Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

CFR Cluj vrea să pună mîna pe un superatacant! "Decar" din Mexic

Alberto Medina (28 de ani), de la Guadalajara, se află pe lista de achiziții a feroviarilor

Oficialii CFR-ului au demarat pregătirile pentru noul sezon, iar președintele Iuliu Mureșan a plecat aseară în Portugalia pentru a perfecta primele achiziții. În afara fotbalului lusitan, șefii campioanei l-au ochit pe atacantul mexican Alberto Medina, de la Club Deportivo Guadalajara, conform oradecluj.ro.
E polivalent
Supranumit "Cerbul" de către fanii mexicani, Medina poate evolua ca al doilea vîrf, dar și pe ambele benzi ca extremă sau mijlocaș. În 2009, a ajuns să joace în liga secundă din Mexic, pedepsit fiind pentru acte de indisciplină. "Decarul" a strîns în carieră 56 de prezențe în "naționala" Mexicului, pentru care a marcat 6 goluri.
Sub comanda lui Javier Aguirre, Medina a făcut parte din lotul sud-americanilor pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud din 2010, dar nu a fost folosit în nici o partidă. Fotbalistul mexican ar urma să-i ia locul, la CFR, lui Roberto de Zerbi, care a încheiat conturile cu feroviarii imediat după cucerirea titlului.


 
52 de goluri a marcat Medina pentru Guadalajara în 309 meciuri

17 ani avea atacantul mexican în 2000, cînd a debutat la seniori pentru actuala sa echipă

1,75 milioane de euro este prețul lui Alberto Medina pe site-ul de specialitate transfermarkt.deStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart