Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Accidentarea lui Deac îl readuce pe senegalezul Sougou în extrema dreaptă

Folosit în spatele lui Kapetanos, în startul stagiunii, Modou a jucat sub așteptări. Jucătorul african se întoarce la poziția pe care se simte cel mai bine

 CFR Cluj a pierdut un jucător important la meciul cu Vasluiul. Ciprian Deac va absenta cel puțin două luni după ce a suferit o ruptură de ligament colateral intern la genunchiul drept. Andone caută soluții pentru a minimaliza absența internaționalului român. Cel mai probabil, antrenorul îl va readuce pe senegalezul Modou Sougou în banda dreaptă, poziție pe care jucătorul african a evoluat în majoritatea partidelor din sezonul trecut. În actuala stagiune, Andone a mers pe un cuplu Sougou-Kapetanos, în atac, dar randamentul senegalezului n-a mai fost același. Sougou n-a marcat nici un gol și nu pare a se simți confortabil în centrul atacului. 

Respectă Ramadanul
În aceste condiții, n-ar fi exclus ca Andone să-i retraseze sarcinile lui Sougou chiar la meciul de mîine, returul cu Slovan Liberec din preliminariile Champions League. Senegalezul a fost menajat la partida cu Vasluiul, tocmai pentru a fi la capacitate maximă în Cehia. Explicația a oferit-o Andone, care a lăsat să se înțeleagă că Sougou va fi titular cu Slovan. "El e și în Ramadan, îl odihnesc, e bine să fie proaspăt pentru meciul cu Slovan", a spus tehnicianul. 
12 pase de gol a oferit Modou Sougou în sezonul trecut
Joacă pentru Stajner
Vedeta lui Liberec are mari probleme de sănătate. Mijlocașul de 36 de ani, Jiri Stajner,  a fost internat în spital după ce a suferit o embolie pulmonară, iar coechipierii săi vor să-i dedice o victorie în meciul de mîine.  Fostul jucător al lui Hannover 96 a acuzat dureri în zona pieptului și o stare de slăbiciune fizică după partida de la Cluj și a fost supus unor teste medicale. Stajner nu va mai juca în tur pentru campioana Cehiei. "1-0 nu e un scor liniștitor"
Iuliu Mureșan consideră că "feroviarii" vor trebui să transpire serios la Liberec pentru a-și asigura calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. "Toți ne dorim calificarea, băieții la fel de mult ca și conducerea. 1-0 nu e un scor liniștitor, dar e important faptul că n-am primit gol în tur. Ne putem califica, dar va trebui să jucăm foarte inteligent în Cehia", a spus oficialul "vișiniilor". 


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart