Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
Fotbal

Basel e în formă » Campioana Elveţiei şi-a revenit chiar înaintea dublei cu CFR

Alexander Frei a fost menajat la ultimele partide pentru a fi pe teren la confruntarea cu CFR

 CFR va întîlni mîine un adversar care nu a pierdut nici un meci în actuala stagiune. Basel a cîştigat fără emoţii ultimele două partide din campionat, 3-1 cu Thun şi 2-0 cu Lausanne, şi îi aşteaptă pe clujeni cu un moral ridicat.

Vezi aici VIDEO de la meci!

Atacantul Marco Streller e în formă. Sîmbătă seara, a înscris un gol împotriva lui Lausanne, şi a ajuns la cota 4 în liga elveţiană. Mai mult, Basel îl va putea folosi în ofensivă şi pe Alexander Frei marţi seara. Atacantul de 33 de ani a fost menajat la ultimele jocuri din campionat pentru a se reface complet după o accidentare mai veche.

Andone mai are un motiv de îngrijorare. După Shaqiri şi Xhaka, jucători vînduţi în vară pentru 9 milioane de euro fiecare, Basel mai propune un nume pentru viitor. Mijlocaşul stînga egiptean Mohamed Salah a evoluat încîntător cu Lausanne, fiind desemnat omul meciului, cu un gol şi o pasă de gol. Jurnaliştii elveţieni sînt siguri că Salah va avea ascensiunea ivorianului Seydou Doumbia, vîndut de Young Boys Berna la ŢSKA Moscova, în 2010, pentru 15 milioane de euro!

Echipa lui Basel la 2-0 cu Lausanne: Sommer - Steinhofer, Sauro, Dragovici, Park - D. Degen, Cabral, Yapi, Salah - F. Frei - Streller

3 victorii şi 3 remize a adunat Basel în actuala stagiuneStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart