Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
Fotbal

Fuga după vîrfuri » Ei sînt atacanţii din care campioana va alege pînă la startul preliminariilor Ligii

Campioana mai vrea un transfer pînă la startul preliminariilor Ligii Campionilor. Francezul Alain Pierre Baclet (26 de ani) şi internaţionalul din Guinea Bissau, Abel Camara (22 de ani), sînt ultimele propuneri sosite pe adresa clujenilor

  CFR Cluj nu renunţă la ideea de a transfera încă un atacant cu o lună înainte de a se încheia oficial perioada de mercato în Europa. După ce l-au ratat pe brazilianul Diego Mauricio (21 de ani) de la Flamengo, jucător care s-a înţeles cu clujenii, dar ulterior nu a mai primit acceptul clubului pentru un împrumut, campioana a primit două propuneri din Italia şi Portugalia. 

De 7 sezoane în Serie B, francezul Alain Pierre Baclet (26 de ani), ultima oară la Vicenza, e primul nume propus pe lista lui Ioan Andone. Baclet a bifat doar 8 partide pentru italieni în ultimul sezon, după ce în returul campionatului trecut a fost împrumutat la Frosinone. "E un atacant de picior stîng, are fizicul lui Weldon, însă singurul dezavantaj e că nu prea are partide oficiale. E o propunere destul de interesantă, însă Andone nu şi-a dat încă acceptul", a explicat un apropiat al campioanei. 

În schimb, Abel Camara (21 de ani), născut în Guinea Bissau, are cetăţenia portugheză, bifînd deja 7 selecţii şi 3 goluri pentru naţionala Under 21 a lusitanilor. Camara a fost transferat la Beira Mar la începutul anului, însă a jucat şi el destul de puţin, fiind tentat să încerce o nouă provocare. Atacantul a primit referinţe destul de bune şi din partea fundaşului Ivo Pinto, alături de care joacă la Under 21. 

250.000 de euro e cota de piaţă a lui Baclet, conform transfermarkt.de. Camara e evaluat la 700.000 de euro Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart