Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Arsenal ofensiv cu Basel » Rui Pedro şi Godemeche au fost introduşi în lista pentru Liga Campionilor

Ando i-a scos pe Nuno Diogo şi pe Mincă din lotul de Liga Campionilor pentru a le face loc lui Rui Pedro şi Godemeche

 Ioan Andone s-a decis ieri asupra lotului cu care va forţa accesul în grupele Ligii Campionilor în "dubla" cu Basel. Evoluţiile bune din campionat le-au oferit un loc pe listă lui Rui Pedro, Godemeche şi chiar Piccolo, ultimul fiind suspendat în partidele cu Liberec.

"Fălcosul" a ales să sacrifice un portar, pe Mihai Mincă, pentru a cîştiga un jucător de cîmp, astfel că meciurile cu elveţienii vor fi abordate doar cu 2 goalkeeperi, Tiut fiind doar soluţia de avarie.

Deşi se părea că a pierdut lupta pentru titularizare cu Vass şi Mureşan, francezul Nicolas Godemeche a fost revelaţia ardelenilor în partidele de campionat cu Vaslui (3-0) şi cu Oţelul (2-1). "Ando a rămas impresionat de aportul lui Godemeche şi nu avea cum să nu-l aibă în vedere, mai ales că Vass nu poate duce acum un meci întreg", a explicat un apropiat al "feroviarilor".

Hora în dizgraţie
Ratarea unui penalty şi o evoluţie modestă în Supercupa cu Dinamo i-au pecetluit soarta lui Ioan Hora la CFR. Mijlocaşul nu a mai prins lista de Liga Campionilor şi nici măcar lotul lărgit în cele patru runde de campionat. În plus, oficialii clujeni caută o soluţie pentru a-l împrumuta pentru un sezon la o echipă de Liga 1, dar nici o formaţie nu s-a arătat interesată să-i suporte salariul de 8.000 de euro pe lună.

Lista CFR-ului pentru Basel
Portari: Felgueiras, Stăncioiu, Tiut
Fundaşi: Ivo Pinto, Panin, Cadu, Maftei, I. Rada, Piccolo, Sepsi, Camora
Mijlocaşi: Bastos, Godemeche, G. Mureşan, Diogo Valente, B. Sare, Vass
Atacanţi: Nicoară, Rui Pedro, Sougou, Ronny, KapetanosStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart