Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Ioan Andone a aruncat săgeți către rivala Universitatea: ”O să-i batem din nou”

Antrenorul feroviarilor e convins că partida de la Mioveni este mai dificilă decît derby-ul de vineri cu studenții

CFR e campioană dacă va cîștiga două din cele trei partide pe care le mai are de disputat din actuala stagiune. Ioan Andone a făcut o declarație surprinzătoare la conferința de presă de ieri. "Important și greu va fi la Mioveni. Cu U Cluj nu va fi greu, așa cum n-a fost nici cu Dinamo. Nu va fi greu nici cu Steaua, așa simt eu. Dacă voi putea odihni jucători și vom fi feriți de alte suspendări, nu cred că vom avea probleme", a bravat Ioan Andone.
Chiar dacă a insistat asupra faptului că dorește să vorbească exclusiv despre deplasarea de azi, antrenorul n-a rezistat să nu anticipeze derby-ul Clujului de vineri. "Vom merge la TAS, indiferent de rezultatul partidei cu U. Nu putem fi pasivi, cînd un jucător e bătut pe un stadion, de niște oficiali. S-a creat un precedent extrem de periculos. Niște șmecheri din fotbal vor profita. Cînd nu mai ai nici o șansă de a cîștiga un meci, pui cîțiva bodyguarzi să dea niște pumni. Se întrerupe meciul, dar poate ai o șansă la rejucare. O să se ajungă la multe necazuri din cauza asta, am putea avea în fiecare etapă o situație asemănătoare, din cauza faptului că o comisie a dictat rejucare după ce un fotbalist a fost lovit", a spus Ando.
"Dacă vor război, o să fie război"
Antrenorul e sigur că va învinge Universitatea, vineri. "Nu ne-am prezenta la meci, pe cuvînt, dar de ce să pierdem 6 puncte? A comentat toată lumea, aiurea, că trebuie să piardă ambele echipe cu 3-0. Nimeni de la noi nu a dat nici un pumn, nu a fost nici o bătaie generală. Au lovit masorul lui U și băiatul acela cu taxiuri prin Cluj. Tudor mi-a spus să scot echipa. Păi, eram prost să scot eu echipa la 1-0? Le mai dădeam două, asta ar fi urmat, cu Boșneag în poartă, erau toate condițiile pentru a cîștiga clar. Aveau spume la gură și i-am fi dresat cum am fi dorit noi. Dar ce tot spun de TAS, să cîștigăm la Mioveni și după mergem să-i batem pe cei de la U! Vor război? Război facem! Ne e frică de cineva? Ce se poate întîmpla? Se poate să-l alerge Bornescu pe Sougou, dar dacă-l prinde, mă las eu de antrenorat", a încheiat Andone.


"În fotbal nu există lege și disciplină. Ce să te mai mire cînd un jucător e bătut pe culoar de niște oficiali?! Așa nu putem avea fotbal! Totul trebuie să plece de la organizarea activității fotbalistice. Cît de cît s-au mai făcut niște stadioane, dar în rest e jalnic"

"Mioveniul și-a odihnit cîțiva jucători înainte de meciul cu noi. Nu e o echipă atît de rea, dacă o analizezi bine. De la noi lipsesc Ronny, Camora, Cadu și Peralta, toți suspendați"

Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

"Fălcosul" deranjat
Andone s-a arătat și el deranjat de disputarea a două finale în doar două zile, vineri cu "U" Cluj și duminică împotriva Stelei. "Nu cred că există campionat în lumea asta în care o echipă să fi jucat la distanță de două zile și jumătate. Avem 6 partide în 15 zile. Spuneți că avem exemple, să luăm Anglia. Păi, vă spun eu că nici acolo nu s-a întîmplat așa ceva! Acolo s-au făcut jocuri împotriva noastră, cînd s-a stabilit acest program infernal", a explicat Andone.

Cadu vs. Chipciu
Clujenii nu înțeleg de ce Cadu a primit două etape de suspendare după meciul cu "U", la fel ca și Bornescu. Mai mult, Andone a reclamat și faptul că Alexandru Chipciu a fost oprit să joace un singur meci, după un roșu direct cu Chiajna. "Nu știu ce suport regulamentar există cînd dai o etapă pentru un roșu direct în urma unui fault foarte dur. Înainte, la roșu luai direct cel puțin două etape. Cartonașul la Cadu a fost o greșeală a arbitrului, se putea da liniștit o singură etapă. Și la Ronny, cu Sibiul, a fost o greșeală. Dar în acest fel eu pierd jucători înaintea unui meci extrem de important", s-a plîns "Fălcosul".

Azi e Recursul
Astăzi, de la ora 17:00, Comisia de Recurs va reanaliza incidentele de la meciul dintre "U" Cluj și CFR Cluj. Oficialii feroviarilor sînt sceptici că se va schimba decizia dictată de Comisia de Disciplină, dar vor cere ca partida de vineri să se desfășoare fără spectatori. "Oricum, vom merge la TAS sigur. Cînd a fost lovit Deaconu cu o brichetă, s-a dat 3-0 pentru Steaua. Cînd Galamaz a fost agresat la Ploiești, s-a dat 3-0 pentru Steaua. Acum, cînd lucrurile sînt mai grave, din cauză că Ricardo a fost lovit de doi oficiali, se dă rejucare! Cineva își bate joc de noi", a comentat Iuliu Mureșan.
 Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart