Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Laszlo Sepsi, pe lista campioanei. Steaua îl vrea, CFR îl ia

Andone l-a cerut pe fundașul mureșenilor pentru polivalența sa în banda stîngă

CFR începe să devină activ pe piața transferurilor din Liga 1. După portarul Mario Felgueiras (FC Brașov) și mijlocașul Ștefan Grigorie (Rapid), feroviarii clujeni au pus ochii și pe fundașul lui FCM Tg. Mureș, Laszlo Sepsi (24 de ani).
Andone a rămas impresionat de polivalența jucătorului în bandă stîngă, el putînd acoperi orice post, inclusiv cel de fundaș central. Sepsi își încheie conturile cu echipa mureșeană la vară și devine liber de contract, ceea ce-l face mai atractiv pentru clujeni, dispuși să-i ofere o primă consistentă de instalare și un salariu anual de 200.000 de euro.
Fundașul se antrenează încă la Tg. Mureș pînă la aflarea deciziei FRF în privința viitorul echipei mureșene, care ar putea disputa un loc de baraj cu ocupanta locului 3 din liga secundă. Și Steaua a avut deja primele contacte cu jucătorul, prin intermediul team-managerului Aurelian Băbuțan, cu care Sepsi are o relație veche de amiciție. "Sepsi știe de ofertele celor de la Steaua și CFR, însă ar fi tentat să încerce o aventură în străinătate. Dacă nu va avea nimic, s-ar putea să aleagă Clujul, o soluție mai potrivită pentru viitorul său", a comentat un apropiat al jucătorului."Poate o să mai lucrez la CFR"
Fostul fundaș al CFR-ului, portughezul Tony, și-ar dori pe viitor un post în conducerea clubului feroviar. "Nu ştiu ce va fi în viitor, CFR a rămas în inima mea şi Clujul la fel. Poate o să mă întorc şi voi locui acolo. Chiar dacă în ultimul sezon petrecut am avut o perioadă foarte slabă din cauza unei accidentări şi am considerat că e mai bine să plec, nu trebuie să ne gîndim la lucruri negative, ci la cele pozitive. Am trăit 4 ani superbi la Cluj, poate pe viitor o să lucrez din nou pentru CFR", a declarat Tony pentru citynews.ro.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart