Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

12.05.2012 FOTBAL

”U” Cluj - CFR Cluj se rejoacă pe 18 mai, de la 21:30

LPF a anunţat pe site-ul oficial că meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, din etapa a 31-a a Ligii I, întrerupt în minutul 27, se va rejuca vineri 18 mai, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

     Foto 1

Aşa cum a anunţat ieri gsp.ro, aceasta era singura portiţă pentru disputarea derby-ului, între penultima şi ultima etapă a Ligii 1, la o zi după ”Derby de România”, dintre Steaua şi Dinamo.

Au deliberat 5 ore
Atît au stat membrii Comisiei de Disciplină în şedinţă pentru a oferi o decizie care a pus o doză suplimentară de suspans pe finalulnebun de sezon. Derby-ul Clujului, "U" - CFR, întrerupt în minutul 27, la scorul de 0-1, se va rejuca din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Incredibil! Bornescu şi Cadu vor avea drept de joc

Mircea Bornescu şi Cadu au primit cîte două etape de suspendare şi o amendă de 7.000 de lei, după ce au fost eliminaţi în cadrul incidentelor de marţi. Cei doi vor putea fi pe teren la rejucare, dacă vor figura printre opţiunile antrenorilor lor.


COMENTARII (17)

De cluejean pe 16.05.2012 la 01:32

ko-ko a spus pe 15.05.2012 09:10 Iti respect opinia insa libertatea unei persoane se termina acolo unde incepe libertatea alteia, iar internetul(generic vorbind) permite abuzuri nelimitate.Nu-ti imagina "autoritatile" ca niste barbati cu ochelari negri la costum privind pe monitoare cu telefonul la ureche, informand agenti despre adresele celor care incalca reguli pe internet.Cand spun "control" nu spun "abuzuri" si in nici un caz restrictionarea dreptului de a te exprima cum simti, dar fac referire la un set de norme si conduite care sa se aplice tuturor celor care intra intr-un spatiu de interactivitate.Omul a avut, are si se pare ca pe termen mediu si lung va avea in continuare, nevoie de reguli pentru a convietui cu ceilalti semeni in pace si armonie.E o realitate, si nu cred ca trebuie sa inventam o roata mai rotunda, ci pur si simplu sa o luam ca atare si sa ne comportam ca atare, conform realitatii.Personal, cred ca e o chestiune de timp pana sa se intample asa ceva, deocamdata trebuie obisnuiti oamenii cu ideea ca internetul nu e in mod necesar un loc al dezinhibitiei absolute, iar libertatea a fost, este si va fi mereu limitata, fiindca include haos, violenta, agresivitate, trasaturi autentic omenesti, dar care ingreuneaza enorm viata unei comunitati.

ko-ko, abordezi subiectul prea filozofic. Sunt multe trepte de la reguli pana la controlul autoritatilor (tdifreak a dat si un exemplu). Oricum, suntem de acord ca este nevoie de civilizatie pe forumuri. Intorcandu-ne la fotbal, m-am lnistit un pic dupa scorul de azi - aveam emotii dupa etapa trecuta cu Vointa. Felicitari CFR!! Vreau sa-i felicit si pe suporterii care au sustinut echipa pe stadion!! Numai scandarile lor se auzeau bine la tv! Cine au fost eroii astia?? Sper sa batem vineri si sunt increzator ca TAS-ul ne va face dreptate pana la urma, ca neno-rocitii astia de la LPF si (auzi) Comisia de Disciplina sunt gun-oaie din orice punct de vedere. Nu inteleg cum de nu reusim sa scapam de ele!!??!! HAI CFR!!!
CITEAZA
De ko-ko pe 15.05.2012 la 18:29

superman1 a spus pe 15.05.2012 17:09 ko-ko, vrei sa fac cu nervii? Cum sa fie 1-0 la pauza? nu exista in tot bucurestiul atata ceai de tei cat mi-ar trebui mie sa ma calmez daca ar fi 1-0 la pauza

Aaa, pai mai ai nervi?Inseamna ca ai fost destul de relaxat pana acum...eu mi-am consumat 80% adrenalina in tur, acum stau pe xanax administrat natural prin socuri gen CFR-Rapid 0-5.Teiul de prin Cluj e uscat de 2-3 ani deja.E bine ca mai gasesti prin Bucuresti, vezi sa nu-l consumi tot, o sa ne acuze astia ca le furam nu doar Ardealul ci si florile.:))) Hai stai relaxat, invingem, ce dracu, e meci amical, indiferent de cati bani au promisi miovenistii. :))))
CITEAZA
De superman1 pe 15.05.2012 la 17:09
ko-ko, vrei sa fac cu nervii? Cum sa fie 1-0 la pauza? nu exista in tot bucurestiul atata ceai de tei cat mi-ar trebui mie sa ma calmez daca ar fi 1-0 la pauza
CITEAZA
De ko-ko pe 15.05.2012 la 15:47

superman1 a spus pe 15.05.2012 10:53 No fratilor, ce facem deseara in meciul cu FC 1.000.000 euro? Batem sau nu? Ce jucatori odihnim? I bet ca incepem ofensiv, ca Sougou va fi din primul minut pe teren si ca la pauza vom avea minim 2-0.

Eu zic un 1-0 la pauza sa nu se supere singaporezii si un 1-2 la final, sa nu mai acuze nimeni pe Mioveni care incaseaza si milionul singaporez dupa meci.Pace si prosperitate! :))))
CITEAZA
De superman1 pe 15.05.2012 la 10:53
No fratilor, ce facem deseara in meciul cu FC 1.000.000 euro? Batem sau nu? Ce jucatori odihnim? I bet ca incepem ofensiv, ca Sougou va fi din primul minut pe teren si ca la pauza vom avea minim 2-0.
CITEAZA
De tdifreak pe 15.05.2012 la 10:35
Daca ati activat vreodata pe un forum cat de cat serios (indiferent de domeniu), ati observat ca forumul respectiv are in primul rand un set de reguli stricte adunate intr-un regulament. O regula ar fi sa nu jignesti/injuri/ameninti ceilalti utilizatori ai forumului. Respectarea regulamentului e asigurata de mai multi administratori ai site-ului care aplica sanctiuni utilizatorilor ce nu le respecta, pana la ban. Si in felul asta poti avea un forum civilizat. Nu e nevoie de nici o lege data de parlament, nici de interventia autoritatilor de stat. Dar GSP.RO nu este altceva decat oglinda FRF, LPF etc. Toata mizeria din fotbalul romanesc o regasesti si pe GSP.RO
CITEAZA
De ko-ko pe 15.05.2012 la 09:10

cluejean a spus pe 15.05.2012 00:34 ko-ko, mi-a placut postarea ta pana cand m-ai socat cu "Afirm cu tarie ca internetul trebuie controlat disciplinar de autoritati". Uite ca Liga 1 este contolata de o "autoritate" disciplinar si ce mizerie a iesit!?! Sau daca LPF-ul si FRF-ul nu se inscriu in definitia ta de "autoritate", uita-te la economia mondial ai ultimilor 5 ani si iti vei da seama de capacitatea autoritatilor de a controla abuzurile. Internetul este INCA o cale cat-de-cat libera de comunicare...daca te doare ceva, ai un loc unde te poti exprima cum vrei si cum stii tu. Suntem siguri ca vrem sa scapam de aceasta COMOARA A LIBERTATII? Vrem sa ne cenzureze securitatea postarile despre CFR pentru ca unii injura? Oamenii injura si fac abuz si in viata reala - internetul este doar o extensie. Nu internetul este problema ci omul!! Oricum, daca internetul este inca cat-de-cat liber, vei reusi sa citesti urmatorul mesaj: FORZA CFR!!! PESTE O SAPTAMANA VOM FII CAMPIONI!!!

Iti respect opinia insa libertatea unei persoane se termina acolo unde incepe libertatea alteia, iar internetul(generic vorbind) permite abuzuri nelimitate.Nu-ti imagina "autoritatile" ca niste barbati cu ochelari negri la costum privind pe monitoare cu telefonul la ureche, informand agenti despre adresele celor care incalca reguli pe internet.Cand spun "control" nu spun "abuzuri" si in nici un caz restrictionarea dreptului de a te exprima cum simti, dar fac referire la un set de norme si conduite care sa se aplice tuturor celor care intra intr-un spatiu de interactivitate.Omul a avut, are si se pare ca pe termen mediu si lung va avea in continuare, nevoie de reguli pentru a convietui cu ceilalti semeni in pace si armonie.E o realitate, si nu cred ca trebuie sa inventam o roata mai rotunda, ci pur si simplu sa o luam ca atare si sa ne comportam ca atare, conform realitatii.Personal, cred ca e o chestiune de timp pana sa se intample asa ceva, deocamdata trebuie obisnuiti oamenii cu ideea ca internetul nu e in mod necesar un loc al dezinhibitiei absolute, iar libertatea a fost, este si va fi mereu limitata, fiindca include haos, violenta, agresivitate, trasaturi autentic omenesti, dar care ingreuneaza enorm viata unei comunitati.
CITEAZA
De cluejean pe 15.05.2012 la 00:34

ko-ko a spus pe 14.05.2012 16:24 Eu remarc 3 mari coincindente, sau o coincidenta mai mare: Steaua-Vaslui-CFR brusc inving tot de 4-5 etape incoace, dupa ce au alternat meciuri bune cu proaste intreg campionatul.Fara urma de subiectivism, dar ma tem ca prin Singapore s-au castigat multi dolari "romanesti" in 2012.Oricum, un campionat extrem de straniu, cu o singura posibila scuza: criza financiara din 2008 care s-a adancit, obligand patronii cluburilor de fotbal romanesti sa fie extrem de cumpatati.Cat de mare a fost impactul acestor bugete de austeritate asupra fotbalului prestat si mai ales asupra acestor alternante din forma de joc a fotbalistilor nu stiu si nu pot aprecia.S-a vorbit enorm de mult despre aranjamente, iti este efectiv sila sa mai deschizi ziarele electronice de profil, sa nu mai vorbesc de comentariile cititorilor care abunda in invective, jigniri si trivialitati.Mi se pare o atmosfera extrem de neconforma cu starea pe care un joc trebuie sa ti-o induca, de buna-dispozitie, mi se pare extrem de trist ca internetul a devenit un instrument atat de facil pentru a-ti varsa toata imaginatia bolnavicioasa de care esti in stare.Daca vorbim de copii este dezgustator, daca vorbim de adulti este revoltator, cert e ca vorbim de romani profund manipulati de tabloidizarea impinsa la extrem in media romaneasca, ce promoveaza si asmute conflictul si tensiunea prin articole si titluri tendentioase, mizand pe efectul-soc care sa atraga clicul cititorului.Afirm cu tarie ca internetul trebuie controlat disciplinar de autoritati, pentru ca prolifereaza un mediu profund nociv ce poate fi accesat de oricine si de oriunde.Cat despre CFR-ul nostru drag...imi doresc enorm sa jucam pe 18 cu cei de la U Cluj, sa invingem si sa demonstram tuturor ceea ce Arpi o spune de cand a venit la echipa noastra: La CFR Cluj vrem sa jucam fotbal, suntem pasionati de fotbal, muncim si ne zbatem pentru fotbal, scandalurile fiind apanajul celor slabi, lasi si demagogi.FORTA CFR 1907 CLUJ!

ko-ko, mi-a placut postarea ta pana cand m-ai socat cu "Afirm cu tarie ca internetul trebuie controlat disciplinar de autoritati". Uite ca Liga 1 este contolata de o "autoritate" disciplinar si ce mizerie a iesit!?! Sau daca LPF-ul si FRF-ul nu se inscriu in definitia ta de "autoritate", uita-te la economia mondial ai ultimilor 5 ani si iti vei da seama de capacitatea autoritatilor de a controla abuzurile. Internetul este INCA o cale cat-de-cat libera de comunicare...daca te doare ceva, ai un loc unde te poti exprima cum vrei si cum stii tu. Suntem siguri ca vrem sa scapam de aceasta COMOARA A LIBERTATII? Vrem sa ne cenzureze securitatea postarile despre CFR pentru ca unii injura? Oamenii injura si fac abuz si in viata reala - internetul este doar o extensie. Nu internetul este problema ci omul!! Oricum, daca internetul este inca cat-de-cat liber, vei reusi sa citesti urmatorul mesaj: FORZA CFR!!! PESTE O SAPTAMANA VOM FII CAMPIONI!!!
CITEAZA
De ko-ko pe 14.05.2012 la 16:24
Eu remarc 3 mari coincindente, sau o coincidenta mai mare: Steaua-Vaslui-CFR brusc inving tot de 4-5 etape incoace, dupa ce au alternat meciuri bune cu proaste intreg campionatul.Fara urma de subiectivism, dar ma tem ca prin Singapore s-au castigat multi dolari "romanesti" in 2012.Oricum, un campionat extrem de straniu, cu o singura posibila scuza: criza financiara din 2008 care s-a adancit, obligand patronii cluburilor de fotbal romanesti sa fie extrem de cumpatati.Cat de mare a fost impactul acestor bugete de austeritate asupra fotbalului prestat si mai ales asupra acestor alternante din forma de joc a fotbalistilor nu stiu si nu pot aprecia.S-a vorbit enorm de mult despre aranjamente, iti este efectiv sila sa mai deschizi ziarele electronice de profil, sa nu mai vorbesc de comentariile cititorilor care abunda in invective, jigniri si trivialitati.Mi se pare o atmosfera extrem de neconforma cu starea pe care un joc trebuie sa ti-o induca, de buna-dispozitie, mi se pare extrem de trist ca internetul a devenit un instrument atat de facil pentru a-ti varsa toata imaginatia bolnavicioasa de care esti in stare.Daca vorbim de copii este dezgustator, daca vorbim de adulti este revoltator, cert e ca vorbim de romani profund manipulati de tabloidizarea impinsa la extrem in media romaneasca, ce promoveaza si asmute conflictul si tensiunea prin articole si titluri tendentioase, mizand pe efectul-soc care sa atraga clicul cititorului.Afirm cu tarie ca internetul trebuie controlat disciplinar de autoritati, pentru ca prolifereaza un mediu profund nociv ce poate fi accesat de oricine si de oriunde.Cat despre CFR-ul nostru drag...imi doresc enorm sa jucam pe 18 cu cei de la U Cluj, sa invingem si sa demonstram tuturor ceea ce Arpi o spune de cand a venit la echipa noastra: La CFR Cluj vrem sa jucam fotbal, suntem pasionati de fotbal, muncim si ne zbatem pentru fotbal, scandalurile fiind apanajul celor slabi, lasi si demagogi.FORTA CFR 1907 CLUJ!
CITEAZA
De superman1 pe 14.05.2012 la 15:14
vrei sa faci un ban? pariaza 500 lei pe steaua la "derby-ul" dinamo-steaua de joi. vai, ce farsa. intr-o simbioza completa, acesti doi, asa-zis adversari, Gigi si Borcea, au actionat la unison in ultimele saptamani ca sa "intimideze" adversarele la titlu - CFR si Vaslui. acum ne conving pe noi ca exista un derby, un "mare derby". de fapt este o farsa. va castiga steaua 101%, totul e clarificat de mai bine de o saptamana. dragii de jurnalisti se fac ca nu vad farsa care se pregateste, la fel cum s-au facut ca nu vad "tactica gresita" a lui Rege in meciul Chiajnei cu Steaua (brusc, Chiajna n-a mai jucat nimic iar Rege, antrenorul propus pentru stelei si cel care s-a declarat incantat de aceasta idee, a recunoscut tactica gresita - "e vina mea" a spus el ca un gentleman). sa nu uitam nici meciul "greu" al stelei la brasov. ce lupta, cata daruire din partea brasovenilor... in patria farselor, rege este cameleonul.
CITEAZA
De oliboli pe 14.05.2012 la 12:14
daca ramanea Weldon si Renan pana in vara poate si pretul lor ar fii fost mai mare! Pana acum precis eram Campioni.. Acum mai trebuie sa chinuim un pic...
CITEAZA
De tdifreak pe 13.05.2012 la 16:52

viorel_ciureni a spus pe 13.05.2012 13:57 scusa ca intreb tu vezi nmai golurile sipasele lui sougu sau jocul pe ansamblu al echipei tu esti linistit cid vezi stilui de joc al echipeica sa scoti inevidenza impresionantul joc a lui sougu

Nu sunt complet linistit, dar suntem foarte aproape de titlu si fara Sougou nu eram aici, clar. CFR nu e FC Barcelona, joaca tactica ce i se potriveste cel mai bine acum si se pare ca pentru liga 1 a fost destul sezonul asta.
CITEAZA
De viorel_ciureni pe 13.05.2012 la 13:57

tdifreak a spus pe 12.05.2012 22:52 Fara Sougou eram acum pe locul 8, dupa U. Pt. tine era mai bine, nu? Stii macar cate goluri si pase de gol a dat Sougou?

scusa ca intreb tu vezi nmai golurile sipasele lui sougu sau jocul pe ansamblu al echipei tu esti linistit cid vezi stilui de joc al echipeica sa scoti inevidenza impresionantul joc a lui sougu
CITEAZA
De dorelsimon pe 13.05.2012 la 13:10
Daca asa a hotarat Comisia lui WALTER, contra oricarui regulament, si inca de la 0-0, inseamna ca dreptatea nu va veni niciodata de la BUCURESTI! Si , CADU , pedepsit la fel cu agresorul lui???CULMEA!!!
CITEAZA
De szistike pe 13.05.2012 la 00:09

tdifreak a spus pe 12.05.2012 22:52 Fara Sougou eram acum pe locul 8, dupa U. Pt. tine era mai bine, nu? Stii macar cate goluri si pase de gol a dat Sougou?

7 goluri, 11 pase de gol daca nu ma insel :)
CITEAZA
De tdifreak pe 12.05.2012 la 22:52
Fara Sougou eram acum pe locul 8, dupa U. Pt. tine era mai bine, nu? Stii macar cate goluri si pase de gol a dat Sougou?
CITEAZA
De viorel_ciureni pe 12.05.2012 la 21:16
regret enorm aducerea la echipa a lui souguas fi preferat sa faca din e dica atacant prea nea pus nervi la incercare cu acest stil de joc mingi sutate in adincime pt cursa lui sougu baiatul asta i afara de fuga si sa fie surprins in ofsaid altceva nu mai stie??? se termina campionatul si mia nu mia lasat o impresie buna nici el nici bastos hora,nicoara lion peralta vranies poate pt acest lucru tremuram toate meciurile sintem neputinciosi atit tactic cit si fizic eu sper un miracol pt titlu
CITEAZA

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Băieţi de milioane...

Clujenii şi-au surclasat adversarii în retur. Kapetanos a deschis scorul. Elveţienii puteau reveni în joc, dar...

Supermutare! » CFR...

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara...

FC Basel - CFR Cluj...

După un început timid, în care FC Basel a făcut tot ce a vrut cu apărarea CFR-ului, clujenii au reuşit să...

Basel e în formă »...

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

MECIURI

 • Rapid
  Rapid
 • -
 • CFR Cluj
  CFR Cluj

25.08.2016 21:30

CELE MAI COMENTATE

MOTORSPORT

Un raliu care a decurs bine, dar s-a sfarsit prost!

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au demonstrat la “Timis Rally – Realitatea TV” ca sunt intr-o forma buna si sunt pregatiti sa se lupte pentru podiumul campionatului. Inca din a treia proba speciala a raliului cei doi s-au instalat in fruntea clasamentului provizoriu al competitiei, pozitie pe care au pastrat-o, cu o singura exceptie, pana dupa speciala cu numarul 12


AUTOGRAFELE CLUJENILOR

SITEURI CFR CLUJ

LEGENDE

Mihai Adam

Adam s-a născut la data de 3 iulie 1940, la Cîmpia Turzii. A început fotbalul în oraşul natal, la Energia, în 1958

ANTENA1.O

 • SUGESTII

Parerea ta conteaza!

Asteptam opinia ta si sugestiile despre noul site. Multumim!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
1   1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 11 12 13
3 14 15 16 17 18 19 20
4 21 22 23 24 25 26 27
5 28 29 30 31      

SONDAJ

Care credeți că e cea mai importantă achiziție a verii?

 1. Sougou 214 ( 45.82 %)
 2. Weldon 142 ( 30.41 %)
 3. Camora 60 ( 12.85 %)
 4. Renan Garcia 24 ( 5.14 %)
 5. Ronny 19 ( 4.07 %)
 6. Lionn 8 ( 1.71 %)
 7.  
 8. Total : 467

 1. » arhiva sondaje

Programul GSPTV

 • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart