanta de CFR, deranjeaza fumul, asa ca fii bun si militeaza in alta parte ca pana la urma nu mergi nici macar la jumatate din meciurile din Gruia, deloc la cele din Ch. League (ca-s scumpe biletele) dar esti primul la bagat in seama si judecat sponsorii.

de cand ai inceput tu sa triezi suporterii cfr si pe baza caror criterii ? si tu judeci oamenii dupa cati bani au?(vezi faza cu biletele de CL) . si de ce faci aprecieri la persoana si nu combati ideile(nu e prima data cand procedezi astfel)? e frumos si normal ce faci tu ?
CITEAZA
De airalin pe 03.03.2011 la 22:18

albusibiu a spus pe 03.03.2011 19:48 Totodata am gasit in sfarsit ceea ce am cautat toata ziua. Un studiu facut de ASE-ul din Bucuresti in 14 iunie 2010. Noroc cu astia, atata vreme cat presa NU ARE VOIE sa vorbeasca. Studiul poarta numele" Adevărul despre proiectul Roşia Montană - Raportul comisiei Grupului pentru Salvarea Roşiei Montane din Academia de Studii Economice". O sa zici ca sunt subiectivi, din insasi titulara aleasa dar vezi link-ul asta: http://luptapentrurosiamon tana.files.wordpress.com/2011/ 02/raportrosia-ase-2010.pdf

nu stiam de acest demers ASE, desi sunt absolvent si am mai tinut legatura cu colegi de la ASE. ma bucur ca (mai) exista si asemenea oameni!
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 22:18

superman1 a spus pe 03.03.2011 21:59 cheferistule, evacuati fortati din case? tu le pui de la tine si crezi ca esti veridic. :) cine n-a vandut a ramas cu casa. ca nu toate locuintele au fost vandute. unii au vandut, altii nu. "evacuati fortat"au fost cei care au intrat in casele cumparate de canadieni, aici faci tu o"mica" confuzie. legat de sarcina arheologica mai intai tine minte asta: muntele ala s-a exploatat de pe vremea austriecilor, cu "normele" de atunci, apoi de comunisti cu "normele" de atunci. n-a existat niciodata vreo descarcare arheologica. cu toate astea canadienii au adus o armata de arheologi (pe seful de lucrari l-am cunscut) si tot ce au gasit va fi prezervat in situ. bine, n-au gasit nimic de valoare, doar ceva vetre de casa. dar se vor prezerva si acelea in situ (adica la fata locului) cu amenajare ca la carte, cu acoperis de sticla, balustrada de inox, pereti consolidati etc. pls informeaza-te

gresit!!acolo au dost exploatari inca din perioada romana de aur si alte metale,lucru sutzinut de catre atestarea documentara a zonei care dateaza din perioada Romana,asa cum sutzin documentele aflate la arhivele natzionale din Alba si Cluj,si nu din perioada imperiului habsburgic asa cum sustzi tu!!tzaca paca si te-am prins cu matza in sac!mai pot sa itzi mentzionez si de galeriile Romane care exista exact in zina unde se va face exploatarea si care se vor acoperite si construit replici ieftine de privenientza chicioso-canadiana!!deci cu alte cuvinte tzi-ai taiat singur craca de sub picioare,cat despre evacuari credem ca si acolo am dreptate dar tzinand cont cat esti de superficial nu ma voi mai obosi sa itzi explic!!lucrurile astea nu le gasesti nici pe google si nici la RMGC,sunt la arhivele natzionale unde tu nu prea ai tu acces dar eu da!!asa ca noapte buna!!
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 22:09
am postat mai pe la amiaza un comentariu care trebuia postat aici pentru toata lumea in scopul informari si argumentari concrete si cu dovezi palpabile din zona si care mai exista si pot fi vizitate de toata lumea care nu vrea sa traiasca in ignorantza sau pur si simplu doreste sa cunoasca mai multe,atat link-ul lui Albu cat si cea ce am mentzionat in comentariu sunt dovezi suficiente pentru a combate bolboroseli inutile cu poze si invective si porcusori roz care zboara peste curcubeul nou rasarit in rosia!!comentariu il putetzi gasi pe pagina de bolg a lui Albu la articolul "cooperativa "vise in zadar"",l-am postat acolo cu ajutorul celui mai sus mentzionat pentru ca aici era imposibil!!contzine detalii despre locatzii reale unde exista sau au existat exploatari similare!!
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 22:09
Supperman, eu am inteles rationamentul. Astia ne vor neaparat binele. Cu forta! Ii chemam pe ei ii punem sa sape si tot pe ei ii intrebam ce-au gasit. La fel si cu evaluarea resurselor de acolo. Ministrii nostri nu mai stiu cum sa faca lobby, sa se faca luntre si punte ca sa circule mai usor investitorul strategic care ca orice nabab a stiut sa se faca "placut" de toata lumea. Eu insa tot nu am priceput "studentii" aia deghizati in profesori de la ASE cu o concluzie de genul: " România este o ţară săracă, în tranziţie încă, cu un nivel ridicat de corupţie. A face un proiect care exploatează resursa aur prin mutilarea munţilor, afectarea mediului, a comunităţii umane etc. pentru 19,31% din afacere este pierderea cea mai vizibilă pentru România" (concluzie desprinsa acum 8 luni). Socialisti care se opun progresului, nu, modernizarii statului...
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 21:59
cheferistule, evacuati fortati din case? tu le pui de la tine si crezi ca esti veridic. :) cine n-a vandut a ramas cu casa. ca nu toate locuintele au fost vandute. unii au vandut, altii nu. "evacuati fortat"au fost cei care au intrat in casele cumparate de canadieni, aici faci tu o"mica" confuzie. legat de sarcina arheologica mai intai tine minte asta: muntele ala s-a exploatat de pe vremea austriecilor, cu "normele" de atunci, apoi de comunisti cu "normele" de atunci. n-a existat niciodata vreo descarcare arheologica. cu toate astea canadienii au adus o armata de arheologi (pe seful de lucrari l-am cunscut) si tot ce au gasit va fi prezervat in situ. bine, n-au gasit nimic de valoare, doar ceva vetre de casa. dar se vor prezerva si acelea in situ (adica la fata locului) cu amenajare ca la carte, cu acoperis de sticla, balustrada de inox, pereti consolidati etc. pls informeaza-te
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 21:58

superman1 a spus pe 03.03.2011 21:50 Argumente? Cunosc proiectul si normele de siguranta pe care si le-au luat mai bine decat toti de aici, prin simplul fapt ca am fost voluntar contra proiectului. Un prost arunca o piatra in lac si 10 intelepti se chinuie sa o scoata. Ce e distrus prin motive emotionale nu poate sa fie cladit prin justificarirationale. De o tipa nu te indragostesti doar ca vezi ce a raspuns la un test grila. Asa si restul: au auzit de cianuri in munti, de baraj si treaba e gata. Poti sa-i arati ca ai cel mai cel baraj din lume si ca poti bea apa din lacul de cianurare ca n-ai nimic, ca degeaba. E vorba de cianuri frate, CIANURI. Nu mai conteaza ca 5 ppm insemna concentratia de cianuri dintr-o cafea. Iar legat de pdf-l studentilor tai, nu ma fa sa rad, te rog, ca nu scriem pe siteul revistei de umor "Urzica". Una e sa vorbesti cu oamenii din rosia si sa vezi ce vor si alta e sa cauti pdf-uri pe google. Asta e deosebirea dintre noi.

si oare ce vor oameni din Rosia,lumineazane!!sau defapt la auzul tau selectiv stiu raspunsul,itzi stiu specia,prea bine!!!am in jurul meu destui si imi place sa ii studiez pentru ca mi se par foarte interesante si grotesti,psihicul lor fiind un amalgam cameleonic de sentimente trairi si reflexe cognitive ceea ce ma fscineaza!!suntetzi o specie nou aparuta,mai bine spus dupa 89!!
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 21:55
Ceea ce faci e grosolan, nici nu te-ai obosit sa deschizi documentul fiindca ai fi alfat cine sunt "studentii" care gireaza acest document: prof.univ.dr. Ion Gh. Roşca, rector, Prof.univ.dr. Felicia Alexandru; Prof.univ.dr. Coralia Angelescu – Şef catedră; Prof.univ.dr. Marius Băcescu- membru al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România; Prof.univ.dr. Florina Bran – Prodecan; Conf.univ.dr. Ildiko Ioan; Prof.univ.dr. Afrodita Iorgulescu; Prof.univ.dr. Alexandru Isaic-Maniu; Prep.univ.drd. Raluca Lădaru; Prof.univ.dr. Gheorghe Manea - Cercetător; Prof.univ.dr. Victor Manole – Decan; Prof.univ.dr. Gabriel Popescu; Conf.univ.dr. Carmen Valentina Rădulescu; Prof.univ.dr. Toma Roman; Prof.univ.dr. Mirela Stoian - Prodecan; Prof.univ.dr. Radu Voicu. Evident insa, niciunul nu-i supperman.
CITEAZA
De retardila pe 03.03.2011 la 21:54

superman1 a spus pe 03.03.2011 21:52 foarte bine retarditla. stii vorba aia? daca esti prost sa fii pana la capat.

Aia se cheama consecventa, prostia e altceva....si tu nici nu stii, ca nu ai de unde...Dar eu chiar am terminat. Noapte buna!
CITEAZA
De retardila pe 03.03.2011 la 21:52
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, nu încetează să ne uimească: E adevărat că vom încasa şi noi o sumă de bani, nu e o sumă prea mare, dar ne prinde bine. Cînd vor începe exploatările, vom lua mai mulţi bani. În traducere, după ce că vrea să murdărească clubul, o face pe trei parale. Cam cât valorează onoarea lui Citat de pe linkul lui albusibiu
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 21:52
foarte bine retarditla. stii vorba aia? daca esti prost sa fii pana la capat.
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 21:50
Argumente? Cunosc proiectul si normele de siguranta pe care si le-au luat mai bine decat toti de aici, prin simplul fapt ca am fost voluntar contra proiectului. Un prost arunca o piatra in lac si 10 intelepti se chinuie sa o scoata. Ce e distrus prin motive emotionale nu poate sa fie cladit prin justificarirationale. De o tipa nu te indragostesti doar ca vezi ce a raspuns la un test grila. Asa si restul: au auzit de cianuri in munti, de baraj si treaba e gata. Poti sa-i arati ca ai cel mai cel baraj din lume si ca poti bea apa din lacul de cianurare ca n-ai nimic, ca degeaba. E vorba de cianuri frate, CIANURI. Nu mai conteaza ca 5 ppm insemna concentratia de cianuri dintr-o cafea. Iar legat de pdf-l studentilor tai, nu ma fa sa rad, te rog, ca nu scriem pe siteul revistei de umor "Urzica". Una e sa vorbesti cu oamenii din rosia si sa vezi ce vor si alta e sa cauti pdf-uri pe google. Asta e deosebirea dintre noi.
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 21:49

superman1 a spus pe 03.03.2011 20:59 Sa-ti fie tie rusine ca faci pe moralistul legat de moralitatea sponsorilor. Iar "dovezile" de care vorbesti nu exista decat in exaltarea ta ca sa speli dupa ce te-ai rahatit in mijlocul incaperii. Rahateste-te in alta parte nu pe stadionul CFR-ului, ca pana una alta e vorba de fotbal si nu te-ai gasit tu sa faci morala lui Paszkany ca de ce a divortat, sau sponsorilor ca nu stiu ce nu-ti convine la ei si cu atat mai putin sa acuzi si apoi cauti "dovezi". N-ai minte saracul de tine, dar te afirmi cu petitii si apoi cauti dovezi doua zile justificari la ce-ai facut. Si in lipsa de ceva concret te complaci in argumentatie de tip "pe cuvantul meu": stii din surse proprii of-the-record. Dar sursele au aparut azi, ieri nu-ti aminteai de ele. :) Esti pripit si dornic de afirmare ca un oltean.

iar din cate mi-am dat seama habar nu ai despre ce vorbesti pentru ca daca ai fi cunoscut situatzia mi-ai fi dat niste argumente obiective si exacte de la fatza locului.hai sa te ajut putzin:ar fi vorba de descarcarile de sarcina arhelogica facute ilegal in primavara lui 2008 sau despre coruptzia si prostitrutzia intrezinuta de RMGC la primaria din Rosia,despre casele de patrimonui din care au fost evacuatzi fortzat uni locatari sub pretextul ca sunt subrede si trebuie renovate,dar care au ramas si acum in paragina si se asteapta pabusirea lor pe cale naturala(care cica se tot renoveaza de catziva ani incoace ba de RMGC ba de primarie)ai fi stiut de favoritismele si nepotismele care sau nascut mai nou in Rosia,favoritisme intretzinute cu mult sarg tot de RMGC si de catracterul josnic al noilor parvenitzi din Rosia...iar exemplele pot continua!!asa tu o dai la prosteala baiete si te conduci dupa niste informatzi propagandistice adunate de pe site-urile care le-ai gasit pe google dupa un search sumar.iar acuma vi si ne povestesti celor care cunosc subiectul destul de bine tot felul de ragaieli ipotetice care vrei sa le credem ca fiind fapte concrete.sunt curios cat de prosti ne crezi de ne servesti mistocareala asta obosita!!sau tu chiar crezi in mintea ta ca esti detzinatorul adevarului absolut ceea ce mi se pare destul de grav si de comic in acelasi timp!!
CITEAZA
De retardila pe 03.03.2011 la 21:44

superman1 a spus pe 03.03.2011 21:27 Daca erai consecvent aveai de la inceput un singur punct de vedere. Punct. Dar alaltaieri ziceai ceva, ieri ai gasit altceva si azi, bingo, ai mai gasit un pdf de la ... ASE. Ca sa fii moralist trebui mai intai sa ai caracter, iar modul cum ai actionat tu arata lipsa de caracter. Si nici nu contau astea daca nu le faceai subit. Ai fost mucles o viata legat de proiect, de doua zile esti militant. Trist e ca in fiecare zi ti-ai schimbat justificarea. Asta inseamna om de paie, unul care se aprinde usor si apoi incerca trei zile sa justifice focul. Fain ar fi daca ai arde la distanta de CFR, deranjeaza fumul, asa ca fii bun si militeaza in alta parte ca pana la urma nu mergi nici macar la jumatate din meciurile din Gruia, deloc la cele din Ch. League (ca-s scumpe biletele) dar esti primul la bagat in seama si judecat sponsorii.

L-ai "exilat" pe albusibiu cu intreaga ta inteligenta si toleranta, de parca cineva ti-ar fi permis sau cerut parerea.......Dubios,dar poate esti un foarte apropiat de CFR1907 SA, caz in care banii scosi (din latrina inclusiv) intra si in jebul tau. Uite, pe mine m-ai convins: am fost seful galeriei in anii 70 (si sunt extrem de mandru pt. asta!), dar iti promit ca cel putin in urmatorii 2 ani NU MAI CALC PE STADION! Maine imi cumpar un tv mare de tot si ma uit - cu cateva beri pe masa - linistit la cum se vor cheltui banii onorabili de la GC. Poti jubila, ai mai reusit cu inca unul.....Dpdv. economic nu conteaza...
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 21:43
Pentru cei care obosesc sa rasfoiasca disputa cu "suPPerman", mai dau o data link-ul in cauza: http://luptapentrurosiamon tana.files.wordpress.com/2011/ 02/raportrosia-ase-2010.pdf Cred ca acest document insumeaza bine problemele proiectului cu care ne-am legat.
CITEAZA
De albusibiu pe 03.03.2011 la 21:38
Pst! Ai uitat ceva! Argumente, sau ti-e teama de un biet pdf? Ce-mi place cand o muti pe argumentul "cine-i mai suporter". asta asa, apropo de consecventa, lasand deoparte insiruirea de vorbe ce mi le-ai aruncat. Erau judecati de valoare, nu? Conserve goale, menite a face zgomot! Cred ca acum cj007 ar trebui sa se simta si el groaznic ca nu vine la meciurile de CL. Astept acum argumentul celalalt ca "un suporter nu protesteaza ci doar sustine orbeste". A mai fost uzitat, dar daca iti va servi la ceva, chiar te rog! Intre timp, asa, cinstit, ce zici de nerusinatii de la ASE? Sa se puna ei asa, tamp, in calea progresului, nu?
CITEAZA
De superman1 pe 03.03.2011 la 21:27
Daca erai consecvent aveai de la inceput un singur punct de vedere. Punct. Dar alaltaieri ziceai ceva, ieri ai gasit altceva si azi, bingo, ai mai gasit un pdf de la ... ASE. Ca sa fii moralist trebui mai intai sa ai caracter, iar modul cum ai actionat tu arata lipsa de caracter. Si nici nu contau astea daca nu le faceai subit. Ai fost mucles o viata legat de proiect, de doua zile esti militant. Trist e ca in fiecare zi ti-ai schimbat justificarea. Asta inseamna om de paie, unul care se aprinde usor si apoi incerca trei zile sa justifice focul. Fain ar fi daca ai arde la distanta de CFR, deranjeaza fumul, asa ca fii bun si militeaza in alta parte ca pana la urma nu mergi nici macar la jumatate din meciurile din Gruia, deloc la cele din Ch. League (ca-s scumpe biletele) dar esti primul la bagat in seama si judecat sponsorii.
CITEAZA
De cheferistul pe 03.03.2011 la 21:27

superman1 a spus pe 03.03.2011 17:08 cheferistule, te-ai obosit macar sa cauti o poza cum va arata localitatea cand incepe proiectul? tu te referi la casele risipite la margine de sat si la constructiile provizorii de lemn (vandute la pret de constructii permanente), proprietatea rmgc.

ai ajuns foarte penibil daca incepi sa imi bolborosesti despre poze si ce va fi cand vom povesti povesti cu pesti si basme de copii sau esti chiar naiv si destul de crud!!asta ca sa fiu elegant!!
CITEAZA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
48           1 2
49 3 4 5 6 7 8 9
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
1 31            

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart