Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Moşu' vine şi vara! » CFR Cluj s-a impus în meciul cu Oţelul după două "cadouri" primite de la adversari

Gazdele au făcut două "cadouri" campioanei: un penalty şi o pasă de gol, prilejuindu-le ardelenilor o victorie facilă

CFR a început tare meciul de la malul Dunării, asta şi pentru că a avut un om în plus. Pe Benga (6), de la gazde, care l-a faultat aiurea pe Rui Pedroîn careu şi i-a prilejuit lui Gabi Mureşan să transforme pentru 0-1!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Stromajer n-a avut realizări ofensive, dar a reuşit să-şi aducă echipa în avantaj numeric după ce Mureşan l-a călcat pe gleznă, clujeanul primind "roşu" direct. A fost momentul în care gălăţenii au prins curaj prin Inkango. Francezul (34 şi 35) a trecut la cîteva palme de fericire, apoi a marcat superb, pe sub Felgueiras, în minutul 38. A fost scînteia prin care gazdele au crezut că pot cîştiga.

Iorga (49) a trecut pe sub minge, din 6 metri, iar CFR, aflată în corzi, a fost scoasă tot de moldoveni. Giurgiu, Perendija şi Sergiu Costin au bîlbîit o minge la 16 metri, iar Ronny a taxat amatorismul amfitrionilor şi a făcut 1-2. Disperaţi să egaleze, dunărenii au aruncat haotic baloane în careul lui Felgueiras, însă CFR s-a impus, iar Oţelul a rămas cu o singură victorie în faţa ardelenilor!

"Avem mentalitate de campioni, jucăm fotbal indiferent dacă sîntem în inferioritate sau dacă sîntem conduşi. Andone a avut mare curaj, a schimbat mulţi jucători din primul «11» şi a fost inspirat" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

"Nu e în regulă ce-a făcut Gabi Mureşan, o să avem o discuţie cu el. Şi anul trecut cred că a fost de vreo patru ori eliminat" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

"După cartonaşul roşu luat de Mureşan a trebuit să schimb multe în sistemul de joc, mi-a dat toate planurile peste cap. Din fericire, mi-a ieşit" (Ioan Andone, antrenor CFR)

"Ne-am blocat foarte bine, fundaşii s-au apărat excelent. Am avut o singură ocazie şi am dat gol, norocul a fost cu noi" (Ioan Andone, antrenor CFR)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

A ajuns la 13 "roşii"!
Gabriel Mureşan a marcat de 0-1, din penalty, apoi a oferit o scenă de groază: l-a călcat pe Stromajer în minutul 22, îndoindu-i acestuia glezna. "Centralul" Sebastian Colţescu l-a eliminat direct pe mijlocaşul clujenilor, fără ca acesta să protesteze. Statistica spune că Mureşan este unul dintre cei mai duri jucători din campionat, adunînd nu mai puţin de 13 cartonaşe roşii, în toate competiţiile, în ultimele 6 sezoane, dintre care 6 eliminări doar în campionatul trecut!

Sîrghi în comă!
La ultima fază a partidei, Sergiu Costin şi Cristian Sîrghi au urmărit o minge trimisă spre Sougou, iar în săritură s-au lovit extrem de tare cap în cap. Ambii s-au umplut de sînge, însă Sîrghi, care a mai suferit în trecut o accidentare gravă la cap, a suferit o comoţie. Medicii au intrat rapid pe teren, l-au resuscitat pe Sîrghi, apoi au chemat ambulanţa şi l-au dus la spital. "E în comă! A suferit o fractură craniană şi una de piramidă nazală!", a declarat fostul preşedinte al gălăţenilor, actualul primar Marius Stan.

Inbox:
- Andone a odihnit aseară mai mulţi jucători importanţi, după confruntarea cu Slovan Liberec, printre care Cadu, Kapetanos şi Sougou.
- Edimar şi Lionn s-au despărţit de CFR Cluj, ei fiind împrumutaţi pînă la finalul sezonului la Rio Ave, în prima ligă portugheză.
- Suporterii Oţelului au intrat în conflict cu Andone imediat după penalty-ul acordat CFR-ului: "Hoţilor, numai aşa cîştigaţi!". "Fălcosul" a urlat şi el la spectatori, apoi a luat loc pe bancă.
- Oţelul a solicitat penalty în minutul 45, cînd şutul lui Băjenaru l-a lovit în zona genitală şi în mînă pe Piccolo, însă Colţescu a considerat că nu a avut intenţie de a juca mingea cu mîna.Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart