Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Andone le-a cerut șefilor săi să urgenteze transferul unui playmaker>Piesa lipsă

Antrenorul l-a folosit pe Rui Pedro cu amatorii de la Abtenau pe postul pe care-l găsește insuficient acoperit. CFR insistă pentru argentinianul Pedro Galvan (26 de ani)

CFR a perfectat cinci transferuri, dar Ioan Andone mai așteaptă întăriri. Antrenorul vrea un playmaker și un atacant, după ce Liviu Ganea s-a accidentat și va lipsi cel puțin o lună. "Sperăm să mai facem transferuri, mai avem nevoie de întăriri", a declarat tehnicianul după primul amical al verii, 13-1 cu amatorii de la Abtenau. Andone insistă în primul rînd pentru un mijlocaș de profil ofensiv. "Fălcosul" are trei jucători care acționează în fața defensivei, Gabi Mureșan, Bakary Sare și Godemeche, și un singur playmaker, portughezul Rui Pedro. Acesta a avut evoluții oscilante în campionatul trecut. O altă variantă e brazilianul Rafael Bastos, însă jucătorul adus în 2010 de la Braga a evoluat mai mult în bandă, în mandatul lui Jorge Costa.
Pedro Galvan, opțiunea numărul 1

Clujenii încearcă să obțină semnătura argentinianului Pedro Galvan (26 de ani), jucător care a intrat în ultimul an de contract cu gruparea din Israel, Bnei Yehuda.  Idol la Tel-Aviv, Galvan a marcat 32 de goluri în ultimii doi ani. Oficialii de la Bnei Yehuda nu vor să renunțe la jucător pentru o sumă mai mică de un milion de euro. Deocamdată există diferențe între ceea ce oferă Clujul și pretențiile celor de la Bnei Yehuda. Dacă nu se va ajunge la un numitor comun, CFR va aborda piața portugheză pentru a găsi un jucător capabil să aducă un plus în jocul ofensiv al vișiniilor.

16 goluri a înscris Pedro Galvan în stagiunea 2011-2012

Ivo Pinto, doar împrumut?
Clujenii au anunțat că l-au transferat definitiv pe Ivo Pinto, jucător pe care-l vor deține în coproprietate cu FC Porto. Se pare că fundașul dreapta a acceptat să vină la Cluj doar pentru un an, sub formă de împrumut. Impresarul său a anunțat pe pagina agenției sale că Ivo Pinto va juca la CFR numai în sezonul 2012-2013. Internaționalul de tineret va debuta luni, în amicalul cu SK Dynamo Budejovice.

Traore nu mai vrea la Kuban
Ivorianul Lacina Traore refuză să se mai prezinte în cantonamentul lui Kuban Krasnodar. Agentul său a anunțat că atacantul vrea o nouă provocare în cariera lui. "El trebuia să plece încă din iarnă, dar șefii lui Kuban l-au convins să rămînă pînă în această vară. E timpul să treacă la un nivel superior", a spus impresarul Dmitri Seluk. Traore s-a înțeles cu Anji, iar rușii spun că transferul se va face pe cel puțin 20 de milioane de euro. CFR deține 10 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Sixto Peralta, în Chile
Argentinianul Sixto Peralta s-a despărțit în această vară de CFR, după 5 sezoane petrecute la Cluj. Mijlocașul de 33 de ani și-a găsit imediat echipă. Sixto va evolua în Chile, la Santiago Wanderers, echipă cu care a semnat pînă în 2013. Sixto a mai jucat în America de Sud, însă în Argentina, la River Plate sau Racing. Mijlocașul a cucerit 8 titluri cu gruparea din Gruia.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart