Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

"Vișiniii" deschid campania de achiziții cu un fotbalist care a lucrat cu Ando și la Dinamo, și la Rapid. Grigorie acontat

Aflat la final de contract cu formația din Giulești, mijlocașul ofensiv de 30 de ani va evolua din sezonul viitor în Gruia

CFR Cluj și-a stabilit deja țintele pentru acest mercato. Campioana caută jucători și din Portugalia, dar are cîteva obiective și de pe piața internă. Ștefan Grigorie (30 de ani), la final de contract cu Rapid, va semna în zilele următoare cu feroviarii clujeni. Primele contacte au avut loc în urmă cu două săptămîni, iar jucătorul și-a dat acordul de principiu pentru o mutare la Cluj. Mijlocașul ofensiv a lucrat cu Andone și la Dinamo, și la Rapid. În returul stagiunii 2009-2010, "Fălcosul" a preluat gruparea din Giulești, și l-a folosit titular pe Grigorie în toate meciurile pînă la finalul campionatului.
Mijlocașul le-a arătat clujenilor de ce e în stare chiar în meciul direct din returul acestei stagiuni. Rapidul a administrat o corecție severă CFR-ului, 5-0 în Gruia. Fane a marcat golul al doilea, după ce a driblat trei adversari, și a pasat decisiv pentru Alexa, la reușita de 4-0. Grigorie are o experiență uriașă în prima ligă din România, unde a adunat 289 de prezențe în tricoul formațiilor Universitatea Craiova, Dinamo București, Poli Timișoara și Rapid București.


CIFRĂ
50 de goluri în Liga 1 a marcat Grigorie în 13 sezone

"Vom aduce 5-6 jucători în această vară. Vrem să întărim mai multe posturi, dar nu vom insista pentru fotbaliști cărora să le asigurăm un loc călduț pentru retragere"
Arpad PaszkanyStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart