Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Cireaşa de pe tort » CFR vrea un mijlocaş argentinian care a marcat 36 de goluri în doi ani

Playmakerul Pedro Joaquin Galvan (26 de ani) joacă în Israel, la Bnei Yehuda Tel-Aviv, şi a fost dorit şi de Steaua Bucureşti

CFR Cluj încearcă să încheie campania de transferuri prin aducerea unui mijlocaş argentinian care face furori în Israel, la Bnei Yehuda. Este vorba de playmaker-ul Pedro Joaquin Galvan (26 de ani), jucător care a punctat de 16 ori în sezonul trecut, egalîndu-şi recordul stabilit în stagiunea 2010-2011. Jucătorul a fost şi pe lista Stelei, fiind una dintre propunerile israelianului Ronny Levy în momentul în care a preluat gruparea din Ghencea. Clujenii au intrat însă pe fir şi încearcă să facă sacrificii financiare considerabile pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului devenit idol la Bnei Yehuda, după patru ani petrecuţi la clubul israelian. Galvan a adunat 37 de meciuri în campionatul trecut şi a încîntat prin tehnica sa. Mai mult, argentinianul e un excelent executant de faze fixe, iar genul acesta de jucător lipseşte la CFR după plecarea lui De Zerbi.
Costă 1,2 milioane de euro
Galvan e sub contract cu Bnei Yehuda, astfel că transferul său îi va costa pe clujeni aproximativ 1,2 milioane de euro. Discuţiile sînt destul de avansate, iar Paszkany va decide în cîteva zile dacă investiţia merită. CFR nu are un "decar" autentic în lot, iar Andone se gîndeşte să înceapă sezonul cu Gabi Mureşan şi Bakary Sare în linia mediană şi cu Deac şi Valente pe benzi. Rui Pedro şi Bastos, mijlocaşii de profil ofensiv, vor fi soluţii de rezervă. Şi Iuliu Mureşan a lăsat să se înţeleagă că "vişiniii" vor mai perfecta un transfer. "Mai vin doi jucători în Austria, un fundaş dreapta şi un atacant. Vă mai pot spune că poate vom transfera şi un mijlocaş", a declarat oficialul, sîmbătă, la plecarea în cantonamentul din Austria.


52 de goluri a marcat Galvan în 118 meciuri în tricoul lui Bnei Yehuda

"Avem mai multe variante pentru a ne întări în ofensivă. Urmărim un jucător brazilian, unul argentinian şi un fotbalist portughez. Nu pot da detalii pînă nu se semnează actele"
Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

CE JUCĂTORI A TRANSFERAT CFR
Nume Post Vîrstă
Mario Felgueiras 25 de ani portar
Ciprian Deac 26 de ani mijlocaş dreapta
Diogo Valente 27 de ani mijlocaş stînga
Ivo Pinto 22 de ani fundaş dreapta
Laszlo Sepsi 25 de ani fundaş stînga

De Zerbi ar putea reveni în România
Il Fantasista De Zerbi a făcut declaraţii în media italiană pe marginea viitorului său. Italianul a mărturisit că, dacă nu va primi o ofertă convenabilă din Serie B, va reveni la o echipă de top din România. "Dacă nu se va ivi posibilitatea să joc la o echipă în Italia, mai aproape de casă, atunci voi accepta una dintre propunerile pe care le am din România, de la echipe de calitate. Nivelul fotbalului din România? Sînt 4-5 echipe de nivelul celor din Serie A, din a doua jumătate a clasamentului", a spus mijlocaşul italian.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart