Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare

Fotbal

Se retrage CFR din campionat?

Dezamăgiţi de arbitraje şi de manevrele lui Gigi Becali, finanţatorii echipelor Rapid, CFR Cluj, Poli Timişoara, FC Vaslui şi Unirea Urziceni vor să înceapă operaţiunea de curăţire a fotbalului românesc

Fostul lider al galeriei giuleştene, Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu, spune că patronul George Copos i-a convins pe Arpad Paszkany, Marian Iancu, Adrian Porumboiu şi Dumitru Bucsaru să i se alăture în tentativa de curăţire a fotbalului românesc.

"Domnul Copos mi-a spus că e posibil ca zece echipe să se retragă din campionat. Ştiu că a discutat cu mai mulţi conducători şi că e posibil să asistăm la o revoluţie în Liga I", a declarat Corsicanu. "Nu e posibil ca titlul să fie decis în culise şi de nişte brichete aruncate pe teren. Gîndiţi-vă că e posibil ca acelaşi lucru să se întîmple la toate meciurile pe care Steaua le va disputa în Ghencea... Putem pune şi noi doi-trei oameni să arunce cu brichete şi, astfel, să rezolvăm nişte meciuri, nu? Ce am putea risca? Două-trei mii de lei amendă şi interzicerea dreptului de a mai intra pe stadioane pentru un an, dar s-ar putea să merite!", a avertizat fostul lider al galeriei rapidiste.
sursa: CancanStudiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart