Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Dragon de împrumut » CFR mai aduce un fotbalist de la Porto

Presa portugheză scrie că gruparea din Gruia încearcă să-l transfere temporar pe internaţionalul ghanez al lui FC Porto, Christian Atsu (20 de ani)

Relaţia bună cu FC Porto îi poate furniza trupei lui Andone noi argumente în lupta pentru titlu. Cotidianul O Jogo a scris în ediţia de ieri că "vişiniii" urmăresc cu atenţie situaţia ghanezului Christian Atsu (20 de ani) la gruparea de pe Dragao. Extrema stîngă a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Rio Ave, iar randamentul său a atras atenţia unor cluburi importante din Europa, precum Liverpool şi Everton. Conducerea lui Porto i-a fixat la 10 milioane de euro clauza de reziliere a contractului şi nu se gîndeşte să-l cedeze pe ghanez. Acesta se va prezenta la reunirea lotului lui Porto, pe 2 iulie, şi va încerca să-l convingă pe antrenorul Vitor Pereira că merită un loc în echipa "dragonilor". În caz contrar, Atsu va fi din nou împrumutat.
L-au luat pe Valente în locul său
CFR a fost interesată de jucător la începutul campaniei de transferuri. Iuliu Mureşan căuta un mijlocaş stînga, Atsu fiind prima opţiune pentru clujeni. Porto a refuzat însă să-l cedeze definitiv, iar clujenii s-au reorientat şi au obţinut semnătura lui Diogo Valente. O Jogo scrie că Porto l-ar putea propune pe Atsu pentru un împrumut la Cluj, în august. Atacantul brazilian Walter (22 de ani) e un alt jucător al lui FC Porto care ar putea ajunge la Cluj.

"Dacă şansele mele de a juca la Porto vor fi mici, cred că varianta unui nou împrumut ar fi cea mai potrivită"
Christian Atsu

6 goluri a marcat Atsu pentru Rio Ave, în sezonul trecutStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart