Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Antrenorul a amînat semnarea unui nou contract cu CFR pînă joi. Emoții cu Andone

Tehnicianul are două oferte extrem de tentante, din Emirate și Arabia Saudită. Dacă va primi un salariu anual de un milion de euro, Ando va părăsi echipa feroviară

Euforia titlului s-a stins la CFR, iar primele incertitudini au apărut deja în dreptul băncii tehnice. Ioan Andone nu a semnat un nou angajament, după ce a amînat negocierile pentru două zile. "Fălcosul" are două oferte extrem de tentante de la arabi, una din Emirate, iar cealaltă din Arabia Saudită, pe care tehnicianul vrea să le discute înainte de a parafa un nou angajament cu CFR.
Președintele lui CFR, Iuliu Mureșan, a confirmat informația. "E adevărat, în principiu, ne-am înțeles cu Andone. Joi o să anunțăm exact. Nu pot să spun că am emoții în privința rămînerii lui pe banca lui CFR, dar vă pot oferi un exemplu. Dacă va primi un salariu anual de un milion de euro, bani pe care nu-i poate avea în Liga 1, atunci s-ar putea să plece. Eu cred că va rămîne la noi, am discutat mult despre planurile de pregătire, detalii legate de cantonamente, era foarte implicat în viitorul echipei și în planurile de Champions League", a spus Mureșan.
Tentație de un milion
Tehnicianul a primit o ofertă din partea clujenilor cu un salariu anual de 360.000 de euro pe sezon, plus bonusuri importante pentru un nou titlu sau accederea în grupele Ligii Campionilor. Și așa, Ando ar cumula în jur de 650.000 de euro pe un sezon, mult sub oferta arabilor. "Dacă primește un milion pe an, nu cred că va mai rămîne la CFR. Momentan, arabii i-au oferit 700.000 de euro pe an", au povestit apropiații tehnicianului. Totuși, tentația Ligii și dorința de a-și croi o carte de vizită în Europa l-ar putea determina pe Andone să refuze banii arabilor și să continue la CFR.


100 de mii de euro a încasat Andone de la CFR pentru că a adus un nou titlu în GruiaDouă cantonamente în Austria
Clujenii de la CFR și-au stabilit programul de pregătire pentru perioada de vară. După reunirea lotului, programată pe 11 iunie, feroviarii vor efectua vizitele medicale, urmînd ca pe 16 iunie să plece în Austria, la Abtenau, pentru primul cantonament. Al doilea cantonament va fi tot în Austria, la Leogang (1-14 iulie). "Jucătorii vor avea 3 zile libere, din 28 iunie pînă în 1 iulie, dar nu ne vom întoarce în țară. Vom avea 8 jocuri amicale în Austria", a precizat președintele Mureșan.

Pleacă Piccolo?
După ce nu le-au mai reînnoit contractele lui Peralta și Roberto de Zerbi, șefii CFR-ului s-ar putea despărți și de Felice Piccolo, din cauza salariului mare al fotbalistului, aproximativ 400.000 de euro pe an. Fundașul italian ar putea ajunge la Verona, echipă antrenată de fostul tehnician al CFR-ului, Andrea Mandorlini, formație angrenată în play-off-ul de promovare în Serie A.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart