Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
Fotbal

Supermutare! » CFR îl va împrumuta pe Castro, mijlocaşul central de la Porto!

Jucătorul care a evoluat în sezonul trecut în Primera Division, la Gijon, va fi cedat în Liga 1 pînă în vara lui 2013

 CFR va face un transfer important în ultimele zile de mercato. Clujenii au ajuns la o înţelegere cu FC Porto pentru împrumutul pe un sezon al mijlocaşului de 24 de ani Andre Castro (24 de ani).

Gruparea "dragonilor" are superfotbalişti în linia mediană, precum Moutinho, Lucho Gonzalez sau Defour, şi a decis că pentru cariera lui Castro varianta unui nou împrumut e cea mai bună.

De altfel, mijliocaşul central a fost cedat temporar în ultimele două stagiuni, în Spania, la Sporting Gijon. Castro a lăsat o impresie bună în Primera Division. Portughezul a marcat de 4 ori şi a adunat 44 de meciuri în tricoul lui Sporting.

Andre a ajuns la Porto la 11 ani, fiind remarcat la Gondomar SC, echipa oraşului său natal. Mijlocaşul a debutat pentru alb-albaştri pe 2 februarie 2008, într-un meci cîştigat împotriva lui Uniao Leiria (4-0).

Castro a adunat 60 de selecţii în reprezentativele de juniori şi de tineret ale Portugaliei. Acum are o clauză de reziliere a contractului de 20 de milioane de euro. Ar fi al patrulea fotbalist care vine pe filiera Porto, după Beto, Rui Pedro şi Ivo Pinto.

E oficial: Pereira a semnat cu Inter
Alvaro Pereira a semnat cu Inter. Porto va încasa 10 milioane de euro, într-o primă fază. "Dragonii" vor mai primi încă 5 milioane în funcţie de performanţele jucătorului şi ale echipei italiene. CFR are 20 la sută din suma de transfer. "Sper să cîştig cît mai multe titluri. Inter e un vis, sînt fericit, e fantastic că voi putea juca pentru această echipă", a spus fostul jucător al lui CFR.

29 de meciuri a adunat Castro în Primera Division, în sezonul trecutStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart